Da se ne biste iznenadili, bolje je da na vreme znate šta vas čeka...

Ovan

Zahvaljujući dobroj proceni imate jasne ciljeve i vešto sprovodite sve planove koje ste zacrtali. Uz nečiju asistenciju sada se nalazite u prilici da udvostučite rezultate. Prihvatite savet koji vam daje jedna uticajna osoba. Primećujete da se nešto neobično dešava sa vašim partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim pitanjima. Nemojte zanemariti nečije potrebe i kada vam se čini da su one pomalo iscenirane.

Bik

Poslovni planovi koje imate nailaze na pozitivan odjek među saradnicima. Posebno vam imponuje saznanje da vam neko poklanja poverenje i da vam prepušta vodeću ulogu u zajedničkim akcijama. Sada je povoljan trenutak za rešavanjem raznih finansijskih pitanja. Obratite pažnju na poruke koje vam upućuje bliska osoba, nema razloga da zbog nekih društvenih uloga zanemarite svoja obećanja. Potrudite se unesete nove i uzbudljive sadržaje u ljubavni odnos.

Blizanci

Uglavnom insistirate na pouzdanim poslovnim dogovorima, jer neke iznenadne promene ili novi događaji remete vaš svakodnevni ritam. Neophodno je da pokažete više sluha za saradnike koji imaju drugačuju procenu ciljeva i koji se razlikuju po svom načinu delovanja. U skladu sa svojim afinitetima umete da uživate uz ljubavnog partnera. Dobro je da razmenjujete nežnosti i da vas relaksira društvo bliskih osoba. Prijaće vam topla porodična atmosfera.

Rak

Najbolje je da po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Nemojte dozvoliti da vas neko nagovara na riskantne poteze. Potreban vam je dobar podsticaj ili neko ko bi vas podržao u odlučujućim situacijama. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da u potpunosti izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da vas navede na pogrešan emotivni izbor.

Lav

Imate utisak da aktuelni događaji koji vas prate na poslovnom polju, sve više deluju zamorno ili monotono. Ipak, ne možete zanemariti svoje obaveze i otkazati poslovnu saradnju koju ste započeli. U prilog vam ide nečija tolerancija i spremnost da vas podrži u kreativnim idejama koje imate. U ljubavnom odnosu, pokušajte da smanjite tenziju koja vlada između vas i voljene osobe, tako što ćete prihvatiti realne mogućnosti. Nemojte tražiti više od onoga što vam se pruža.

Devica

Nalazite se u kreativnoj fazi i nudi vam se nova prilika da ostvarite poslovni uspeh ili napredovanje na statusnoj lestvici. Interesantne ideje ili poslovne ponude koje dobijate nagoveštavaju dugoročniji uspeh. Raspoloženi ste za nova iskustva ili neke vrlo uzbudljive događaje, koji treba da ulepšaju vaš odnos sa voljenom osobom.

Vaga

Ako vam je stalo da ostvarite svoje poslovne ciljeve, potrebno je da imate dobru koncentraciju i da regujete za korak ispred drugih. Poslovni uspeh se svodi na detaljno planiranje i na kontinuirane dogovore o zajedničkim interesima. potrudite se da budite dovoljno maštoviti i osmislite dobru ljubavnu strategiju kako biste fascinirali svog partnera. Preterivanja u lepim stvarima su dozvoljena i predstavljaju put ka zajedničim radostima.

Škorpion

Stalo vam je da poboljšate svoj odnos sa saradnicima i delujete optimistično u proceni mogućnosti sa kojima raspolažete. U nekim poslovnim fazama vam je neophodna i diplomatska nota, kako biste izmirili različite suprotnosti koje postoje u pregovorima. Možda vaš odnos sa partnerom ima svoje uspone i padove, ali na kraju sve što je dobro ispliva na površinu i vi delujete zadovoljno. Nema razloga da se zadržavate na temama koje vas iritiraju ili udaljavaju.

Strelac

Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima, potrudite se da ostvarite maksimum u svakoj oblasti svog života. Ljubavna pravila u odnosu sa partnerom se menjaju u skladu sa fazama kroz koje zajedno prolazite. I dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći ili zadovoljstvu.

Jarac

Delujete vrlo zahtevno i spremni ste da preuzmete vodeću ulogu pred saradnicima. Stalo vam je da u poslovnim pregovorima tačno definišete zajedničke odnose, pravila ponašanja ili deobu interesa. Ponekad različita viđenja važnih događaja mogu da uslove ljubavni razlaz, ali i da stvore novu priliku za emotivnim zbližavanjem.

Vodolija

Nalazite se u dobroj formi i u sjajnoj prilici da ostvarite neke dugoročnije poslovne interese. Učinite sve što je potrebno da pridobijete podršku kod većine saradnika iz svog okruženja. Novi događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju zanimljivo i ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo uz blisku osobu.

Ribe

Nalazite se u sjajnoj formi i sa velikim optimizmom procenjujete ishod kroz sve poslovne i privatne događaje koji vas prate. Trenutak je da preuzmete inicijativu kako biste u potpunosti ostvarili svoje namere. Umete da navedete partnera na svoje potrebe i delujete veoma ubedljivo kad god se neko suprotstavi vašim željama.
 
zenskimagazin.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori