Škorpijina mističnost, Strelčev optimizam:

Pripadnici znaka Ovna su racionalni, realni, uvek imaju neku svoju matematiku, neuništivo izgledaju, ali im Ribe izazivaju nelagodu, uznemiri ih njihova intuicija, njihovog sveta koji nema pravila i granica, mogu svakom doći iza leđa, a da ih niko ne primeti.

Biku ne odgovara znaka Ovna i izaziva kod njega nelagodnost, zbog njegove probojnosti, eksplozivnosti, Bik se još i ne pomakne, a Ovan može da završi posao i odnese plen ispred nosa.

Blizancima Bikovi izazivaju nelagodu, iz razloga što Bik može da čeka čitavu večnost i da bude smiren u pravom trenutku, dok oni ne izgube svu snagu zbog nedostatka strpljenja i loše organizacije.

Pripadnicima znaka Raka baš i ne odgovaraju Blizanci, zbog njihovog brzog učenja, sakupljanja informacija, razumnog zaključivanja, dok Rakovi ne mogu da odvoje racio od emocija.

 Rakove emocije i nisu omiljene kod Lavova, jer koliko god da je Rak slabiji od Lava, emocijama može da ugrozi ego svakog Lava, i da pokaže da Lav samo umišlja da je on centar sveta, a centar sveta su emocije.

Devicama ne odgovaraju Lavovi zbog njegove diplomatije i glume. Ovom znaku nikad neće biti jasno kako to Lav uspeva da živi u raskoši a da ne bude opterećen novcem, kao Device.

Vage strepe od logike koju ima Devica, ali i od tačnosti i preciznosti. Kad Devica nešto isplanira, to je tačno "pod konac", a dok Vaga izvaga, Devica je u dalekoj prednosti.

Škorpije nisu ravnodušne zbog Vaginog šarma, intelekta, diplomatije. Dok Škorpija reši da se otvori, Vaga je već zavela sve oko sebe.

Strelac nije ljubitelj mističnog sveta Škorpije, jer Strelčevi su deca, ne vole ono sto je tamno i prožeto misterijom.

Jarčevima nije baš jasan Strelčev optimizam, sreće koja ih prati, i nikada se sa njima ne bi upuštali u koštac.

Vodolijama vreme ne ide u prilog, jer stalno nešto trče ispred vremena, a nisu spremni da se izbore sa onim što je nekada bilo. Gospodar karme i prošlosti je ipak znak Jarac.

Ribe ne vole Vodolijsku nepredvidljivost, način razmišljanja i zna da ako iznervira Vodoliju, Vodolija će joj pokvariti koncept za par sekundi.

sensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori