Očekujemo vreme promena i uzbudljivih događaja koje nam donosi Pun Mesec i Sunce koje će biti u trigonu sa Plutonom.

OVAN (21. 3 - 20.4.) POSAO Nedostaje vam samopouzdanja da neke poslove privedete kraju, ali dobijate podršku kolega. Znate da to nije rešenje ali za sada je najvažnije da posao ne trpi. LJUBAV Zbog svega što vam se događa na poslovnom planu odnos sa partnerom nije stabilan. Otvoreno razgovarajte o svemu što vas muči. ZDRAVLJE Napetost i nervoza.

BIK (21. 4 - 21.5.) POSAO Nezadovoljni ste emotivnim statusom i osećate pad energije i pri obavljanju rutinskih poslova. Ovo je samo prelazni period, proći će. LJUBAV Slobodni Bikovi prihvataju poziv za druženje koje ima lepu perspektivu da se razvije u nešto značajnije. Zauzetima odgovara trenutno zahlađenje odnosa, više se okrećete sebi. ZDRAVLJE Stabilnog ste zdravlja.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) POSAO U kontaktima sa saradnicima pokazujete otvoreno nezadovoljstvo aktuelnom situacijom. Rešićete problem do kraja dana. LJUBAV Trenutno ne možete da odgovorite zahtevima voljene osobe, ali naićićete na razumevanje. Slobodni pripadnici znaka iščekuju poziv osobe koja živi daleko. ZDRAVLJE Problemi sa leđima.

RAK (21. 6 - 22.7.) POSAO Pun Mesec doneće vam period transformacije i pozitivnih promena na poslovnom planu. Budite strpljivi u saradnji sa kolegama. LJUBAV Gajite neopravdane sumnje u partnera, razgovarajte! Bićete iznenađeni koliko bezrazložno brinete i dovodite u pitanje vezu. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

LAV (23. 7 - 23.8.) POSAO Budite manje impulsivni a više taktični u odnosu prema kolegama. Bićete zadovoljni krajnjim ishodom događaja. LJUBAV Ne postoji situacija iz koje vi ne možete šarmom i čvrstim stavom da se "izvučete" iz neprijatne situacije. Provodite lepe trenutke sa bliskom osobom. ZDRAVLJE Pad imuniteta.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) POSAO Dan bez većih problema i komplikjacija. Ipak, jedva čekate da se radno vreme završi kako biste se posvetili porodici.. LJUBAV Voljena osoba očekuje da rešite problem koji je iskrsao. Niste ZDRAVLJE Vreme je da preduzmete radikalne mere po pitanju telesne kondicije.

VAGA (23. 9 - 22.10.) POSAO Povoljni aspekti na poslovno polju tek dolaze. Pokušajte da se reorganizujete i odmerite trenutne pozicije. LJUBAV Šta god da pokušate imate osećaj da ne možete da se približite voljenoj osobi. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) POSAO Poslovni nesporazum koji imate sa jednim saradnikom može da vas dovede u neprijatnu situaciju. LJUBAV Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Partner čini sve kako bi vas oraspoložio. ZDRAVLJE Pripazite na ishranu.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) POSAO Potrebno je da se više prilagodite kolegama, bez obzira koliko mislite da ste u pravu svako od njih može da ponudi zanimljivo gledište na problem. LJUBAV Neočekivani susret sa jednom veoma zanimljivom osobom, dolazi vam u pravi trenutak kada vam je neophodno da se oraspoložite. ZDRAVLJE Bolovi u stomaku.

JARAC (22. 12 - 29.1.) POSAO Potrebno je da zaštitite svoje interese i novac. Očekujte dobitak krajem dana. LJUBAV Nedoslednost nije vaša crta u karakteru ali proteklom periodu niste ispunili ono što ste obećali. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) POSAO Niste zadovoljni svojim učinkom u proteklom periodu mada to nikome i nikada ne biste priznali. LJUBAV Zauzete Vodolije pronalaze mir i spokoj jedino još kod voljene osobe. Slobodni pripadnici znaka pokušavaju da ostvare kontakt sa jednom osobom, ali moraju da sačekaju povoljniji trenutak. ZDRAVLJE Više se odmarajte.

RIBE (20. 2 - 19.3.) POSAO Koliko umete da vladate svojim emocijama, toliko ste nestrpljivi kada je finansijska situacija u pitanju. LJUBAV Pogrešno ste procenili jednu osobu koja bi želela sa vama da ostvari vezu. Zauzete Ribe željno iščekuju odmor sa voljenom osobom. ZDRAVLJE Prehlada.

zenskikutak.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori