Iako vam je jasno da muškarci na ženi prvo zapaze njene fizičke atribute, grudi, struk, noge, kosu, oči, ipak nisu imuni ni na šarm, govor tela, držanje, stav...

Žena ovan

Ova samouverena dama, sa direktnim nastupom, odmah će privući mušku pažnju zbog energične i dinamične prirode. Isto tako, svi će primetiti i njen atraktivan stil oblačenja, posebno lepe noge.

Žena bik

Kada muškarci čuju vaš topao i prijatan glas, već su gotovo zaljubljeni, a nesvesni da polako upadaju u zamku šarmantne dame. Potpuno ćete ih opčiniti ako uz to imate i zanosan hod, izražen pogled i lepu kosu.

Žena blizanci

Ostavljate utisak nezaštićene devojčice, tako da u predstavnicima jačeg pola budite zaštitnički nagon. Istovremeno, dopada im se vaša nepredvidivost, srdačnost, pričljivost, popularnost u društvu.

Žena rak

Vaša senzualna, ali i samosvesna priroda kao magnet privlači muškarce. Osim toga, većina ne može da skine oči sa vaših glavnih aduta: lepe kose i bujnih grudi.

Žena lav

Atraktivna, samouverena i dostojanstvena lavica uvek privlači znatiželjne poglede. Osim njene pojave, muškarci je obožavaju i zbog vesele prirode, vragolastog pogleda, izraženih gestikulacija i naravno upečatljivog lica na kojem posebno dolaze do izražaja kosa i usne.

Žena devica

Vaš mladalački duh i otmena pojava, upadaju u oči predstavnicima jačeg pola, a zatim primete lepu kosu i stidljiv osmeh. Tokom razgovora potpuno su očarani inteligencijom, šarmom, ljubaznošću i smislom za humor.

Žena vaga

Lepa i ljubazna, a ipak uzdržana, čak i hladna, to je ono što muškarce zaintrigira već na prvi pogled. A kasnije, kada vas bolje upoznaju, malo koji može da ostane imun na šarm i ostale čari.

Žena škorpija

Lako zavodi jer ima nešto nedorečeno i tajanstveno, što deluje fatalno na suprotan pol, a da dama možda nije ni svesna toga. Takođe, privlači poglede i uzdahe zbog upečatljive pojave i izražajnih očiju.

Žena strelac

Ova društvena dama je često u centru pažnje muškog sveta, koji pri tom ne može da ne primeti i njene glavne fizičke adute: lepe noge, veseo pogled i negovanu kosu.

Žena jarac

Pažnju prvo privlači vaša dostojanstvena pojava, hladni ste, uzdržani, zagonetni, samouvereni. A tu je i lepo lice, kosa i vaš ispitivački pogled koji ne otkriva mnogo.

Žena vodolija

Ima nečeg tako tajanstvenog u vama, a istovremeno želite da vas svi primete. Baš to se dopada muškarcima, kao i direktnost, komunikativnost, srdačnost i naravno vitke noge.

Žena ribe

Osvaja iskonskom ženstvenošću, koja se ispoljava u ponašanju, ali i izgledu. Sneni pogled, raskošna kosa, lepe grudi i noge, naročito stopala, privlače pažnju gde god da se pojavite.

vecernje.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori