Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN

 Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije dovoljno uzbudljiv. Objasnite voljenoj osobi šta tačno priželjkujete.

 BIK

 Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu. U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili merila vrednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom. Moguća glavobolja. Smanjite unos kafa i žestokih pića.

BLIZANCI

 Neke iznenadne promene u poslovanju, više raduju vas nego vašu okolinu. Upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente. Partner često kritikuje vaše ponašanje i smatra da nemate dovoljno ubedljive odgovore na neka jednostavna pitanja. Pad imuniteta koji bi trebao da vas navede na

razmišljanje.

 RAK

 Vas poslovni neuspeh ne predstavlja veliki gubitak, stoga odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim merama. Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite ili realne okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Na polju zdravlja ne bi bilo lose da proverite krvnu sliku i pritisak.

LAV

Neko vas podseća na ružne događaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune koje biste rado želeli da zaboravite. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja. Na ljubavnom planu prepustite se svojim osećanjima i pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje. Dekoncentracija.

DEVICA

 Najbolje je da stišavate svoje strasti i da ne donosite velike odluke u ovom trenutku. Oseticete novo zadovoljstvo i partnerovu privrženost. Ako ste slobodni moguca je nova ljubavna romansa ili prilika da ulepšate svoj bracni život. Izbegavajte situacije koje negativno uticu na vašu psiho-fizicku ravnotežu.

 VAGA

 Preveliki pritisak na radnom mestu, ograničava vašu kreativnost. Ne prihvatajte ništa lično i ne povlačite se. I u ovakvim momentima pozitivno razmišljajte, ne zamerajte se. Vaša stabilnost je na velikom testu. Budite dosledni svojim obavezama, dokazaćete svoju lojalnost. Doručak ne bi trebali nipošto da

preskačete.

 ŠKORPIJA

 Novu situaciju na poslu doživljavate suvise lično i zbog toga pravite pogrešnu procenu. Pažljivije slušajte ono što govore bliski saradnici, umesto da stvari i dogadjaje procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma. Partner deluje vrlo zagonetno i zadovoljno. Na vama je da odgonetnete pravi razlog iznenadne promene.

STRELAC

 Moracete da uložite dodatni napor kako biste svoj društveni ili ljubavni ili život ucinili interesantnijim. Za vas je ljubav i emotivno ostvarenje uporišna tacka, ali upravo u tom polju moracete da date svoj makismum kako biste održali unutrašnju ravnotežu. Nedostaju vaam mudrost i strpljenje. Glavobolja.

 JARAC

 Problemi na poslu, jer se realzacije mnogih planova odlaže. Nemojte biti zabrinuti jer je to prolazna faza. Vodite računa kome poklanjate poverenje jer nisu svi tako prijateljski nastrojeni kao što vam se čine. Velika šansa za nove ljubavne susrete, flertove, avanture i moguća zaljubljivanje. Prijaće vam što ćete biti u centru pažnje.

 VODOLIJA

 Dobra volja, nežnost i pažnja najbolji su odgovor na različite zamke ljubavnog života. Ljubavnu romansu potrebno je pažljivo negovati, jer bez uzajamne iskrenosti i razmene osećanja ona će izgubiti snagu i značenje. Partner će pokušati da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Problemi sa kičmom.

 RIBE

 Tražite efikasnija rešenja u poslovnom izražavanju, ali računajte na okolnosti koje ne zavise od vaše volje ili uticaja, već od nadređenih. Tokom ovog perioda saradnici vam mogu zameriti na izvesnoj samovolji prilikom donošenja poslovnih odluka. Važno je da rešite neka imovinska ili statusna pitanja. Ostavite cigarete.

mojastrolog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori