Šta nas čeka u narednoj nedelji, bar kada se zvezde pitaju? Mnogi će upasti u kolotečinu, međutim za neke znakove stižu neočekivane promene.

Ovan 

LJUBAV: Ljubavna ravnodušnost i neraspoloženje obeležeće dane pred vama. Distanca u odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim poklonom kako vam kasnije ne bi bilo žao.

KARIJERA: Zavući se u mir vlastite kuće, ove nedelje će vam biti glavna preokupacija. Na radnom mestu verovatno ćete se boriti sa šefovima. Budite mudri.

ZDRAVLJE&SAVET: Fokusirajte se na one sadržaje koji vas vesele.

Bik 

LJUBAV: Ovih dana smanjćete svoje izlaske i više se fokusirati na zajednički boravak kod kuće. Neće vam više biti potrebne društvene atrakcije. Biće vam dovoljno da budete s voljenom osobom i da uživate u dvoje.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i otkrićete da mnogo ljudi želi da sarađuje s vama. Potrebno je da se bolje povežete i organizujete. Kad to uradite, napravite i kvalitetan plan, te razmislite o svim detaljima.

ZDRAVLJE&SAVET: Poradite na svom samopouzdanju.

Blizanci 

LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni i preduzmiljivi. U takvim okolnostima možete da zavedete mnoge. Oni u vezama biće pomalo nemirni.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko nevažnih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravi izazovi jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, isplatiće se.

ZDRAVLJE&SAVET: Oslonite se na svoje bliske prijatelje.

Rak 

LJUBAV: Tokom ove nedelje vaši odnosi postaće daleko bolji. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za deljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvežiće vas zanimljiv izlet ili putovanje.

KARIJERA: Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako deo preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu da razvijete neke svoje ideje i u praksi, a samim tim će doći do poboljšanja na vašem radnom mestu. Budite hrabriji.

ZDRAVLJE&SAVET: Osetite prirodu oko sebe.

Lav 

LJUBAV: Vaš ljubavni život ovih će dana biti prosečan. Bićete manje-više zadovoljni, ali ne toliko da bi moglo da kaže da ste presrećni. Biće zabavljanja, ali i prijatnih doživljaja u komforu vlastitog doma. Neki će zrelo smanjiti svoja očekivanja.

KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti, te probuditi nove ideje kako da unapredite ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Nećete izbeći dnevne stresove.

Devica

LJUBAV: Svoju zavidnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to iskreni trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

KARIJERA: Učvrstićete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao pravi vođa. Shvatili ste da je vaše zalaganje vredelo, i sadamirno možete da nastavite dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate.

ZDRAVLJE&SAVET: Zadržite neke stvari za sebe.

Vaga

LJUBAV: Verovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi na sasvim običnim mestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli naići na ljubav, dok će oni u vezi svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti, ali samo ako se budete snašli u novim saradnjama koje nisu jednostavne. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte sa sportom.

Škorpija

LJUBAV: Ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Trenutano vam je sasvim dobro, a vaša mala nesigurnost samo je plod mašte. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati bolje.

KARIJERA: Rad iz senke biće vam najprijatnija opcija. Ono što radite činićete mirno, bez previše pompe. Uživaćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu meru. Postajete zreliji.

ZDRAVLJE&SAVET: Rado ćete izlaziti u prirodu.

Strelac

LJUBAV: Gde god se pojavite, sve oči biće uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete da pronađete društvo. Ako ste još sami, bolje pogledajte s kim radite. Neko već duže vreme priželjkuje da vas bolje upozna.

KARIJERA: Želja za akcijom biće jaka, ali okolnosti će vas stalno navoditi na rad iz senke. To će vas malo usporiti. Ove dane stoga možete iskoristiti za kvalitetnu pripremu i razradu planova za poslovnu budućnost kakvu vi priželjkujete.

ZDRAVLJE&SAVET: Idealno je vreme za meditaciju u tišini.

Jarac

LJUBAV: Sigurnost i dugovečnost odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje pomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

KARIJERA: Maštaćete o nekoj novoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspeha. Idite za svojim idejama i budite dosledni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Bilo bi dobro da se posvetite sebi - idite na masažu, kod frizera ili u salon lepote.

Vodolija

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će postati glavna zvezda intenzivnih večernjih izlazaka.

KARIJERA: Uslediće mudrija faza nakon što ste možda morali da pognete glavu. Shvatićete da dolazi vreme koje će vam otvaroti sva vrata. Istovremeno ste sve spremniji jasno i glasno da izrazite svoj stav, jasno i uz argumente.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite verni sebi i svojim stavovima.

Ribe

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje u dvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće da izlaze više.

KARIJERA: Zamišljaćete sebe na vodećim pozicijama. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu, zbog novonastalih okolnosti - drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite tuđa mišljenja. Slušajte sebe.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori