Još jedna sedmica je pred vama u kojoj neke stvari možete konkretno promeniti. Možda će vam se činiti prilično naporne, možda ćete biti uplašeni, možda će vam nedostajati samopouzdanja, ali uprkos okolnostima, budite uporni i istrajte u svojim namerama. Za sve poslove koje budete radili krajem sedmice, očekuje vas uspeh. Jedino će vam ljubav, početkom nedelje biti na ispitu...

Prvog dana Mesec još uvek ide znakom Škorpije, ali kako ne pravi nikakav aspekt, sve do večernjih sati kada će promeniti znak i ući u znak Strelca, ovaj vam dan može biti bez posebnih događaja. Možda je i bolje, jer ovakva pozicija Meseca jako utiče na emotivno stanje. Prevelika senzitivnost, naglašene emocije i razdražljivost donose nesporazume i konflikte.

 Budite svesni da su ovo sve prolazne stvari i da Mesec utiče jednako na sve ljude, ali oni slabiji biće najviše prozvani. Imajte razumevanja i pokušajte da izbegnete sukobe. Drugog dana, iako je Mesec ušao u znak Strelca i utiče na vaše bolje raspoloženje, pozitivne stavove i avanturistički duh, mnogima će doneti ljubavne probleme. Istog dana Mesec i Sunce prave konjunkciju što je vrlo izazovna situacija na nebu, koja najviše utiče na emotivni život.

 Ovde se ne rasuđuje najjasnije, jer sada na razum i svest (Sunce) jako utiču emocije (Mesec), koje će svakako biti isprovocirane (Venera kvadrat Uran). Ovog se dana mogu dogoditi određeni nesporazumi ili konflikti sa partnerom. Uran uvek donosi stres i neočekivane obrte. Iako je Mesec u Strelcu i budi želju za avanturom, budite svesni posledica

Ukoliko imate partnera, velika je verovatnoća da dođe do nekih razmirica ili razlaza, ali ukoliko ste sami, ovo može biti neki neočekivani vrlo uzbudljiv i neobičan susret, koji će vas probuditi iz obične svakodnevnice i svakidašnjih događaja.

 Bićete u stanju da uradite vrlo ekstremne stvari zbog tog susreta. Iako zvuči fenomenalno, budite svesni da kako je naišao tako će vrlo brzo i nestati iz vašeg života. Ovu priču ne možete zadržati, ali vam može probuditi određene emocije i osećanja koja su na nekom nivou dugo bila uspavana. Što se finansijskih transakcija tiče, ovo nije vreme za upuštanje u rizike. Sređivanje računa, poslova i finansija ostavite za sam kraj sedmice.

 Sreda je dan bez posebnih planetarnih aspekata, ali kako je Mesec polako u rastu i u vrlo lepim aspektima (Mesec sekstil Mars, sekstil Jupiter i trigon Uran) ponudiće vam šansu da neke situacije i odnose popravite. Sve što nije bilo lagano, bilo da ste nešto uradili ili rekli i sada se kajete zbog toga (Mesec konjunkcija Saturn) sada je vreme da to ispravite i krenete dalje.

Od petka vas očekuju vrlo ozbiljni i zahtevni aspekti, koji vam na teži način donose uspeh i pobedu u raznim poduhvatima, ali da biste došli do te pobede trebate biti spremni. U četvrtak morate biti oprezni u komunikaciji i vožnji. Moguće da vam neki termin otkažu ili da dođete do nekih potpuno pogrešnih informacija. Izbegavajte sređivanje bilo kakve vrste papira ili važnih dokumenata. Moguće su glavobolje, vrtoglavice, kao i stomačni problemi, pa je zato najbolje da postite ili bar izbegavate jaku i začinjenu hranu.

A od petka Merkur ulazi u znak Jarca u kojem će se prilično zadržati jer sredinom decembra kreće u svoj retrogradni hod. Zato je jako važno koje ćete korake poduzeti. Pokušajte da sve što vam je važno obavite ili bar započnete u prvoj polovini decembra. Mars u aspektu sa Jupiterom, iz vazdušnih znakova, vrlo je interesantna pozicija za neke dobre susrete.

Ovo je period za dobre odnose sa inostranstvom, za finansijsku pomoć i putovanja. Franšizni odnosi su na ceni, a dobre kontakte i saradnju možete očekivati preko raznih udruženja, društvenih mreža i prijateljskih kontakata. Pored poslova, ovo je i aspekt strasti, pa vas može iznenaditi neki vrlo uzbudljiv i strasni susret. Za razliku od početka sedmice, ovaj susret vrlo obećava, a može biti na nekom putovanju, na poslu ili jednostavno na nekom društvenom mestu.

A u subotu i nedelju Mars će imati sekstil sa Saturnom, sudbinski aspekt u kojem jedna planeta označava akciju, a druga karmu, odnosno posledice određene akcije. Svi koji imaju ovaj aspekt osetiće se prozvanim. Ako imate izazovan, budite oprezni, jer budi ono što vi u vašem kodu imate, ukoliko nemate kontakt ovih planeta ili imate protočnu energiju, ovo su dani u kojima ćete se susresti sa sudbinski dobrim stvarima, koje vas čekaju, a koje ćete dobiti sa zaslugom.

Ovo je često poslovni aspekt, ali neretko se odnosi i na pretke, pa je moguće da vas kontaktira neko iz familije sa kojim se dugo niste čuli ili jednostavno niste u najboljem odnosu. Sada se rešavaju stvari koje nisu rešene, a sa kojim ste uvek znali da se morate suočiti.

Ali ništa vam se neće desiti što već ne stoji u vašem horoskopu. Ništa vam život neće nametnuti što vi niste u stanju da rešite, samo trebate biti hrabri i upustiti se u ono što vam nailazi. Prihvatanje situacije i suočavanje sa svim okolnostima vas podiže na jedan sasvim drugi, viši nivo.

Ovo je ujedno i šansa da rešite neki izazov, ako imate ga imate u horoskopu, jer vam nebo kroz dobar aspekt ovih planeta nudi bolje okolnosti i lakše uslove za razrešenje. To će biti vreme da se suočite sa sobom i svojim strahovima, da im pokažete koliko ste zapravo jaki i hrabri, i da pokažete da se sve u životu upornošću i jakom voljom (Mars sekstil Saturn) može pobediti.

mojastrolog

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori