Kod Ovna je to optimizam, kod Bika odanost... a kod vas? Pročitajte...

OVAN

Oni privlače druge osobe svojim otpimizmom i nezavisnošću. Ako volite ovakve osobe, može lako da vam se desi da zaljubite u nekog Ovna.

BIK

Oni su odani, požrtvovanoi to su osobe na koje možete da se oslonite. Ako se vi Bik, igrajte na tu kartu, jer tako će vam biti najlakše da nekoga zavedete.

BLIZANCI

Puni su energije i entuzijazma, a mnogi vole takve osobe, zato Blizanci mogu lako da osvoje osobu koja im se dopada.

RAK

Zaljubili ste se u Raka? Sigurno ste tražili osobu koja će brinuti o vama, na koju možete da se oslonite u svakom trenutku, jer to je ono najatraktivnije kor Rakova.

LAV

Dragi Lavovi, da li ste svesni koliko ste šarmantni? Igrajte na tu kartu, kada želite nekoga da osvojite.

DEVICA

Kod vas je najprivlačnija vaša vrednoća, posvećenost poslu kojem se bavite, ali i pedantnost. Zato, nemojte da krijete od drugih ono čime nekoga možete da oborit s nogu.

VAGA

Kada druge osobe vide koliko se vi trudite da ih učinite srećnim, neće vas lako pustiti iz svog života. Samo nastavite tako.

ŠKORPIJE

Vi ste kao magnet za osobe suprotnog pola pre svega zbog strastvenosti kojom zračite, a ima i nešto hipnotišuće u vašim očima.

STRELAC

Kod vas je najprivlačnija energija koju posedujete, avanturistički duh i optimizam.

JARAC

Toliko ste ambiciozni i vredni, a umete i da obezbedite sebi i drugima udoban život, a to svako voli.

VODOLIJA

Zračite optimizmom, vedrim duhom, za vas je svet jedno lepo mesto. To drugi voel kod vas. Igrajte na tu kartu kada želite nekoga da osvojite.

RIBE

Najatraktvinije kod vas je vaša kreativnost, sposobnost imaginacije. Nemojte kriti umetnika i sanjara u sebi, neko to baš voli.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori