Njegov znak, podznak, položaj Venere i Meseca vam otkrivaju kakve žene voli i da li mu je stalo do vas.

Ako znate u kom je horoskopskom znaku rođen, znamo kako imate veću šansu da osvojite njegovu naklonost, šta traži od partnerke i kako da znate da li mu je stalo do vas. Pročitajte i znakove u kojima mu se nalaze Venera i Mesec u natalnoj karti kao i podznak.

OVAN: Budite hrabri, drski i izazovni ali mu dozvolite da on vas osvoji. Traži prijateljicu i partnerku u svojim poduhvatima. Očaraće ga vaš pogled a ceni i zgodno telo. Znaćete da mu je stalo kad vas uključi u svoje aktivnosti, kad vam se izvini za nešto što je uradio.

BIK: Budite ženstveni, senzualni, provokativni. Ovaj muškarac je esteta. Takođe su mu važni dodir i miris. Kod njega takođe vredi ona izreka da ljubav ulazi preko stomaka pa su kulinarske veštine veliki bonus. Znaćete da mu je stalo kad vas upozna sa svojom porodicom.

BLIZANCI: Njima je bitna komunikacija, da je žena inteligentna i interesantna. Prilagodite se njihovim promenama raspoloženja,prihvatite njihovu osobinu da vole da trguju i iskoristite je u svoju  korist, na primer tražite neku informaciju od njih. Znaćete da ste ga osvojili kad postane ćutljiv ili zamišljen.

RAK: Rakovi traže ženu majku ili ženu iz ugledne porodice. Impresionira ih ugled, moć i novac.Traže ženu koja će ih sa nežnošću podržavati i negovati.Znaćete da mu je stalo kad vam dozvoli da prespavate u njegovom krevetu i uopšte, kad vas pusti u svoj dom.

LAV: Lavovi vole lepe, glamurozne, elegantne žene, za kojima će se svi okretati i na kojima će im zavideti ali još više ih privlače skromne žene koje im se dive i obožavaju ih. Lav će želeti da vas zaštiti i da vam organizuje život. Znaćete da mu je stalo kad počne da primećuje detalje i sitnice na vama i u vezi sa vama.

DEVICA: Muškarac Devica voli vrednu, efikasnu i energičnu ženu. Voli ženu kojoj može pomoći, izvući je iz nevolja i oblikovati je kako želi, kao Pigmalion. Stalo mu je do vas ako postane iracionalan, ako počne da se ponaša opuštenije, šašavo.

VAGA: Muškarac Vaga želi ženu lepu, uspešnu, jedinstvenu, hladnu i distanciranu, racionalnu. Voli elegantne žene koje su i  snažne ličnosti. Stalo  mu je kad savlada svoju neodlučnost i bez dilema se nedvosmisleno odluči za trajnu vezu.

ŠKORPIJA: Muškarac Škorpija voli strastvene, emotivne žene koje su misteriozne i imaju neku tajnu ili neki nedostatak ili nešto neuobičajeno pa da ih on polako otkriva. Želi da njegova partnerka uvek bude na njegovoj strani i uz njega. Nemojte ni pokušati da manipulišete, on je izrazito oštrouman. Znaćete da mu je stalo kad vam poveri neku važnu tajnu.

STRELAC: Muškarac Strelac želi partnerku koja će poštovati njegovu slobodu.Sviđa mu se žena koja neće prva tražiti njegov broj telefona. Najvažnije je da ima osećaj nezavisnosti i da ga ne želite vezati, imaće ga ona koja mu pruži najviše slobode. Voli obrazovane žene i žene sa kojima može da filozofira, putuje i uživa u prirodi. Voli i sportistkinje.

JARAC: Muškarac Jarac će najviše voleti ženu koja je ambiciozna, strpljiva, voli decu i dobra domaćica. Osvojićete ga ako budete strpljivi i date mu mnogo vremena, u igri zavođenja sa njim pobeđuje sporiji/sporija. Znaćete da mu je stalo kad vam pokaže i svoju nežniju stranu ličnosti.

VODOLIJA: Vodolije često vole zauvek svoju prvu ljubav. Nisu skloni braku i vezivanju a njihovo srce može osvojiti pametna, originalna žena koja ima posebne uspehe, neobičan život.Traže prijateljicu i intelektualnu vezu pre svega. Njihova vatra je više vezana za čovečanstvo nego za pojedinca.

RIBE: Ovaj muškarac traži osećajnu, kreativnu i maštovitu partnerku koja je ćutljiva, diskretna i obučena je ili neupadljivo i u boje koje ne privlače pažnju ili izuzetno atraktivno.Znaćete da mu je stalo kad se promeni u nečemu zbog vas i bori se odlučno za vašu vezu.

vecernje.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori