Mnoge poznate ličnosti ne ustaju iz kreveta a da se pre toga nisu čuli sa svojim astrologom.

OVAN

Ljubav Dosta komplikovani aspekti na nebu tokom ove sedmice čekaju Ovnove koji su u emotivnoj vezi. Ravnoteža između vas i partnera je vrlo krhka i nestabilna i biće potrebno dosta truda i sa jedne i sa druge strane da biste je održali. Možete funkcionisati u varijanti - što partner više bude potencirao na nekim stvarima ili više očekivao od vas, vi ćete se sve više zatvarati ili biti tvrdoglaviji. Na ovaj način samo ćete dodatno potkopati stabilnost vašeg odnosa. Pokušajte da otvorite neke nove teme koje će biti bliske i vama i voljenoj osobi. Mlad Mesec u polju okoline, pokreta, komunikaciji.

BIK

Ljubav Merkur u vašem znaku i dobra pozicija vaše vladarke Venere sa Marsom, vladarom partnerskih odnosa - daje Bikovima jake mogućnosti da konačno komunikaciju sa voljenom osobom okrenu u nekom pozitivnijem, konstruktivnijem, stabilnijem pravcu. Iako ste skloni da o nekim stvarima ćutite ili da smatrate da se one podrazumevaju, savetuje vam se da se otvorite i budite iskreni prema partneru. Koristite ove dane kada se problemi mogu lako rešiti - ne prolongirajte i ne čekajte! Ukoliko ste slobodni, vreme je da krenete u „ljubavnu potragu“. Dosta je bilo povlačenja, neaktivnosti, čekanja.

BLIZANCI

Ljubav Mlad Mesec u vašem znaku i polju ličnosti donosi Blizancima koji su u emotivnim relacijama mogućnost da na drugačiji način priđu voljenoj osobi. Budite osoba koja će pokrenuti pozitivne promene u odnosu sa partnerom, ali vodite računa o tome i šta druga strana želi. Moguće je čak i da su vam želje iste, ali da partner ima previše obaveza i u stisci je s vremenom, pa će biti dobro da zajedničke momente iskoristite na najlepši mogući način. Slobodni pripadnici znaka su počeli opasno da „trzaju“ na nekog sa kim se druže ili koga su upoznali preko prijatelja.

RAK

Ljubav Iako su vam ove sedmice lični interesi na prvom mestu, to ne znači da se ne možete uklopiti i uskladiti i sa voljenom osobom. Jednim delom bolje funkcionišete, iako i dalje niste u onakvoj fazi kakvu vi priželjkujete. Ipak, neosporno je da ste aktivniji, da komunikacija bolje funkcioniše i da uspevate da se dogovorite o pitanjima koja su vam oboma bitna. Vi zasad zadržavate u sebi neke stvari koje vas bodu u mozak. Do kada - videćemo... Usamljeni pripadnici ovog znaka su verovatno preplavljeni strašću - mada će neki od vas tvrditi da su se zaljubili preko glave.

LAV

Ljubav Sunce, vladar vašeg znaka, tranzitira kroz Blizance i polje društvenih aktivnosti, pa ćete se vi najbolje osećati kada ste u pokretu i kada ste okruženi ljudima i živom atmosferom. Voljena osoba pokušava da vas prati, ali bilo bi dobro da razumete i njenu povremenu potrebu da vas izdvoji iz gomile i ima samo za sebe. Pokušajte da napravite sklad - da preraspodelite svoje vreme i na prijatelje i na partnera da ne bi došlo do nekih razmirica između vas dvoje. Usamljeni pripadnici ovog znaka su možda stavili tačku na neku priču od koje su mnogo očekivali i koja je na brzinu buknula.

DEVICA

Ljubav Iako polako, iako uz dosta vašeg truda i strpljenja - odnos sa voljenom osobom polako ulazi u fazu ravnoteže i stabilnosti. Povremeno samo partner izvuče na dnevni red neku sitnicu iz prošlosti, ali relativno lako dolazite do rešenja i za najkomplikovanija pitanja. U svakom slučaju - nekih velikih trzavica nema i pred vama su dani kada samo možete unaprediti svoju vezu. Uživajte u njima i iskoristite ih! Slobodni pripadnici znaka imaju intenzivna dešavanja sa suprotnim polom, i to najviše preko poslovnog segmenta.

VAGA

Ljubav Vaše emotivne relacije su prodrmane tokom prethodne nedelje i, ukoliko niste doneli neku odluku koja vam ide na štetu - tokom ovih dana možete krenuti da ponovo vraćate odnos sa voljenom osobom u neke mirnije vode. Aspekt sekstila između vaše vladarke Venere i vladara partnerskih odnosa Marsa počinje da jača, što će Vagama u vezama doneti velike mogućnosti usaglašavanja, boljeg razumevanja i jačanja strasti sa voljenom osobom. Ništa nije izgubljeno, sada može ići samo nabolje, ukoliko se iole potrudite. Usamljeni pripadnici ovog znaka polako se smiruju, počinju da sagledavaju osobe oko sebe.

ŠKORPIJA

Ljubav Neke nedoumice i situacije s kojima ste se borili u svojoj glavi, a koje se vezuju za vaša emotivna partnerstva uspeli ste koliko-toliko da izbalansirate. Odnos sa voljenom osobom je ušao u mirniju fazu i, iako vama izgleda da je to fazon tišine pred oluju, ne možete poreći da funkcionišete totalno dobro. Vaš vladar Mars je u sve jačem aspektu sekstila sa Venerom, vladarkom partnerskih odnosa, pa i to razumevanje jača, a jača i strast - pa ni to nije toliko loše, zar ne? Usamljeni pripadnici ovog znaka razmišljaju o osobi koju poznaju preko posla ili o nekom sa kim se vrlo često susrecu.

STRELAC

Ljubav Emotivni ili bračni partner vas ne zarezuje ni dva posto - uglavnom provodi vreme ćuteći, očekujući da mu pročitate misli i rešite to što ga muči. Kad progovori - e, tek onda nastaje problem. Doduše, ni vi niste u nekom posebnom fazonu - nakratko kao nešto pokušavate da balansirate i izigravate mirotvorca, a kad to ne uspe - i vi se povlačite i zatvarate. Samo da napomenem da Mars iz polja ozbiljnih partnerstava polako dolazi u direktnu opoziciju sa Saturnom u vašem znaku. Da će dobro biti - pa baš i neće, ukoliko oboje pod hitno ne preduzmete nešto da spasavate svoju vezu.

JARAC

Ljubav Početkom ove sedmice tranzitni Mesec je u vašem polju doma, zajedno sa Venerom. Ako biste se malo, samo malo više dodatno potrudili, možda biste i uspeli da osvojite kao nagradu neke lepe dane sa voljenom osobom. Venera polako ulazi i u trigonski aspekt sa vašim vladarom Saturnom, pa se kod onih koji nisu odustajali od pokušaja da očvrsnu svoje emotivne relacije - sada mogu pojaviti i prve prave naznake poboljšanja. Dalje - neke sitne probleme i nedoumice koje vučete odranije rešavajte - jer se sada može doći do dobrog zajedničkog kompromisa. Usamljeni pripadnici ovog znaka - džabe se mucite.

VODOLIJA

Ljubav Vodolije u emotivnim relacijama mogu polako da krenu da se opuštaju - Sunce, vladar polja ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava, ušlo je u znak Blizanaca i u odličnom je aspektu sa vašim poljem ličnosti. Ovo kao prvo označava da ćete vi i partner imati više razumevanja jedno za drugo, ali vam kao paru takođe i donosi da u sve što radite unesete pozitivnu, živahnu notu i dašak optimizma. Moguće je da ćete u ovom periodu češće zajedno izlaziti, više biti društveno aktivni, jednom rečju - više uživati! Slobodnim pripadnicima ovog znaka stižu lepe vesti.

RIBE

Ljubav Bitni ste emotivnom partneru, voli vas - i sve vam to pokazuje na svoj način. Govori vam ono što vam je potrebno da čujete, doduše - ne baš onako kako biste vi želeli, ali nemojte ni vi preterivati - i sami znate da te dubine i te dokaze ljubavi koji su vama potrebni teško da bilo ko može da vam ispuni. U prevodu - dokle god vi ne zamerate i ne zakerate, već uživate u onome što imate - sve će biti dobro. Mlad Mesec u polju doma i porodice daje osnovu da i naredni period bude skladan. Ne kvarite to, opustite se. Usamljeni pripadnici ovog znaka - potreban vam je neko koga ili već znate,ili cete tek upoznati.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori