Evo šta su vam zvezde namenile za ovu nedelju.

OVAN

Kao svaki predstavnik ovog znaka, vi ste zabavni, spremni na razne promene. Vaši saradnici imaju manji problem sa nedostatkom energije. Morate da im pokažete šta znači raditi sa voljom i entuzijazmom. Imaćete dobru nedelju ako odete na put i tamo napravite novi aranžman.

Partner ima prevelike zahteve. Voli da svoje vreme potroši u nekom šopingu, druženju sa prijateljima, pa pretera. Nervozni ste zbog takvog ponašanja. Verovatno ćete stupiti u raspravu, svađu.

Grčevi u vratu često prave problem sa zdravljem.

BIK

Svakom Biku posao ide dobro ali zahteva još truda. Zato je daleko jednostavnije naredne trenutke provesti sa saradnicima koji vas razumeju i imaju osećaj za vaše ideje, napore koje ulažete svaki put kada su novi poslovi i izazovi pred vama.

Emotivno ste u nekoj zajednici koja vam predstavlja problem. Ne sedite skrštenih ruku, ne gledajte bez angažovanja da rešite nerazumevanje. Vi volite ljubav, sve ćete učiniti da stvari krenu u vašem životu na bolje.

Izbegavajte masnu i začinjenu hranu.

BLIZANCI

Blizanci ove sedmice moraju da prihvate savet. Savetuje se oprez iz više razloga. Morate biti neko ko pazi sa kim radi i pravi dogovore u poslu. Previše ste lakoverni, možete biti prevareni što svakako nije dobro za dalji posao koji radite. Veći novac preko kredita možete ostvariti.

Otvoreni ste za ljubav i ljubavne intrige. Često vam je dosadno. Volite uzbuđenja, volite kada se nešto dešava. Zbog toga tražite partnera koji je slobodan duhom i telom. Povedite računa o odnosu prema sebi i svom telu.

RAK

Razmišljate ovih dana o promeni posla ili očekujete da vas premeste. Pomalo ste opterećeni svojim statusom u firmi. Potrebno vam je da pustite da se događaji sami odvijaju, po volji neba. Dobićete pozitivan odgovor u svakom slučaju. Jedino što vam se preporučuje da proverite račune i plaćanja.

Emotivni život vam je pun svađe, prepirke, nestabilnosti. Partner ne razume vaše ponašanje. Smanjite tenziju tako što ćete izaći u društvu, noćni provod.

Pazite da se slučajno ne povredite.

LAV

Dobra sedmica za predstavnike ovog sazvežđa. Budite ponosni, jer ostvarujete mnoge uspehe na kojima vam zavidi okolina. Imate uvek dobre ideje, koje prednjače. Niste neko ko ima problem na polju posla jer vas uvek prati sreća. Novac vam nije trenutno problematičan kroz zaradu.

Nemate vremena za ljubavne rasprave. Jednostavno budite iskreni i kažite direktno partneru šta imate. Dobićete iskren odgovor. Ah, drugi ne bi ni mogao biti.

Zdravstveno problem kičme ili srca.

DEVICA

Jedan Rak vrši pritisak na vas i na posao koji radite. Pokažite mu pravo lice. Nikako ne upadajte u mrežu sopstvenih strahova. Morate da popravite odnos sa najbližim kolegama jer kako god to vi shvatili nisu svi prijateljski nastrojeni. Malo više autoriteta u samom odnosu sa drugima.

Emotivno se dobro osećate i imate podršku partnera. Suština je najvažnija. Ukoliko ste slobodni jedan Ovan vas privlači. Morate biti u ponašanju srećniji da biste opstali u vezi sa njim. Ovan ne trpi depresiju.

Zdravstveno venska cirkulacija je slaba.

VAGA

Svakako znate da je svaki početak težak, tako i ovaj put, novi projekat ima u sebi mnoge izazove. Vaša upornost i doslednost u radu vam donosi poštovanje na zavidnom nivou. Biće dobre zarade.

U dobrom ste odnosu sa partnerom. Zadovoljni ste brakom koji imate. Nemate reklamaciju. Ukoliko ste sami onda vaše ponašenje nije na nekom uzvišenom nivou. Ponašate se previše nadmeno. Niko to ne voli.

Budite ljubazniji, to je prava Vaga. Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Razmišljate o svakom detalju u poslu. A kada vam se planovi ne ostvare postajete frustrirani, bez mere i nekog ličnog reda u ponašanju. Vodite računa da se ne uletite u nepromišljene poslove jer su posledice teške.

Ljubav je po strani. Niste preterano inspirisani nežnostima. Oštar jezik koji posedujete vređa partnera sa kojim ste. Smirite tenziju. Ako ste slobodni onda se upustite u avanturu sa Devicom. Škorpije u vezi imaju napredak u svojoj zajednici zahvaljujući prijateljima koji ih podržavaju.

Nezadovoljstvo loše utiče na vaše zdravlje.

STRELAC

Ova sedmica donosi mnogo posla i konfuzije. Nestrpljenje vam stvara žestok otpor ka ostvarenju ciljeva. Saradnici su veoma osetljivi na teške reči. Pazite kako se odnosite prema njima da ne dođe do razilaženja što bi svakako bilo loše za vaš rad i reputaciju.

Pa ni emotivno niste nešto bolje. Partner vas uslovljava. Kako imate mnogo obaveza, posla, sastanaka, moraćete da napravite presek. Partner ili posao. Ako ste sami onda voljeno biće upoznajete preko prijatelja rođenog u znaku Vodolije.

Zdravstveno vas muči bešika.

JARAC

Vi ste pravi biznismen. Razmislite o tome koji je vaš naredni korak. Unapred isplanirana taktika je najbolje rešenje. Za akciju se strpite. Novac očekujete baš u sredu, ali četvrtak i petak su realno bolje aspektovani.

Potrebna vam je ljubav ali vi ste plašljivi, zatvoreni zbog toga i ne dajete previše ili skoro nikako. Ako ste u braku možete osetiti promenu u kući jer ste se sami promenili. Popuštate i ne postavljate testove iskonske ljubavi. Pobedili ste ljubomoru u sebi.

Nikako ne uzimajte slatkiše.

VODOLIJA

Osećate se ushićeno. Pred vama su napredak, priznanje i uspeh u materijalnim sferama. Novac stiže preko rođaka ili prijatelja a najviše se savetuje da se okrenete bivšim saradnicima u znaku Bik ili Ovan. Vodolije koje traže posao mogu da računaju na zakazan razgovor od utorka.

Emotivno uživate u krugu porodice. To vam je sada najbitnija podrška bez koje nemate smisao u životu koji vodite. Slobodne Vodolije sanjaju o braku i mirnom porodičnom životu.

Zdravstveno možete patiti od bolova u stopalima.

RIBE

Privlače vas osobe koje su umetnički nadahnute. To nije loše za napredak u karijeri, uopšte u radu. Skupljajte samo pozitivce oko sebe, oni će vas inspirisati. Jer šta je potrebno vašem sazvežđu sem da imate razvijenu maštu, imaginaciju, uspeh je zagarantovan.

Emotivno život vam je povezan sa putovanjima. Put u inostranstvo sa partnerom bi mogao biti zanimljiv, interesantan. Može da produbi osećanja uzajamna. Ako ste sami, više druženja.

Zdravstveno ste jaki, bez većih problema.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori