Često ste kritikovani da niste dovoljno osećajni. Nedelja je odlična za pomirenje. Zdravstveno ste napeti.

OVAN

Pokažite svoje umeće, znanje, sposobnost, lepo započinjete sedmicu. Povoljne prilike za saradnju, uspeh i novac su vam date na dlanu. Saradnja sa vama je uvek na dobrom nivou. Neko će vas testirati koliko ste sposobni da predvodite veliki broj ljudi. Ako ste slobodni a želite vezu, sačekajte, čeka vas jedan Lav. Ovan u braku ili vezi emotivno bi trebalo da nađe saglasnost sa partnerom. Često ste kritikovani da niste dovoljno osećajni. Nedelja je odlična za pomirenje. Zdravstveno ste napeti.

BIK

Bikovi koji se bave marketingom imaju problem u kolektivu, pokušajte da smirite tenziju. Vratite se na put koji vas vodi u promene, novac zarađujete sasvim dovoljno. Emotivno ste neko ko pokušava da se stabilizuje, dosta konflikata u samom odnosu sa partnerom. Skloni ste preteranoj kontroli voljene osobe. Partner vas neće previše slušati jer ima svoje mišljenje. Ukoliko ste sami onda ljubav potražite na nekom dobrom mestu za druženje i izlaske. Nervoza, preterano prejedanje narušava zdravlje.

BLIZANCI

Iskoristite ovu sedmicu tako što ćete stati iza svojih misli, planova. Dobri datumi su svakako između 6. i 9. avgusta. Osoba iz znaka Bika može ostaviti veliki utisak na vas i dati vam odličan predlog za rad i dobru zaradu. Osoba sa kojom živite nema baš nešto preterano razumevanja za vas, to je sasvim obeshrabrujuće, nije vam lako kada to osetite. Ukoliko ste slobodni onda ste neko ko mnogo bira. Nadate se da će se neko i vama dopasti. Zdravstveno problem sa teškim disanjem.

 RAK

Tokom nedelje ćete imati mnoge konflikte sa saradnicima, razilaženje u stavovima. Ako radite samostalno povedite računa o tom odnosu koji može biti čak duži period poljuljan. Emotivno bolje stojite. Dani puni ljubavi i strasti. Želite da se stabilizujete sa osobom sa kojom ste dugo u vezi, verovatno je neki Strelac koji vas pokreće ili Jarac koji vam daje podršku i osećaj moći. Slobodni Rak će nekog već upoznati na poslu ili možda putovanju. Zdravstveno manji problem sa pritiskom.

LAV

Zarađujete preko drugih, volite da se prepustite poslovima organizacije. Lav prve dekade može da očekuje posao u inostranstvu dok druga i treća dekada mogu imati problem sa dokumentima. Posao i novac su nekako usko vezani za ljubavni život. Želite da se istaknete na poslu ali ipak mislite na ljubav. Već dugo nemate važnu osobu za sebe, potrudite se više, imate šarma na pretek ipak ste vi najveći zavodnik. Ljubav sa romantičnom Vagom vas može promeniti na bolje. Dobro zdravlje imate.

DEVICA

Vi ste realna osoba i razmišljate trezveno, imate sve uslove da tokom nedelje napravite dobru komunikaciju sa vazdušnim znakovima koji vam daju energiju i snagu za dobar posao. Sa sigurnošću očekujete dobar emotivni period. Nikad ne recite da ne verujete u ljubav. Verovatno vas je oduševio jedan Ovan, imate odličnu energiju ljubavi sa njim. Pokušajte da ostavite iza sebe sve što je loše. To može da vam pomogne da stabilizujete misli. Smanjite stres, problem sa tiroidom je izvestan.

VAGA

Vi znate dobro da živite ako se dobro organizujete. Ništa vam ne fali, posebno što ćete još više razviti posao i privući saradnike. Dobra nedelja za mlade osobe koji žele da se zaposle ili napreduju u narednom periodu. Zaljubljenost raste. Ne propustite priliku udvaranja jednog dominantnog Bika. Za one koji već imaju staž u ljubavnoj vezi, potrebno je više otvorenih misli, osećanja, razgovarajte što više sa partnerom. Pravo je vreme da se stabilizujete. Obratite pažnju na čulo sluha.

ŠKORPIJA

Strelac i Vodolija se profesionalno dobro slažu sa vama. Pokrenite nešto novo, slušajte sebe i nećete biti u problemu. Imate sve šanse da se okrenete poslu o kom maštate. Vi ste neko ko drži sve u svojim rukama. Škorpije u braku imaju hladan odnos prema voljenoj osobi. Morate popraviti raspoloženje, podići pozitivni nivo emocija. Slobodni Škorpioni imaju susret sa bivšom ljubavi koja će ih potpuno emotivno protresti. Važno je da ne preterujete. Čuvajte stopala, vene, venska cirkulacija oslabljena.

STRELAC

Potrebna vam je dinamika kroz posao. Vi volite i cenite svoje napore, pa vam se to i vrati u životu, kroz dobru zaradu. Možda ćete biti zaustavljeni od strane zavidnih osoba, da ne napredujete ali i tome ima kraj. Emotivno, preporuka vam je Devica koja bolje komunicira i opuštenija je. Oni koji su u braku ili dužoj vezi imaju snage da se suprostave kritici partnera. Oni koji imaju vezu, žele da uživaju u toj zajednici i biće zadovoljni i kući da ostanu. Dobro raspoloženje štiti zdravlje.

JARAC

Posao tokom nedelje biće neočekivan kao i veća zarada. Budite spremni na bolje dane koje treba da iskoristite. Mars u drugom polju sa Venerom u dobrom aspektu će vas naterati da razmišljate kreativnije. Partner sa kojim ste u vezi pokazuje ljubav. Budite otvoreniji, manje razmišljajte. Ova sedmica će biti značajna, posebno za one koji su slobodni. Veza sa Blizancima ili Ribama biće od velikog značaja za vašu budućnost. Verujte sebi i svojim emocijama. Više entuzijazma u sebi stvarajte.

VODOLIJA

Spremni ste na svaki poslovni rizik. Niste tip osobe koja je baš preterano tolerantna, ali vaše razumevanje i želja da nekoga posavetujete može da urodi plodom. Novac vam predstavlja problem od ponedeljka ali od srede su bolji aspekti za zaradu. Oni koji su u braku mogu očekivati od partnera neke nove predloge za bolji život, uređenje doma, stana, kroz neku kreativnost, lični izum. Ako ste sami onda veze sa Vagom pomera sve granice. Moguće su povrede noge, uganuće.

RIBE

Niste raspoloženi za neki preterani rad. Tražite način kako da izađete iz svega što vas negativno okružuje na radnim mestu. Više ste opterećeni samim međuljudskim odnosima, nego koliko možete zaraditi. Za rešavanje problema u vezi ili braku je potrebna dobra komunikacija i nežnost. Bićete tokom vikenda u mogućnosti da popravite utisak kod voljene osobe. Ako ste slobodni ljubav ćete naći u nekom malom restoranu pored reke. Zdravstveno je potrebno da se relaksirate uz masažu ili spa.

telegraf.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori