Jedan susret promeniće ljubavne želje, a da li će ta osoba biti iskrena sa vama otkrijte u horoskopu za nedelju!

Mesec ulazi u znak Riba, u sekstilu je sa Suncem, a u kvadratu s Marsom u Blizancima. "To je odličan dan za komunikaciju i za osetljivost na potrebe drugih ljudi". Petak je zato kao stvoren za iskrenu, duboku komunikaciju među ljudima, u kojoj su sagovornici istinski zainteresovani za ono što im drugi govore. To je odličan dan da nekoga dobro upoznate i s njim izgradite blisku vezu.

Mesec u Ribama u subotu će biti u konjunkciji s Neptunom, a u inkonjunkciji (150 stepeni) s Jupiterom u Vagi. Subota će zato biti eterična, interesantan dan, u kojem će intuicija biti naglašena pa je to sjajan dan za analizu snova, vizije, spiritualan rad.

Energije povezane sa subotom vrlo su nežne, eterične, što se odnosi i na naše odnose s drugim ljudima. To je još jedan dan odličan za komunikaciju, i to još dublju i intuitivnu,i za izgradnju mostova među ljudima.

U nedelju Mesec prelazi u znak Ovna pa je u konjunkciji s Venerom u Ribama, koja je nedavno takođe bila u Ovnu. Zavidan je balans energija: Mesec u Ovnu čini nas osetljivim, ali i usresređenim da se nešto obavi, dok je Venera u Ribama nesebična i potpuno usmerena na druge. Budući da je nedavno bila u Ovnu i retrogradna, sada je vrlo pozitivna i "funkcionalna",

"To je zaista čudan balans energija, ali na vrlo dobar način jer nas spaja s drugim ljudima", kaže britanski astrolog i zaključuje: "Petak, subota i nedelja sjajni su dani kad možemo uspostaviti smislene veze, koje su iskrene i istinske pa nam služe na našem putovanju duše. Samo nekolicina ljudi koji uđu u naš život zaista nas dodirne i ima veliki doprinos i uticaj, a ova tri dana obeležiće takva energija."

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori