Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

 POSAO: Nema potrebe da donosite bilo kakve nagle odluke. Dajte sebi vremena da dovoljno razmislite o svemu što vas čeka. Nikuda ne žurite i svi mogu da sačekaju na vas.

LJUBAV: Voljena osoba vam unosi osećaj nervoze i želite to da ispravite. Ukoliko ste slobodni, može se desiti flert sa nekim sasvim neobičnim i drugačijim, ko nije sasvim vaš tip.

ZDRAVLJE: Uspešno ćete se izboriti sa nekim hroničnim problemom i doći do poboljšanja.

 BIK

 POSAO: Iznenadni preokreti na ovom planu vas ne mogu poremetiti. Vi ste spremni na svaku situaciju i šta god da se desi, imate keca u rukavu. Očekuje vas pozitivan dan.

LJUBAV: Ljubav često jeste slepa, pa zato otpočetka ne vidite partnera pravim očima. Vremenom, kada ga bolje upoznate prihvatićete i njegove mane, jer se iskreno volite.

ZDRAVLJE: Maksimalno ste opušteni i uživate u životu. Nemate nikakve probleme.

 BLIZANCI

 POSAO: Desile su se neočekivane promene na poslovnom planu ali vi ste im se brzo prilagodili jer vam novonastala situacija ide u prilog. Lako ćete se snaći na novom poslu.

LJUBAV: Lako biste mogli da uđete u novu ljubavnu vezu tokom današnjeg dana. Slobodni ste, a nova ponuda deluje zanimljivo, pa ste spremni da pokušate da vidite kako će se sve odvijati.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Rešili ste da okrenete novi, čist list u svom životu.

 RAK

 POSAO: Uspećete da izgladite neki manji nesporazum sa vašim nadređenim i da prođete bez većih posledica. Možete da odahnete i da se vratite svojim redovnim obavezama.

LJUBAV: Ukoliko niste bili zadovoljni nekim dešavanjima sa voljenom osobom, sada ćete moći da vidite pomak u odnosu. Korak po korak i stvari bi mogle da budu dosta bolje nego ranije.

ZDRAVLJE: Kosti su vam osetljive. Čuvajte se reume ili išijasa. Posetite fizijatra.

LAV

 POSAO: Iznenadne okolnosti vas mogu dovesti do pokretanja nekih sudskih pitanja. Možete imati sreće na ovom polju. Pozitivna rešenja će vam vratiti osmeh na lice.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja bi mogla biti na neki način povezana sa inostranstvom, pa je distanca neminovna. Ipak, spremni ste da prihvatite sve poteškoće, zbog prave ljubavi.

ZDRAVLJE: Uspeli ste da dovedete u red neke svoje navike i sada mnogo bolje funkcionišete.

 DEVICA

 POSAO: Očekuje vas povoljna atmosfera na polju finansija. Možete da se nadate pozitivnim promenama na ovom planu. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme.

LJUBAV: Lako biste mogli da se upustite u neku tajnu vezu ili u neki odnos koji je baziran samo na strastima. Vodite se svojim impulsima i za sada vam takvo stanje odgovara.

ZDRAVLJE: Imate višak energije, pa bi bilo dobro da nađete neku dodatnu fizičku aktivnost!

 VAGA

 POSAO: Lako biste mogli da prekinete neki poslovni dogovor i da rešite da jednostavno okrenete drugi list. Nov početak na ovom polju za vas znači potpuno nov uspeh!

LJUBAV: Dolazi vam razlaz sa partnerom jer neke stvari više ne možete da tolerišete. Osećate veliko olakšanje zbog toga. Osećaj slobode vam prija jer ga jako dugo unazad niste imali.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vode. Vaš urogenitalni trakt će vam biti zahvalan.

 ŠKORPIJA

 POSAO: Imate utisak da su svi oko vas pod prevelikim stresom i nije vam jasno zašto atmosfera mora da bude tako napeta. Zato ste vi tu da unesete malo humora i radosti u radno okruženje!

LJUBAV: Srećete sa osobom koju niste očekivali da ćete videti. Zanimljiva komunikacija vas može odvesti u nešto više. Početak novog odnosa za vas može biti veoma značajan.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Generalno nemate veće probleme.

STRELAC

 POSAO: Skloni ste rizicima i u poslu ali i na polju finansija. Kockar ste u duši a najviše slavite kada se vaše prognoze ispostave kao tačne. Ostavite ipak neki novac i na sigurnom.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je veoma impulsivna, vitalna i konstantno u pokretu. Želite da ispratite njen tempo. Pokazaćete joj da život pored vas može biti jednako zanimljiv.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Osećate se odlično!

 JARAC

 POSAO: Moguće je da ćete rešiti da preselite svoju radnju ili ćete napraviti neke druge drastične promene na polju privatnog posla. Pozitivne promene slede nakon toga!

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, nekako uspevate da oraspoložite svog partnera. Oni koji su slobodni mogu da očekuju susret sa osobom u koju su bili zaljubljeni u detinjstvu.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su sada iza vas i osećate se sasvim dobro!

 VODOLIJA

 POSAO: Poslovno putovanje bi trebalo da vam donese povoljne rezultate kroz određeni vremenski period. Budite uporni u svojoj nameri da posao završite do kraja.

LJUBAV: Flert sa osobom koja vam se dopada veoma brzo napreduje, moguće je da ćete se do kraja dana zližiti na svim nivoima. Osećate veliko uzbuđenje i sreću zbog toga.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna kijavica ali ne biste trebali da imate veće zdravstvene probleme.

 RIBE

 POSAO: Drastične promene na polju finansija čine vaš dan uzbudljivijim. Bićete u velikom plusu nakon ovih dešavanja. Ponosni ste na svoju dobru procenu.

LJUBAV: Spremni ste za novu ljubav i optimistično gledate na sve što vas očekuje! Pred vama je lep dan! Prepustite se svojim emocijama i pustite da vas srce vodi u novim odlukama.

ZDRAVLJE: Prijaće vam da malo više spavate. Pronađite vremena za popodnevni odmor.

astrousluge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori