Ako niste sigurne da li je on prava osoba za vas, pitajte ga za horoskopski znak i istog trenutka ćete znati oodgovor.

Ovan

Ovnu je potrebna devojka koja ga neće samo pratiti, već će ga i izazivati na nove poduhvate. njegovo srce pripašće devojci koja se neće ustručavati i puštati ga da pobedi, već će mu pružiti borbu kakvu neće zaboraviti.

Bik

Biku je potrebna žena koja je senzualna i predstavlja užitak za sva čula. Njoj nije bitno da stvari budu fensi i voli da provodi vreme u svom domu. Devojka koja će mu osvojiti srce je veoma slatka i normalna.

Blizanci

Blizanci su veoma pametni i odlični u razgovoru i potrebna im je žena koja u tome može da im parira. Ona mora da bude intelektualac, da poseduje odličan smisao za humor i da je super društvo. Ovom znaku je potrebna žena koja je u stanju da mu drži pažnju, a to jedino može ako je inteligentna.

Rak

Rak puca od emocija i potrebna mu je žena koja je brižna i puna ljubavi. On žudi za devojkom koja će ga slušati, biti u stanju da ponudi konstruktivan i dobronameran savet i koja će uvek biti tu za njega.

Lav

Lavu je potreban partner koji će ga pustiti da uživa u pažnji. Ona mora da bude prelepa, pametna i duhovita, u stanju da pusti Lava da sija u društvu ali da ona ne izbledi. Ona mora da mu pružapodršku, ali da ne bude podređena u vezi.

Devica

Ovaj znak je veoma pouzdan i analitičan i potrebna mu je devojka koja će imati gotovo identične standarde. Prava žena za muškarca rođenog u ovom znaku se brine o sebi nezavisna je i veoma pametna. Ona nije previše osetljiva i dobro zna ko je i šta je – čak i kada je Devica kritikuje.

Vaga

Vage su šarmantne, društvene i poštene, ali ne mogu da podnesu kada stvari nisu uravnotežene ili kada su ljudi previše agresivni prema njima. Idealna devojka za muškarca Vagu takođe mora da bude društvena, atraktivna i u stanju da održava stvari u savršenom balansu.

Škorpija

Muškarac Škorpija je veoma strastven i zbog toga ponekada može da bude previše zahtevan i zato mu je potrebna žena koja neće pući pod pritiskom. Škorpiji je potreban neko ko će mu se suprotstaviti i ko je spreman da se bori za svoje stavove. Muškarac rođen u ovom znaku želi najbolje, a vatrena žena je najbolja stvar u životu.

Strelac

Muškarci u ovom znaku stalno moraju da budu u pokretu i vole kada ih stimulišu nove ideje, mesta i ljudi. Žena prepuna energije i koja voli da živi život punim plućima je njegov idealan ljubavni saputnik.

Jarac

Jarac ponekada može da bude povučen i tih i potrebna mu je žena koja će biti u stanju da izvuče njegovu zabavnu stranu. Ona mora da bude puna samopouzdanja, vredna i društvena.

Vodolija

Ovo nisu uobičajeni muškarci i potrebna im je jedinstvena žena. Ona mora da poseduje sopstveno mišljenje i stavove i spremna je da vodi atipičan život.

Ribe

Ribe su kreativni sanjari i potrebna im je podjednako kreativna i sanjiva devojka, ali to nije sve – ona mora da bude u stanju da ga u pojedinim trenucima nežno spusti na zemlju. U naručju takve žene on će blistati.

vecernje.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori