Ko kaže da žena ne zna šta želi?
Žena želi sve!

Ovan

Ljubav

U ovu sedmicu ulazite sa tačnom konjukcijom Marsa koji vlada vašim znakom I Jupitera u polju strasti, kriza I promena. Na suprotni pol delujete maltene pa opčinjavajuće, pa nije ni čudo što vaš emotivni ili bračni partner počinje da se oseća nesigurno. Sumnje se kod druge strane mogu javljati sve češće I češće, a naročito u drugom delu sedmice, kada može doći I do prvih rasprava I varnica između vas dvoje. Ukoliko ste ušli u neku tajnu priču, stoji da je trenutno dobro skrivate, ali nemojte se zanositi – partner oseća da se nešto dešava I da nešto nije u redu. Ukoliko ste solo, ovo je savršena sedmica da otpočnete novu “love story”. Privlačite poglede I teško vam je odoleti….

Posao

Polje karijere je I dalje jako potencirano, posebno što u njega tokom ove nedelje ulazi I planeta Merkur, što će doneti jaču komunikaciju, proširenje već postojećih dogovora, ali I potpuno nove saradnike. Ovnovi će se žestoko aktivirati, jer osećaju da su u periodu koji im može doneti mnogo po pitanju posla. Preporuka je da se I oni koji su nezaposleni pokrenu, jer će do pravih prilika doći lakše nego inače. Nekima od vas može pasti na pamet I pokretanje posla sa prijateljem ili rođakom.

Novac

Nedelja jeste dobra da zaradite, ali u njenom drugom delu bi ipak trebalo izbegavati suviše rizične poteze. Ukoliko imate nameru da investirate u posao – budite nešto oprezniji.

Zdravlje

Sve što je vezano za urogenitalni trakt može praviti problem, I starijim I mlađim pripadnicima ovog znaka. Pijte čajeve od peršuna, uvin čaj ili čaj od brusnice.

Hrana

Privlače vas “jaki” ukusi, hrana sa puno začina – što pikantnije I ljuće, to bolje. Da, ovo može doneti probleme sa varenjem I stomakom, pa je potrebno da češće pojedete nešto “na kašiku”….

Bik

Ljubav

Kvadrat Venere I Urana koji je vrlo aktuelan tokom ove nedelje doneće prvenstveno slobodnim Bikovima onaj osećaj da su ponovo živi, zaljubljeni, puni entuzijazma I dobrog raspoloženja. Takođe, ovaj je aspekt dušu dao za ulaske u veze, obavezne ili neobavezne, na brzinu, preko noći. Povući će vas strasti, povući će vas ludilo leptirića u stomaku, nećete niti želeti niti imati vremena da razmišljate da li je ovo dobro po vas ili ne. Ma opušteno, uživajte – ne dešavaju se ovakve stvari svakoga dana….Što se tiče onih u emotivnim vezama I brakovima, vi da sedite I da budete dobri, da ne šarate, da se ne uplićete u tajne flertove I tako to….Partneru je jako naglašena intuicija I može osetiti da mu nešto radite iza leđa….

Posao

U emotivnom segmentu jeste ovo pomalo burna I neobična nedelja, ali je zato u poslovnom – sve baš onako kako treba. Jedina stavka na koju vas moram upozoriti jeste neka forma impulsivnih reakcija ili donošenje odluka na brzinu – to izbegavaje I neće biti razloga da vas boli glava po pitanju posla u ovim danima. Dokle god ste vi tako racionalni I praktični, dokle god mislite hladnom glavom I povlačite poteze o kojima ste dobro razmislili – biće I posla, I novih saradnji, I proširenja poslovanja, ma biće dobro!

Novac

Imate vi neka dugovanjca, što nije ni malo čudno, obzirom da su iza vas troškovi oko praznika. No, bitno je da su prilivi ove sedmice korektni, a da ima šansi I da zaradite nešto od dodatnih poslova.

Zdravlje

Stariji Bikovi bi mogli imati problema sa krvnim sudovima, ali I sa reumom. Šta više, neki od vas bi se mogli i ukočiti. Kod mlađih – može vas potkačiti neki sezonski virus….

Hrana

Sedmica u kojoj ćete imati malo vremena za sebe, pa I za kvalitetne I raznovrsne obroke. Uglavnom ćete jesti brzinski, s nogu, a stariji pripadnici znaka bi svakako trebali da izbegavaju premasnu I prezačinjenu hranu. Potrebno vam je više svežeg povrća, ribe, sireva.

Blizanci

Ljubav

Slobodni Blizanci mogu tokom ove nedelje da biraju na koju će stranu – da li ćete nastaviti sa neobaveznim kontaktima I mogućnostima za avanturu, kojih je sada veliki broj….ili ćete pak iskoristiti priliku da pokrenete nešto ozbiljnije na ljubavnom planu. Mesec u vašem polju ljubavi početkom ove nedelje daje vam ono što vi želite. Vi sada samo razmislite šta je to. I da, naravno, vodite se onim – pazi šta želiš, možda ti se I ostvari! Oni koji su u vezama I brakovima – neko vam baš jasno stavlja do znanja da je zainteresovan za vas I samo se čeka da vi kažete “da” ili “ne”. S jedne strane – nije vam neprivlačna ideja o ulasku u tajnu vezu…..s druge – svesni ste da sami sebi pravite problem. Vi sada vidite šta ćete….

Posao

Vaš vladar Merkur tokom ove sedmice ulazi u znak Jarca I ostvariće zanimljivu konjukciju sa Saturnom. Po pitanjima posla, ovaj aspekt vam može doneti ozbiljne dogovore I potencijalno jaku saradnju sa ozbiljnim partnerom. Takođe, period je povoljan I da učvrstite postojeće poslovne konekcije I svoj status. Ukoliko se u vašim dogovorima pojavi neka prepreka, dobro razmislite o načinu da je rešite. Nemojte delovati brzinski I impulsivno, već logikom I hladnom glavom. To će vam doneti očekivane rezultate.

Novac

Opterećeni ste nekim dugovima, a I dalje se ponašate prilično neodgovorno prema novcu. Nemojte tokom ovog perioda pozajmljivati pare drugima, jer postoji opasnost da ne uspete da ih povratite.

Zdravlje

Po pitanju zdravlja, tranzit Merkura kroz Jarca neće prijati starijim pripadnicima znaka, jer će aktivirati hronične tegobe. Kod mlađih – potreba za fizičkom aktivnošću.

Hrana

Blizancima su se, izgleda mi, svi apetiti otvorili. Prosto ćete tamaniti peciva, sve vrste djakonija od testa, ali i meso i mesne prerađevine. Teško ćete odolevati i slatkišima, kolačima, tortama. Doduše, povrće i voće će nekako ostati po strani, ali šta sad…morate nešto i da preskočite…

Rak

Ljubav

Konjukcija Marsa I Jupitera u vašem polju ljubavi I dobri aspekti sa planetama u polju emotivnih partnerstava, govore o tome da se slobodnim Rakovima itekako smeši jedan lep I nov ljubavni početak. Sad vi ne budite lenji I ne čekajte da vam nova osoba padne s neba u krilo, već pravac u neke izlaske i druženja, da biste otvorili sebi šanse do maksimuma. A ti noviteti zaista mogu biti divni – sa puno strasti, sa puno dubokih emocija koje će se jako brzo razvijati….lepo zvuči, jel da? Ne oklevajte! Što se tiče Rakova u emotivnim vezama I bračnim zajednicama – mora se priznati da ste vi lično trenutno maksimalno korektni prema voljenoj osobi. Druga strana povremeno ljubomoriše, ali ništa strašno….

Posao

Ove sedmice, pored stelijuma planeta koje se već nalaze u vašem polju poslovnih saradnji I partnerstava, ulazi I planeta Merkur, donoseći ozbiljne dogovore I pokrećući projekte koji su do sada bili u zastoju ili u nekoj fazi čekanja. Drugi deo sedmice će povremeno biti prožet nervozom I nekim napetim momentima, ali sve to vrlo lepo možete regulisati I okrenuti u svoju korist. Potrudite se da sa autoritetima I šefovima imate korektne odnose, ne budite tvrdoglavi I ne terajte inat. To se nikada nije pokazalo kao dobro…

Novac

Neke vaše “fenomenalne ideje” vezane za zaradu se mogu pokazati kao promašaj. Zato, trudite se da novac koji imate sačuvate I ako već imate želju da ga uložite, ne rizikujte previše.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka bi mogli da smanje slatkiše I previše masnu hranu, a I da se potrude da se dovoljno hidriraju. Krvni sudovi I bubrezi su vam malo preopterećeni….

Hrana

Nedelja kada biste želeli da više uživate u domaćoj kuhinji. Iz tog razloga, češće ćete sami pripremati hranu, za sebe I osobe koje su vam najmilije. Unećete svoj lični pečat u neka tradicionalna jela I malo eksperimentisati sa ukusima I začinima….

Lav

Ljubav

Vaš vladar je tokom ove sedmice u bliskom kontaktu sa Venerom, ali I u kvadratu sa Uranom. Sta ovo znači slobodnim Lavovima ? Pa, recimo – može im doneti super raspoloženje, želju za druženjem, za jakim aktivnostima sa suprotnim polom, ali i želju da sebe ne sputavaju u nekim previše ozbiljnim ljubavnim pričama. U prevodu – brzo ćete se zaljubljivati, još brže odljubljivati. Neće vas držati mesto….U suštini, ovo su dani koji su najpovoljniji za ljubavne avanture….Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, pa – oni bi mogli da bar pokušaju da u odnosu sa partnerom ne dolazi do nekih turbulentnih momenata. Vi ćete biti nervozni i sve ćete doživljavati kao pritisak na sebe. Ne šizite bez razloga….

Posao

Sta god radili – pokušajte da se ove sedmice ne nervirate, ali se trudite i da ne jurite « kao muva bez glave » i da neke odluke donosite na brzinu. Ispoštujte ovih par saveta i nema glava da vas boli….Generalno gledano – segment poslovne svakodnevnice je pod dosta velikim pritiskom, što označava da obaveza ima preko glave, a da odnosi sa kolegama i saradnicima i nisu baš uvek najmirniji i najbolji. Baš iz tog razloga – trudite se da obavite ono što je vaš posao, ne petljajte se u svađe i rasprave

Novac

Koliko god se vi trudili da se odgovorno odnosite prema novcu, očigledno je da vas ove sedmice čekaju neka iznenađenja u vidu nekih neplaniranih izdataka…

Zdravlje

Mlađi Lavovi neka se oblače shodno vremenu, jer stoji mogućnost za prehlade. Sto se starijih tiče, kontrolišite češće pritisak.

Hrana

Morate nastaviti sa režimom ishrane koji ste krenuli da praktikujete oko praznika. Izbegavajte sve ono što je previše masno, slatko, izbegavajte testa I gazirana pića, kao I brzu hranu I grickalice. A šta da ne izbegavate? Naravno – povrće, voće, manje masna mesa, mlečne proizvode sa malim procentom masti

Devica

Ljubav

Ulazak Merkura koji vlada vašim znakom u polje ljubavi, dece, zabave, svakako će pozitivno uticati na sve pripadnike ovog znaka. Ukoliko ste u braku ili vezi, možete se više posvetiti zanimljivim aktivnostima sa partnerom, neki od vas čak intenzivnije razmišljati o prinovama….u svakom slučaju, biće lakše ostvariti sklad i dobro raspoloženje. No, ima tu jedna caka – to naglašeno polje ljubavi može zauzetima doneti i potrebu da flertuju i da se malo « čačkaju » sa pripadnicima suprotnog pola….Ako želite da poslušate savet – budite dobri i ne kvarite trenutno fin odnos sa voljenom osobom…Što se tiče slobodnih, vi se slobodno raspustite i uživajte. Ako hoćete avanturu – može, ako hoćete ozbiljnu ljubav – može i to !

Posao

Naglašeno vam je polje kreativnosti i talenata, pa je ovo odličan momenat da neke vaše genijalne ideje ugledaju svetlost dana. Takođe, neki od vas će ozbiljno krenuti da se bave poslom koji baš vole i u kojem uživaju. Konjukcija Merkura i SAturna doneće vam mogućnosti za neke ozbiljne i jake poslovne dogovore, ali i nove početke. Takođe, neki od vas će dobiti dodatnu odgovornost, i možda ozbiljan poslovni projekat kojem će morati u potpunosti da se posvete. Komunikacija sa saradnicima se pojačava

Novac

Nemojte se zaletati sa nekim ulaganjima i rizičnim potezima i možete proći solidno po pitanju novca. Ne tražite preko hleba pogače….

Zdravlje

Ulazak vašeg vladara u znak Jarca može kod starijih Devica pokrenuti hronične probleme i aktivirati sve ono što je vezano za kičmu, kosti, noge.

Hrana

Od ove nedelje mogli biste da u ishranu uvedete vise mleka i mlecnih proizvoda, narocito starih sireva, kajmaka, grčkog jogurta. Generalno – uživaćete u ovom periodu u hrani, piću, dobrom društvu i druženju sa osobama koje su vam drage.

Vaga

Ljubav

Kvadrat Venere sa Uranom i sekstil sa Marsom i Jupiterom doneće slobodim Vagama pregršt novih, izuzetno zanimljivih emotivnih…..ali i avanturističkih prilika….Uglavnom ćete funkcionisati u fazonu zabave, opuštanja, uživanja u flertovima. Neki od vas možda i neće imati ozbiljnije planove na pameti, ali vam jedna osoba itekako može pokrenuti leptiriće u stomaku. Minimum dve emotivne prilike vam hrle u susret….na vama je da odlučite da li ćete prihvatiti nešto ozbiljnije, ili ćete pak samo uživati u životu….Što se tiče Vaga u emotivnim i bračnim vezama, ako vi ne napravite neki veći problem, odnos sa voljenom osobom će biti vrlo korektan i ispunjen dobrim raspoloženjem….

Posao

Izuzetno naglašeno polje onoga što morate završiti I zatvoriti govori o tome da su mnoge obaveze ostale da nekako “vise u vazduhu” I da na njih niste stavili konačnu tačku. Dakle, posvetite se onome što je negde “na pola”, posvetite se sređivanju papira, posvetite se zaključenju nekih dogovora. Ako budete neke situacije odugovlačili previše, možete u drugom delu sedmice doći u raskorak, pa i problem sa poslovnim partnerima i saradnicima. Gledajte da ispoštujete ono na šta ste se obavezali…

Novac

Sve vezano za finansije biće standardno dobro, ukoliko vi ne povučete neki potez koji vas može uvesti u gubitak…

Zdravlje

Starijim Vagama problem sa sinusima, krajnicima, glavoboljom – moguće zbog vremena I promenljivog vazdušnog pritiska.

Hrana

Koliko god se inače trudite da balansirate u svemu, pa i po pitanjima ishrane, toliko ćete se sada raspustiti u potpunosti. Uglavnom nećete imati dovoljno vremena, pa ćete se truditi da u prolazu ubacite po koji zalogaj u usta, čisto da vam stomak ne bude baš u potpunosti prazan….

Škorpija

Ljubav

Početkom nedelje, Mars koji vlada vašim znakom u tačnoj je konjukciji sa Jupiterom, planetom koja vlada vašim poljem ljubavi. Ako treba da vam prevodim ovo, onda svaka čast….no, za svaki slučaj – Škorpije će da se zaljube, ako to već do sada nisu uradile. Kao što vidite, već neko izvesno vreme, vama svaka sedmica donosi mogućnost za ljubav…Ovo će vam trajati još neko vreme, ali ne večno da znate – zato, koristite prilike dok ih ima I zatelebajte se do nosa! Što se tiče onih koji su u vezama I brakovima – sve vam je odlično…..dokle god vernost ne izađe na dnevni red. E, vidite – I vi I partner ste jako osetljivi po ovim pitanjima I odmah ćete reagovati, I to vrlo burno. Pokušajte da budete malo razumniji….

Posao

Stavite fokus na saradničke I partnerske odnose tokom ove nedelje, jer u njima može doći do nekih promena I neočekivanih situacija. Iako ovo može biti pomalo turbulentno, ipak mi izgleda da ćete vi uspeti da zadržite kontrolu I odvedete ovo u pravom pravcu….bar pravcu koji vama odgovara, zar ne? Vaše polje komunikacije I dogovora se pojačava, tako da znajte da ćete biti vrlo aktivni, ali ove vaše aktivnosti mogu vam doneti I odlične rezultate I neke nove saradnje koje vam odgovaraju.

Novac

Korektna finansijska situacija kada su prilivi u pitanju. Ipak, nešto su pojačani troškovi na dnevnoj bazi, a može se dogoditi i da imate neplanirane izdatke.

Zdravlje

Starije Škorpije bi mogle imati problema sa leđima, zglobovima, kukovima, kolenima. Mlađi pripadnici znaka – više opreza u saobraćaju I prilikom fizičkih aktivnosti.

Hrana

Škorpije su ove sedmice “sam svoj majstor” kada je hrana u pitanju. Rešili ste da iznenadite ukućane nekim lično vašim specijalitetima, jer ste trenutno u fazonu da hoćete da im ugodite I da ih razmazite…Vi ćete miksovati namirnice, začine, ukuse – ali će ove vaše “papazjanije” ispasti odlično!

Strelac

Ljubav

Više planeta pravi kontakt sa Uranom koji se nalazi u vašem polju ljubavi, što slobodnim Strelčevima otvara itekako jake mogućnosti za iznenadna poznanstva, pa I nove početke ljubavnih veza. Sad naravno, ostaje pitanje kakvi bi počeci to mogli biti I kakav bi tok veza bio koje sada kreću – pa, iskreno najbolje je da vas to ne zanima uopšte, da se samo prepustite I uživate u onome što se bude dešavalo. Slede vam jaki kontakti preko izlazaka ili društvenih mreža, flertovanja, zaljubljivanja preko noći….Oni koji su u emotivnim vezama I brakovima sada imaju mirniju I skladniju situaciju sa voljenom osobom. Još uvek tu postoje neki problemi, ali je bar evidentno da I vi I partner imate želju da ih rešite što pre…

Posao

Ulazak Merkura, koji vlada vašim partnerstvima I karijerom u znak Jarca I vaše polje novca, doneće Strelčevima mogućnost za pokretanje saradnji koje su duže planirali ili oko kojih su se jako aktivirali poslednjih meseci. Može ovde biti vrlo ozbiljnih dogovora. Takođe, sve ono što ste u tajnosti planirali ili dogovarali, sada može krenuti da se odvija intenzivnije ka vašim ciljevima. Ukoliko ste nezaposleni, zrnce sreće je trenutno na vašoj strani – preko prijatelja ili neke veze možete dobiti prilično solidan posao!

Novac

Sa novcem budite prilično oprezni tokom ove nedelje. Mogući su gubici, pogotovo ako ste skloni rizicima ili mislite da možete zaraditi na brzinu….

Zdravlje

Stariji Strelčevi bi trebali da budu nešto oprezniji – moguće su povrede nogu, a neki od vas mogu imati I jačih problema sa kičmom. Mlađi – obratite pažnju na imunitet.

Hrana

Kada je ishrana u pitanju – kod vas trenutno ne postoji nikakva disciplina. Jako će vam odgovarati sve ono što je dosta začinjeno, ljuto, kiselo, da ukusi budu intenzivni i jaki. Bilo bi dobro da u ishranu uvrstite više mlečnih proizvoda.

Jarac

Ljubav

U vašem će polju ličnosti tokom ove sedmice biti opšte planetarna gužva, sačinjena od čak pet planeta – Plutona, Sunca, Venere, Saturna I Merkura. Jedini negativni momenat koji ovo može doneti vezuje se za egoizam, tvrdoglavost I ubeđenost da ste samo vi u pravu – što može doneti povremeno problem onima koji su u vezama I brakovima. Dakle, niste baš Bogom dani I niste najpametniji – I voljenu osobu treba saslušati I dogovoriti se sa njom oko svega. Slušajte ovaj savet I sve će između vas dvoje funkcionisati baš kako treba….Što se tiče onih koji su solo, ako sada ne uhvatite neku emotivnu priliku, kada su sve oči uprte prema vama, onda ne znam šta bih vam rekla….Pustite ljubav u svoj život, jer vam kuca na vrata…

Posao

Ukoliko ste nezaposleni, može vas iznenaditi kontakt od strane poslodavca kod kojeg ste konkurisali mesec ili dva unazad. Jake mogućnosti za dobijanje novih poslovnih pozicija. Generalno gledano – Jarčevi bi trebali da se potrude da održavaju dobar kontakt I komunikaciju sa autoritetima, jer je to jedino mesto koje vam tokom ove sedmice “šrkripi”. Sve ostalo je pod vašom kontrolom I donosi vam mir.
U ovoj nedelji očekuju vas I neke nove poslovne šanse, I možete potpisati jako značajan ugovor.

Novac

Neki neplanirani izdaci koji se vezuju za kuću ili za nekog od članova porodice. No, sami prilivi su vrlo korektni….

Zdravlje

Stoji da je potrebno da se više odmarate I da napunite baterije, ali nemojte preterivati u tome. Treba vam više kretanja I fizičkih aktivnosti…

Hrana

Teško je da ćete vi uspevati da održite onu vašu umerenost kojom se toliko dičite kada je ishrana u pitanju. Nekako će se sve nameštati da vas uvuče u društvena dešavanja ili odvede na mesta gde se jako dobro jede….Nećete moći da odolite….

Vodolija

Ljubav

Venera I Sunce iz polja tajni I podsvesti u kvadratu su sa Uranom tokom ove sedmice, što slobodnim Vodolijama itekako može doneti vrlo intenzivnu, ali tajnu ljubavnu priču. Ukoliko ste do sada I uspevali da izbegavate nekog, vrlo je teško da ćete to uspeti da ostvarite I tokom ove nedelje. Sve vaše kočnice mogu popucati I očas posla se možete naći u vrlo intenzivnoj I strasnoj ljubavnoj aferi….Pa dobro, znate kako se kaže – I to je za ljude….Ovi aspekti ne deluju baš fino ni na one koji su u emotivnim vezama I brakovima. Pod jedan – rasprave sa partnerom se mogu intenzivirati I baš vas oboje uzdrmati. Pod dva – I jedno I drugo ćete tvrditi da vas druga strana presira I kontroliše I non stop sumnja u vernost….

Posao

Malo da povučete ručnu kočnicu, da budete mirni I fini tokom ove sedmice I da delate hladne glave, a ne kroz onu vašu čuvenu impulsivnost. Ne pričam vam ovo bez razloga – neki od vas su vrlo iziritirani I na granici “pucanja”, pa će samo čekati pravi momenat da mogu da se istresu na neku od osoba sa kojima rade, da naprave presek ili da demonstrativno pokupe svoje “pinkle” I odu sa radnog mesta. Naravno, jasno vam je da vam ovo ne ide na korist nikako. Zabijte glavu u obaveze i čekajte da ovi dani prođu…

Novac

Ne igrajte se novcem, jer je više nego izvesno da ćete ostati na gubitku. Budite zadovoljni onim što imate, a rizične poteze ostavite za neki drugi put….

Zdravlje

Bićete nervozni za sve pare, ali to je sada najmanji problem. Stariji bi trebali da obrate pažnju na zglobove, kičmu, krvne sudove. Kod mlađih – problemi sa grlom I krajnicima.

Hrana

Stvarno bi bilo fino da se malo uvedete u red kada je ishrana u pitanju. Potpuno ste izgubili “kompas” – preskačete obroke, jedete kad stignete I šta vam dođe pod ruku. Neophodni su vam raznovrsni, ali količinski umereni obroci u jednakim vremenskim intervalima.

Ribe

Ljubav

Ulaskom u ovu sedmicu, Mars – planeta koja kod vas vlada poslom, ali I obrazovanjem, putovanjima, inostranstvom, seminarima – u tačnoj je konjukciji sa vašim vladarom Jupiterom. Ovaj bi aspekt slobodnim Ribama moglao doneti šanse koje idu baš kroz ove segmente koje sam navela. Obzirom da se sve dešava u intenzivnom znaku Škorpije, cela ova priča bi mogla da otpočne onako, prilično strasno, dramatično I burno. Pa šta ćete lepše? Ako hoćete baš romantiku, e na to ćete morati malo da sačekate….ako hoćete da vas neko “izuje iz cipela” – ma evo vam prilike! Što se tiče onih koji su u vezama I brakovima, konačno ste progovorili a da se ne posvađate posle dve rečenice. To je baš lepo…

Posao

Hoće vas posao, hoće! Prvo – ako ste nezaposleni, ne grejte više krevet ili fotelju, već se popridignite I krenite u potragu, imate odlične šanse da nešto konkretno I uradite. Dalje – oni koji već posao imaju, sada bi mogli I da ga unaprede I podignu na mnogo viši nivo. Očekujte da tokom ove nedelje napravite par vrlo solidnih poslovnih dogovora I da neke saradnje otpočnu u velikom stilu. Očekuje vas I potpisivanje važnog ugovora ili projekta. Takođe – stoje I neka kraća poslovna putovanja….

Novac

Prilivi su vam totalno dobri, I njima ćete biti više nego zadovoljni. Što se troškova tiče, uglavnom ćete uspešno držati korak sa njima….

Zdravlje

Ishrana je pomalo problematična, to smo već rekli. Dalje – starije Ribe mogu imati problem I sa kičmom, čak I zubima.

Hrana

Otvorio vam se apetit za slatkiše sve u šesnaest – svaki čas rondate po kuhinji ili po frižideru I gledate šta biste mogli da pojedete, da malo život zasladite….Za to vreme, konfekcijski broj raste…a vi se čudite čudom gde vam nestade struk….

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori