Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

 Iskoristite pravi momenat i dobro raspoloženje za timski rad, jer niste uvek u tako dobroj formi. Imaćete koristi od partnerstva bilo koje vrste. Pred vama je izuzetno uspešan poslovni dan koji obećava više nego što pretpostavljate. Druženje sa Devicama i Blizancima veoma je konstruktivno i inspirativno.

 BIK

 Romantični trenuci sa Vodolijom ili Lavom popravljaju raspoloženje i čine da ste u elementu. U fazi ste neočekivanog obrta situacije u svoju korist. Životni uslovi se poboljšavaju, raspoloženje popravlja, a vi planirate daleko putovanje. Ukoliko se ne odnosi direktno na vas, rodbina i prijatelji su uključeni u igru.

 BLIZANAC

 Tačno znate šta hoćete i možete, uzdajte se u sopstvene kvalitete i blagovremeno ćete sve završiti. Zainteresovali ste osobu koja može uneti novine u vas život. Ne preterujte u jelu i piću.

 RAK

 Do izražaja dolazi vaša elokventnost i obaveštenost. Znate sve što se zbiva oko vas. Pravi ste savetodavac kada je reč o egzistencijalnim problemima. Ljubav, glavna pokretačka snaga i smisao vašeg života, potrebnija vam je nego ikad, ali ste okruženi pogrešnim osobama. Imate utisak da vas niko ne razume. Ne žalite se, sami ste birali!

LAV

 Sa prijateljima ostvarujete konstruktivne ideje. Prihvatate njihove predloge pošto shvatate da su opravdani i da obećavaju povoljan ishod. Za emotivnu nesigurnost potražite odgovor u planetarnim uticajima. Možda su oni krivi i za nesanicu? Na svu sreću, uskoro ulazite u bolji period.

 DEVICA

 Poslušajte savetprijatelja i ne budite sujetni. Naučite da učite iz grešaka, pogotovo onda kada niste reagovali na vreme. Pokušajte da ne razmazite voljenu osobu popuštajući joj bez razloga.

 VAGA

 Pošto postoji opasnost od nasrtaja grubih osoba, povreda u saobraćaju, ali i povreda druge vrste, samo ispravnim postupcima ih možete izbeći. Oprezno se ponašajte, bar danas, jer vam nije lako. Ulažete enormne količine i fizičke i psihičke snage kako biste prevazišli problem. Razmislite da li se to isplati.

 ŠKORPIJA

 Mali predah posle nemilih događaja pomaže da se oporavite i naoružate optimizmom. Situacija se iz dana u dan sve više komplikuje. Nalazite se pred korenitim promenama. Ukoliko na njih pristanete, bićete na dobitku. U protivnom, nadajte se kiksevima. Zdravlje treba sačuvati po svaku cenu.

STRELAC

 Morate rešiti problem bliske osobe koja vam se obratila za pomoć. Ne izbegavajte to, vaš odnos može doći u pitanje. Na ljubavnom polju slobodnima se otvaraju nove mogućnosti. Odlučite se na vreme šta želite.

 JARAC

 Kolebate se u vezi sa jednom odlukom, a vreme prolazi. Pošto ste sputani, i to bez razloga, aktivirajte se i uključite u poduhvate, jer je ovo na izvestan način vaša godina. Radite na jačanju samopouzdanja i potencirajte masu pozitivnih osobina kako biste što bolje funkcionisali. Pravi je momenat za sklapanje ugovora.

 VODOLIJA

 Ukoliko se udružite sa Strelcima i Lavovima, a oslobodite se Bikova, biće fantastično. Svi ćete biti srećni. Škorpija se može osetiti zapostavljeno, ali ona ima drugih briga. Važno je da postižete sve što ste naumili. Uspeh u javnosti, priznanje i mnoštvo drugih stvari koje gode sujeti trenutno su pred vama.

RIBE

 Imate osećaj da vas drugi pogrešno shvataju i loše tumače vaše ponašanje. Kroz otvoreni razgovor sve se može rešiti. Provodite prijatne trenutke sa osobom do koje vam je stalo ali ste opterećeni ljubomorom.

astrokutak

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori