Ne inzistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovaj put neće potpuno razumjeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imat će velike apetite, ali vam se neće svidjeti.

Ovan

LJUBAV: Nekima će se činiti da su prepoznali svoj ljubavni ideal koji su tražili, ali bi se sve u trenu moglo pokazati kao puka iluzija. Zato budite više na zemlji, a manje u oblacima. Tako ćete biti sretniji. Oni u vezama bit će previše analitični prema partneru.

KARIJERA: Bit ćete izloženi brojnim kontaktima, a vaša sposobnost komunikacije povremeno će biti zbrkana. Potrudite se sve dobro organizirati i ako treba zapisati na papir. Najviše zato da ne ispadnete smiješni ili neprofesionalni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu ili meditirajte.

Bik

LJUBAV: Najviše će vam odgovarati mir i povlačenje. Mnogi će vrijeme provoditi u vlastitom domu, a ako je voljena osoba uz njih, tim bolje. Oni koji su još sami prepuštat će se ljubavnim snovima. Njihova mašta kao da neće imati granice.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima vjerojatno će morati raditi prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju posla.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ponekad ćete se osjećati kao da imate krila.

Blizanci

LJUBAV: Ovih dana vjerojatno će mnogi od vas početi pretjerivati u uživanjima ili obratno, u suzdržanosti. Ili ćete svaki tren željeti biti s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Razmislite o sebi i o onom što želite, te nađite ravnotežu.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na nova područja, uglavnom iz struke. Vjerojatno će se ostvariti i zakonski temelji da možete zavrtjeti nešto što ste dugo čekali ili planirali. No idite polako, korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prvo sagledajte s čim raspolažete.

 Rak

LJUBAV: Brige će ipak ostajati iza vas i partnera, a usredotočit ćete se na to kako konstruktivno osnažiti svoj odnos. Bit će još uvijek malih provokacija, ali s njima ćete se nositi lakše. Na taj način uspjet ćete osvježiti će svoju vezu.

KARIJERA: Metoda da odjednom riješite više stvari samo će napraviti nepotrebnu zbrku. Još ćete morati rješavati posljedice toga. Zato se priberite i sagledajte što je važnije, te odrađujte zadatke po njihovoj važnosti. Rezultati tada neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne postavljajte suvišna pitanja.

Lav

LJUBAV: Vjerojatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećate, no to je samo djelomična i prolazna zbrka s kojom se trebate suočiti na vješt način. Uz malo truda vi ćete izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.

KARIJERA: U poslu ćete se mjeriti s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne inzistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovaj put neće potpuno razumjeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imat će velike apetite, ali vam se neće svidjeti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštajte se uz dobru glazbu.

Djevica

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi male prilike. Nije doduše isključeno da se od svega razvije i dublji odnos, ali ne odmah. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete.

KARIJERA: Nakon što ste riješili jedan problem, odsada ćete raditi s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budite budni i oslonite se na vlastitu samokontrolu. Također ne postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetajte prije spavanja. San će biti kvalitetniji.

Vaga

LJUBAV: Oni koji su još sami još uvijek će čekati svog princa na bijelom konju, ali će polako shvaćati da ga nema niotkuda. To će im vjerojatno donijeti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

KARIJERA: Da bi poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako ste šef.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će putovati. Veselite se.

Škorpion

LJUBAV: Mnogi će provjerenim potezima pokušati ispuniti svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju osvojiti katkada će ih blokirati, ali ne trajnije. Bit će uspona i padova, a samo o upornosti će ovisiti hoćete li ostvariti svoj cilj.

KARIJERA: Nije potrebno žuriti niti otkrivati sve adute, jer se neke stvari još bistre. Nemojte se potpuno eksponirati, ali možete raditi u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, nađite vedre ljude.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će se zainteresirati za fotografiju.

Strijelac

LJUBAV: Prvi dio tjedna donijet će poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine tjedna počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mjesto. Uz uvjet da ih ne forsirate.

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali bit će sasvim vidljivo da se stvari počinju sređivati. Istovremeno ćete osjetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete učinkovitiji. Dobivate vizije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sad znate kako se može živjeti kvalitetnije.

 Jarac

LJUBAV: Još par dana imat ćete osjećaj kao da vas ljubav mimoilazi, no od sredine tjedna neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojavit će se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

KARIJERA: Intenzivirat će se komunikacije i kontakti sa suradnicima iz drugih gradova. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje pa ćete raditi predanije i vući smjelije poteze. Bit će i onih koji će usavršavati jezike.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

Vodenjak

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost bit će vaši aduti za uspješno zavođenje osoba suprotnog spola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav više nije daleko.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju što im je činiti i krenut će tim smjerom. Isto bi im moglo donijeti veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

ZDRAVLJE&SAVJET: Surađujte s neizbježnim.

Ribe

LJUBAV: Oni koji vole voljet će intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvijek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

KARIJERA: Vjerojatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete se okuražiti i na smjelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Bit će nekih kolega koji će vam pružiti podršku, a to veseli.

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguća su ugodna putovanja.

atma.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori