Pogledajte šta su vam zvezde namenile za narednu nedelju.

Ovan

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku I njegova opozicija sa Merkurom, prenaglašavaju preosetljivost I kod vas I kod partnera. Oboje ste lako uvredljivi, suviše emotivno I lično shvatate svaku reč druge strane I bar prvih par dana u ovoj sedmici mogu doneti netoleranciju, loša raspoloženja, problematičnu komunikaciju. Ne pravite nikakve “rezove” niti donosite važne odluke u ovakvom stanju. Sačekajte koji dan da se situacija smiri I glave rashlade. A slobodni? Toliko puno novih osoba oko vas, toliko zanimljivih kontakata I susreta, od kojih će vam neki baš prijati. Ali drage I dragi moji – ne zaboravite – ovo je period za strast, za dobru zabavu, uživanje I avanturu – ne očekujte I ne tražite stabilnu ljubav, jer teško da ćete je naći…

Posao

Dobre vesti vas očekuju, pogotovo ukoliko ste nezaposleni ili želite da promenite posao. U kontaktu ste sa pravim ljudima koji vam daju podršku I zajedničkim snagama možete ostvariti mnoge ciljeve. Vi jeste neko ko je individualac I sve volite da radite na svoj način, ali sada udruživanje I timski rad daju mnogo bolje rezultate od onih koje postižete samostalno. Imate odlične mogućnosti za dogovore koji su vam važni, jer ćete biti vrlo energični I ubedljivi u poslovnim kontaktima.

Novac

Finansije nisu loše, ali ste daleko od stabilnosti. Imate mogućnosti za prilive iz više izvora, ali I dalje vam pravi problem prevelik odliv novca na troškove.

Zdravlje

Odličan je trenutak za kretanje, rekreaciju, fizičke aktivnosti bilo koje vrste. Izuzetno će vam prijati da budete u pokretu.

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku pojačaće apetite, ali I učiniti da se sve što pojedete lako lepi za vas. Pokušajte da svoju ishranu bazirate na kombinaciji barenog ili grilovanog mesa sa dosta povrća. Izbacite masnoće, šećer, belo brašno.

Bik

Ljubav

Sada se treba potruditi I maksimalno poboljšati komunikaciju sa voljenom osobom, iako se mora priznati da vam to neće biti lagan zadatak. Vaši strahovi, nesigurnosti, čak I ljubomora posebno su naglašeni tokom ove nedelje I biće vam teško da ih prevaziđete. Čini vam se da partner suviše olako gleda na vaš odnos I to vas izuzetno nervira. No, trudite se. Znate kako se kaže – lepa reč I gvozdena vrata otvara, a ove nedelje je pravi trenutak za tako nešto! Ukoliko ste slobodni, poslovni segment vam daje prilike za kontakte sa interesantnim osobama. Takođe, vaš krug prijatelja ali I društvene mreže daju vam šansu da ostvarite zanimljivu interakciju sa suprotnim polom.

Posao

Iako će ova nedelja biti za vas prilično dobra I plodonosna za sva pitanja u poslovnom segmentu, ipak će vas mentalno iscrpeti. Non stop ćete imati utisak da morate oko svega da se ubeđujete, natežete, borite – kao da ništa ne može da ide jednostavno I nekim mirnim tokom. Sa nadređenima se generalno gledano dobro kopčate I slažete, ali vi lično smatrate da stvari treba raditi na drugačiji način. Ako ste privatnik – iako su vaše ideje dobre, trebali biste da poslušate I savete sa strane – nisu ni malo loši po vas.

Novac

Nije vreme za zaduživanje ili uzimanje kredita, kao ni refinansiranje postojećih dugovanja. Pokušajte da trenutni problem po pitanju novca prevaziđete na drugačiji način.

Zdravlje

Hronične tegobe mogu se aktivirati, naročito kod starijih Bikova. Mlađi – mogućnosti bakterioloških I virusnih infekcija.

Hrana

Povremeni problemi sa metabolizmom I usporeno varenje koje vas prati tokom ovog perioda mogu se, naravno, regulisati ishranom. Bazirajte obroke na kuvanoj hrani, varivima, ali I povrću, mlečnim proizvodima. Takođe – konzumirajte smokve I suve šljive.

Blizanci

Ljubav

Partnerski odnosi – onako. Uglavnom ćete funkcionisati po principu – imamo zajednički cilj, planove, namere, dogovore – pa hajmo da ih ostvarimo. I to ostvarenje će ići solidno, tu nema šta da se priča. Problem je onaj emotivni deo koji je u ovoj nedelji nekako u desetom planu. Dakle – sve intelektualno će vam ići, sve emotivno će klackati. No, biće bolje u narednoj sedmici. Ukoliko ste usamljeni, sve što se za posao vezuje donosi vam zanimljive momente i još zanimljivije osobe. Ulaze vam u život privlačne, harizmatične, pomalo čudnovate ali vrlo interesantne osobe. Ima tu lepih varnica, ima peckanja, flertovanja, ima strasti. Nije loše, ni malo….neko vas može u potpunosti opčiniti…

Posao

Imate dobre ideje, dobre planove. No, više puta ste se nezgodno opekli time što ste žurili i trčali pred rudu i ove nedelje ćete biti dosta oprezniji, meriti svaku svoju reč i potez. Biraćete sa kime delite informacije i kome poklanjate svoje poverenje. Na dnevnom nivou – bićete zaista maksimalno posvećeni svojim obavezama i vrlo odgovorni. Dobra komunikacija sa saradnicima i poslovnim partnerima pomaže vam da završite na vreme sve ono što je neophodno.

Novac

Pored redovnih priliva, u ovoj nedelji vas očekuje i gomila ponuda za neku dodatnu zaradu. Proberite ono što je najsigurnije.

Zdravlje

Mogućnosti urinarnih infekcija kod mlađih Blizanaca, kao i problemi sa kožom i alergijama. Stariji – problemi sa kičmom.

Hrana

Obogatite svoju ishranu dodatnom dozom povrća, naročito spanaća, zelene salate, paprika, patlidžana, tikvica. Prijaće vam I belo pileće ili ćureće meso, kao I sve supe, čorbe, variva. Umanjite unos mlečnih proizvoda.

Rak

Ljubav

Pun Mesec, vladar vašeg znaka, i njegova opozicija sa Suncem i Merkurom u vašem polju doma govore o tome da će se komunikacija i odnos sa partnerom u ovoj nedelji, naročito u njenoj prvoj polovini, destabilizovati. Merite svoje reči, ne napadajte automatski drugu stranu pre nego što proverite da li uopšte imate razloga za to. Nemiri su prisutni kod vas, ali ih možete iskulirati. Sve će izgledati potpuno drugačije u drugom delu sedmice. Ukoliko ste usamljeni, to je sada samo vaš izbor. Sve oko vas je živo, aktivno, sve vrvi od dešavanja, susreta, flertovanja, ponuda i udvaranja od strane suprotnog pola. Izuzetno interesantna komunikacija sa nekim osobama. Prepustite se i uživajte.

Posao

Budite mudri i sa nešto više opreza funkcionišite u ovoj sedmici. Imate itekako dobre mogućnosti da ostvarite i završite sve ono što želite, samo ako sami sebi ne dižete pritisak i ako polako idete ka svom cilju. Povedite više računa o dokumentaciji, u dogovorima – sva papirološka, ali i komunikativna pitanja ne zbrzavajte, već tri puta proverite da li je sve po vašim željama i zamislima. Na ovakav način – bićete više nego zadovoljni rezultatima koje postignete.

Novac

Zarade su dobre, i tu nema šta da se priča. Velika većina vas primećuje da prihodi rastu. Samo vodite računa o tome na koji način trošite novac. Vratite dugovanja – to vam je prioritet.

Zdravlje

Kod mlađih Rakova vrlo dobra zdravstvena situacija. Stariji – manji problemi sa ekstremitetima, naročito rukama. Sve vam ide od kičme.

Hrana

Pojačajte unos voća – uzimajte šljive, smokve, banane, ali i južno voće – pogotovo ne preskačite limun ! Takođe, umesto kafe i gaziranih napitaka konzumirajte češće čajeve. Umanjite unos mlečnih proizvoda, a pojačajte ribu, piletinu, ćuretinu.

Lav

Ljubav

I za vaš znak važi u ovoj nedelji – morate se više otvoriti, spustiti loptu, poboljšati komunikaciju sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ne ide više na način uslovljavanja, inaćenja, tvrdoglavljenja, idenja iz krajnosti u krajnost. To samo destabilizuje vaš odnos i ne donosi vam ništa dobro. Sada razgovarajte – i videćete koliko se brzo neki problemi mogu rešiti ! Ukoliko ste usamljeni, evo nekih prijatnih osoba, evo dobre i zanimljive komunikacije, evo novih poznanstava ! Mogu vas privući osobe koje upoznajete kroz posao, ali i oni sa kojima se upoznajete preko kruga prijatelja ili izlazaka. Iako će priča biti odlična, ne očekujte ulazak u vezu preko noći. Sve ide nekim svojim tokom, što znači – vrlo polako….

Posao

Dodatno ćete se pokrenuti – u ovoj nedelji ništa vam nije teško ! Imate snagu i energiju, ali imate i upornost, pa ćete uspevati da prevaziđete prepreke koje se javljaju kroz okolnosti, ali i kroz neke ljude koji pokušavaju da vas usporavaju. Rokovi za završetak nekih projekata ili obaveza se mogu skratiti, pa ćete pomalo « juriti vreme », ali sve uspevate da završite u poslednjem trenutku ! U ovoj nedelji vaši nadređeni « treniraju strogoću » – pustite ih, ne natežite se sa njima bez preke potrebe.

Novac

Novac vam dolazi, i koliko god da je situacija bolja nego u dužem vremenskom periodu unazad, ne možete da kažete da se osećate sigurno.

Zdravlje

Stariji Lavovi bi mogli da prošetaju do svog lekara i urade neke osnovne kontrole, čisto provere radi. Mlađi – nešto više umora u ovoj sedmici, energetski se dosta trošite.

Hrana

Manji problemi sa varenjem mogu vas pratiti tokom ove sedmice. Takođe, možete imati i pad energije, pa vam je potrebna ishrana da ova dva problema reguliše. Meso vam je neophodno, ali i povrće, integralni pirinač, hleb i peciva od zdravog brašna. Jedite jabuke, smokve, suve šljive.

Devica

Ljubav

Trudite se da birate reči u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom, ali to povremeno neće biti baš lagan zadatak. Evidentno je da vam neke stvari, situacije ili izjave od strane voljene osobe smetaju. Nemojte samo izabrati da se povučete u tišinu, jer to će biti najgori mogući potez. Pričajte, čak I kad vam do pričanja nije. Ukoliko ste slobodni – za vas u ovom periodu nema zime. Slede vam nova poznanstva, zanimljivi kontakti sa suprotnim polom I više osoba koje će se svojski truditi oko vas, donoseći vam da se odlično osećate u svojoj koži. Posebno su dobre prilike onima koji su zaposleni, jer vam poslovni segment kao na tacni nudi mogućnosti za ljubav…..

Posao

Odlične ideje, inventivnost, kreativnost, dobra ubedljivost I sposobnost da se lako podvučete pod kožu sagovornicima – sve to će vas pratiti tokom ove nedelje. Očekujte početne zastoje I prepreke, jer izgleda da bez njih ne možete da prođete, ali u tim momentima ne odustajte! Svi zastoji se mogu prevazići I nekima od vas će se otvoriti itekako zanimljive nove ponude I poslovi. Sada u svoj život privlačite ljude sa kojima možete graditi svoju poslovnu budućnost!

Novac

Taman ste pomislili da ste negde uspeli da uhvatite balans po pitanju svojih finansija. No, neki neprijatni troškovi očekuju vas u prvom delu nedelje….

Zdravlje

Iako ćete imati povremene padove energije, u suštini se osećate više nego dobro. Kod starijih Devica moguće je aktiviranje hroničnih tegoba.

Hrana

U ovoj ćete sedmici uglavnom jesti brzinski, s nogu, bez mogućnosti da se opustite i zaista natenane uživate u obrocima. Preporučuju vam se kuvana jela, i to najviše supe i čorbe u kombinaciji mesa sa više vrsta povrća koje će vam vratiti energiju.

Vaga

Ljubav

Reči su vaše oružje sada. Upotrebite ih da smirite strasti, da izgladite sukobe, da poboljšate razumevanje sa emotivnim ili bračnim partnerom. Bošće vas neke situacije u mozak, ali naučite da je ponekad bolje prećutati. Mir se sada može očuvati, ali ćete vi morati da prepoznate šta je potrebno reći, a šta ne. To svoje oružje koristite da donesete mir, a ne da pokrenete rat. Ukoliko ste usamljeni, divni aspekti Merkura i Sunca iz vašeg znaka sa Marsom donose vam pojačanje komunikacije sa suprotnim polom. U vaš život sada može ući više osoba sa kojima vredi družiti se, bolje ih upoznati….Doduše, neki od vas će malo požuriti sa tim « upoznavanjem » i automatski ući u jednu strasnu, ali pomalo nestabilnu priču…

Posao

Izlazite iz mraka i neke povučenosti kada je posao u pitanju. Aktivira se vaše polje ličnosti ulaskom Sunca i Merkura i vreme je da konačno zablistate i izbijete u prvi plan. Vrlo aktivno ćete se uključiti u sve poslovne aktivnosti. Sada možete početi da praktikujete i ideje i planove koji su već duže vreme u vašim glavama. Možete imati početne prepreke i zastoje u svemu što budete radili, ali vaša je volja sada nesalomiva i ne postoji šansa da ovo ne prevaziđete !

Novac

Neke dobre vesti vam stižu po pitanju novca i počećete polako da se opuštate. Shvatate da ste na korak od izlaska iz kriznog perioda.

Zdravlje

I energetski se dižete, naročito od drugog dela nedelje. Starije Vage neka obrate pažnju na kičmu, ekstremitete – mogućnost aktiviranja hroničnih problema.

Hrana

Planete se sele u vaš znak, dajući vam želju I potrebu da izgledate najbolje što možete. Zato – u ovoj sedmici treba izbaciti grickalice, slatkiše, gazirane napitke, ali I previše začinjenu I premasnu hranu. To će prijati I vašem varenju, ne samo izgledu.

Škorpija

Ljubav

Nikako da uhvatite pravu ravnotežu ni u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Sarena nedelja, u kojoj će se smenjivati izuzetno lepi momenti sa voljenom osobom, sa onima koji vam donose napetost i nervozu i zbog kojih imate osećaj da ćete eksplodirati od besa. Malo pričajte sami sa sobom, smirite se, iskulirajte. Ništa nije toliko strašno kao što vama povremeno izgleda. Ukoliko ste usamljeni, i dalje ste u periodu koji je izuzetno povoljan za aktivnosti sa suprotnim polom. Vaša harizmatičnost i privlačnost vam otvara puteve, donosi udvarače, daje vam jednu izuzetno podsticajnu i emotivnim prilikama bogatu nedelju ! Uživajte u svemu što se dešava !

Posao

Pun Mesec u polju poslovne svakodnevice doneće vam ove nedelje da jurite i žurite i trčite i obavljatte šest poslova odjednom. Doduše, doneće vam i kratak fitilj kada su neke kolege u pitanju, ali ako prevaziđete početni momenat nervoze, možete se lako dogovoriti. U suštini, ovo je izuzetna nedelja za vas, iako ćete se umoriti i iscrpeti, ali nemojte žaliti truda ! Neke situacije sada možete okrenuti za sto osamdeset stepeni, naravno – u svoju korist !

Novac

Novac stiže, dolaze i vesti o novcu, dolaze i nove ponude. U prevodu – svojim prihodima ćete biti više nego zadovoljni.

Zdravlje

Sem te neke unutrašnje nervoze koja vas prati već neko vreme i koje trenutno ne možete da se oslobodite, povedite više računa i u saobraćaju ili prilikom svake vrste fizičkih aktivnosti.

Hrana

Idete iz krajnosti u krajnost kada je ishrana u pitanju. U jednom momentu ne možete da se zasitite peciva, slatkiša, teške, pohovane i pržene hrane. U drugom – maksimalno ograničavate sebe i jedete kao ptičica….pokušajte da pronađete zlatnu sredinu.

Strelac

Ljubav

Sa emotivnim ili bračnim partnerom možete imati naporan početak nedelje. Kao da ste oboje u nekom mračnom fazonu, pa ćete se povući u tišinu, ili ćete pak imati teške razgovore, pune međusobnog optuživanja I prebacivanja. Na svu sreću, ovo se može prevazići jer će neke lepe vesti obradovati I vas I voljenu osobu I učiniti da lakše I otvorenije komunicirate. Ukoliko ste jedan od onih Strelčeva koji razmišlja o prekidu odnosa sa partnerom – možda bi bilo bolje da sačekate da se neke stvari u vašoj glavi dodatno razbistre I poslože. Ukoliko ste slobodni – privlači vas sve što je čudno, neuobičajeno, privlače vas osobe koje su ili zauzete ili koje vam nude neku vrstu povremenih kontakata.

Posao

Proći ćete mnogo bolje nego što očekujete. Iako će sedmica krenuti kroz naporan rad, kroz dosta obaveza I kroz teške kontakte sa poslovnim saradnicima, ipak će se atmosfera dosta brzo promeniti. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jesu sva administrativna I papirološka pitanja, jer tu možete napraviti greške. Vaše polje budućnosti, ali I podrške od strane drugih se jako aktivira ulaskom Merkura I Sunca – slobodno računajte da će vam neki ljudi izaći u susret I pomoći vam!

Novac

Novac vam dolazi, I tu nije ništa sporno – imaćete ga dovoljno za svoje potrebe I planove. Ono na šta treba obratiti pažnju su dugovanja – ne ostavljajte ih za neki drugi put….

Zdravlje

Potrebne su promene u načinu ishrane, to vam je već negde kristalno jasno. Stariji Strelčevi – manje tegobe sa kičmom.

Hrana

Možda bi sada bio pravi momenat za neke promene po pitanjima ishrane. Shvatićete da vam neke namirnice itekako škode I možete da ih skinete sa svoje “liste”. Svedeni, ali redovni obroci su ono što vam sada donosi najviše energije I dobrobiti.

Jarac

Ljubav

Partner I vi nećete imati baš mnogo vremena jedno za drugo u prvoj polovini nedelje. Doduše, možda je I bolje da se malo zaobilazite, jer postoji mogućnost za probleme u komunikaciji I za teške dogovore. Druga strana vam može I prebaciti nešto, ili po pitanjima novca ili zbog vaše opsednutosti poslom I ličnim obavezama. Iskulirajte. Bolje prilike za vas, mirniji I skladniji period ide u drugom delu sedmice. Ukoliko ste usamljeni, koristite ovu Veneru koja se tako lepo smestila u vaše polje prijatelja, društvenih mreža, izlazaka. Ne propuštajte neke prilike, I pustite osobe koje se motaju oko vas da vam priđu. Ne izigravajte nedodirljivu osobu I malo spustite te barikade koje te podigli.

Posao

Merkur I Sunce u vašem polju karijere u trigonu su sa Marsom, pa svakako očekujte nove ponude, ali I pokretanje svih vrsta dogovora. Možda vam početne ponude I neće odgovarati u potpunosti, ali sada možete izboksovati I povoljnije uslove za sebe! Po pitanju postojećih obaveza bićete vrlo ažurni I daćete sve od sebe da završite ono što ste započeli. Sada je vreme da se aktivirate I da pokrenete ono o čemu ste već dugo planirali. Planete vas podržavaju, vreme je za akciju !

Novac

Neki neočekivani trošak vezan za kuću ili za posao sledi vam početkom nedelje I može vam malo poremetiti koncepciju. No, izvući ćete se iz ovoga….

Zdravlje

Manje tegobe, I to uglavnom kod starijih Jarčeva. Mlađa generacija bi trebala da se oseća jako dobro. Samo malo regulišite ishranu i sve će biti ok.

Hrana

Ne ponavljajte neke greške u ishrani I ne vraćajte se na staro. Taman ste krenuli kako treba, uveli se u red i morate primetiti da se osećate više nego dobro. Slatkiši vam se sada lako « lepe » – zato ih zaobilazite u širokom luku !

Vodolija

Ljubav

Sa voljenom osobom ili bračnim partnerom I dalje funkcionišete hirovito, nepredvidivo. U vama se smenjuju osećanja, pa u jednom momentu volite do ludila drago vam biće, da biste već u sledećem imali želju da se tako slatko isposvađate, da sve puca. Neću reći da ste pomalo neuračunljivi, već pre nestabilni. Partner se više trudi od vas da bude sve u redu, tako da bi bilo fino da I vi sledite njegov primer….Ukoliko ste slobodni, vas saleću ponude sa svih strana. Ima tu svega I svačega, da se razumemo, ali najmanje ima onih pravih prilika koje biste toliko želeli. No, Iz ovog mora udvarača može se probrati po koji oko kojeg bi se zaista vredelo potruditi. Samo treba da ih prepoznate…..

Posao

Svaki početak će biti težak I naporan, I tu nema šta da se priča. No, dobro je što je samo početni momenat takav, a ostatak donosi dobru energiju, brzo razrešavanje situacije I odlične rezultate. Da se razumemo, vi ćete se lepo nervirati u ovom procesu, ali realno gledano – nemate razloga za to. Iako situacija štuca, ipak ide u pravom smeru, onom kojeg ste vi zacrtali. Sa nadređenima – zadržite princip – klimam glavom, smeškam se I ćutim. I sve će funkcionisati baš kako treba.

Novac

Znam da vam je novac tačka koja vas do bola nervira u dužem vremenskom periodu. No, izdržite. Prihodi su tu….još samo da te troškove I rashode konačno regulišemo….

Zdravlje

Oprez, oprez! Oprez u saobraćaju pogotovo, ali I oprez u hodanju, šetanju, trčanju, obavljanju bilo kakvih poslovnih ili kućnih aktivnosti. Postoji mogućnost povreda, budite obazrivi!

Hrana

Tranzit Meseca donosi vam povećanje apetita, naročito u prvom delu nedelje. Teško ćete odolevati iskušenjima, naročito po pitanju slatkiša. No, ostatak perioda vam donosi veću usmerenost na pravilnu I kivalitetnu ishranu.

Ribe

Ljubav

Pun Mesec u opoziciji sa Merkurom koji vlada vašim partnerstvima govori o tome da ćete u prvom delu nedelje imati problem da se dogovorite I usaglasite sa emotivnim ili bračnim partnerom. Biće početnih nesporazuma, ali na svu sreću – onih koji se mogu lako prevazići. Ako malo sednete I razmislite, brzo ćete shvatiti da ste u nekim situacijama preterano reagovali I moći ćete to da ispravite. Ukoliko ste usamljeni – povremeno imate osećaj da vam ljubav maltene kucka na vrata. Onda pak upadnete u drugačiji fazon pa odbijate sve one koji bi želeli da vam se približe. Onima koji bi da vas osvoje zadali ste težak domaći zadatak – ali udvarači su vam izuzetno uporni I spremni da sačekaju svojih pet minuta.

Posao

Neke promene koje postaju aktuelne na samom početku nedelje, dovešće do uzbune u vašoj glavi. Možete odreagovati neprimereno, ishitreno….pa je iz tog razloga možda bolje da malo sačekate da vidite u kom se pravcu situacija razvija. A taj pravac ne mora automatski biti loš, da se razumemo. U suštini, ovo vam nije loš period, samo je bitno da ne preuveličavate neke stvari i da ne shvatate sve suviše lično. Koliko god da to ne vidite i da mislite da nije tačno, vaše su pozicije sigurne i podršku imate.

Novac

Neki veći trošak ili rashod vam stoji u prvom delu sedmice. Šta da se radi – platite I krenite dalje. Prihodi će biti više nego solidni.

Zdravlje

Sem problema sa ishranom, na koje ste već upozoreni, ne biste trebali da imate većih problema. Jedino se kod starijih Riba mogu aktivirati hronične tegobe.

Hrana

Pun Mesec u polju hrane tokom ove nedelje doneće vam suočavanje sa svim greškama koje ste pravili u ovom segmentu u nekom dužem vremenskom periodu. Shvatićete da ne možete više da funkcionišete na isti način. Vreme je za zdrave promene.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori