Subota je dan za ljubav, a nedelja za sreću! Saznajte šta nam još astrolozi predviđaju ovog vikenda...

Petak, 5. maj, vrlo je "uzemljen" dan: Mesec je u Devici te je u opoziciji s Neptunom u Ribama, a u trigonu sa Suncem u Biku i Plutonom u Jarcu, kaže astrolog Gregory Scott i dodaje da ćemo taj dan biti vrlo praktično nastrojeni te skloni kritički sagledati što trebamo promeniti u svom životu.

To je dobar dan da verujete u svoju odluku, ističe, jer ona neće biti obojena emocijama pa ćete biti vrlo objektivni i u stanju stvari vidite onakvima kakve zaista jesu.

"To je i dobar dan za proljetno čišćenje vašeg doma, pogotovo ako ste među onima koji osećaju snažnu sentimentalnu povezanost sa stvarima koje poseduju", kaže G. Scott. Energije koje će biti naglašene u petak omogućiće vam da se usresredite na praktični deo posla koji morate obaviti.

U subotu Mesec prelazi u Vagu, kada ulazi u opoziciju s Venerom u Ovnu. Venera, planeta ljubavi i lepote, u Ovnu je agresivnija nego inače. "To je još jedan dobar dan za komunikaciju i prisustvovanje društvenim događajima ili njihovo organiziranje jer je vrlo verovatno da ćete se dobro zabaviti", kaže G. Scott. Takođe, ljubav je u vazduhu, ali ona je više telesna pa sklona da se iskaže kao požuda.

Mesec je u nedelju u konjunkciji s Jupiterom u Vagi. "Siguran sam da će vam se nedelja svideti, pa će biti vrlo pozitivan, srećan dan", najavljuje britanski astrolog. Sreća dolazi od druženja s drugima, stoga svakako taj dan budite u društvu i komunicirajte. Nedelja nosi veliki potencijal da se dobro zabavite i uživate u društvu drugih ljudi, zato svakako isplanirajte druženje s članovima porodice ili prijateljima.

sensaklub.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori