Nije problem imati koji kilogram viška, poneki ožiljak ili kriv nos. Nije problem ni ona bubuljica koja se pojavila neposredno pred izlazak sa njim. Problem je što se stidiš sebe, što ne vežeš kosu jer imaš klempave uši, što ne oblačiš haljine jer si umislila da tvoje noge ne izgledaju idealno, što se ne smiješ iz srca jer ti se tako vide desni. Problem je što ćeš dopustiti da te povrijedi neumjesan komentar kako nisi dovoljno dobra za njega. Istina, za takvog niko nije dovoljno dobar, pa ne moraš biti ni ti. Ti budi dobra za onog ko će te voljeti bez šminke, u svako doba dana, i kada si sretna i kada ne možeš zaustaviti suze. Budi dobra za onoga ko želi gaziti kroz trnje života, a ne puštati tvoju ruku. I najvažnije, budi dobra za sebe. Shvati da je jedini problem što praviš probleme tamo gdje ih nema.

Ovan

Promene u načinu ishrane su sada neophodne. U potpunosti izbacite slatkiše i svedite začine na neku „normalnu“ meru. Unosite više tečnosti. Sezonsko voće kod nekih može izazvati alergijske reakcije.

Ljubav

Pun Mesec u znaku Škorpije budi intenzitet i strasti, a kvadrat Neptuna sa vašim vladarem Marsom donosi jaču potrebu za romantikom, naglašenu senzualnost i velike emotivne snove. Nećemo sada razmišljati koliko su ti snovi realni i koliko će dugo trajati – slobodni Ovnovi će se prepustiti jednom velikom ljubavnom zanosu koji ih vuče i uživaće u svakom trenutku. Ne čekajte, ne oklevajte – samo ćete se kajati zbog propuštenih prilika. Ukoliko ste u emotivnoj vezi – sve izleda mnogo bolje nego inače. Između vas i partnera ponovo su se aktivirale jake strasti, a sa njima je nekako lakše prevazići i eventualne, sitnije probleme. Vreme je da raščistite neke situacije, jer to sada možete. Dobri dani su pred vama, iskoristite ih.

Posao

Ulazak u ovu sedmicu će vas momentalno „razbuditi“, jer vas od samog njenog početka čeka ogroman broj obaveza, i nešto lošije sporazumevanje sa poslovnim saradnicima i partnerima. I pored napetog početka, ostatak radne nedelje je dosta stabilan i miran – pred vama su dani kada ste puni ideja, kada neka vaša kreativna rešenja mogu zaživeti ili ćete biti u prilici da ih podelite sa zainteresovanima. Proširenje poslovanja sa strancima. Moguće je da će i konkurencija biti aktivna. Ne dozvolite da vas to omete.

Novac

Iako još uvek niste u savršenom periodu za finansije, jasno vam je da se nekih dugovanja rešavate. Ono što je bitno jeste da ne pravite nova zaduženja i ne opterećujete se dodatno.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom, glavoboljama i sinusima biće aktivni još tokom ove nedelje. Ipak, u dosta manjoj meri nego ranije. Potrebno je da ozbiljno razmislite o nekim svojim lošim navikama. Vreme je da ih se odreknete. Budite oprezni u saobraćaju, ne sedajte za volan umorni ili pod dejstvom alkohola.

Bik

Nerviranje, stres, ali i neadekvatan način ishrane mogu dovesti do povećanog nivoa šećera u krvi. Konsultujte se sa nutricionistom – potrebno je da napravite neke ozbiljne promene.

Ljubav

Slobodni Bikovi nisu nezadovoljni trenutnim dešavanjima. Evidentno je da se par pripadnika suprotnog pola „vrzma“ oko vas i da vam stoji udvaranje sa njihove strane. Pun Mesec može u vama probuditi jače potrebe za ulaskom u parterstvo i pokretanjem neke emotivne priče. U tom smislu – budite pažljivi prilikom odabira. Ne dozvolite da samo strasti upravljaju vašim odlukama. Pun Mesec u znaku Škorpije i vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava dovodi do intenziviranja kontakta sa voljenom osobom. Iako je, realno gledano, u ovom periodu dosta dobra situacija sa partnerom, kod nekih od vas se može probuditi želja i za po kojoim kontaktom „sa strane“. Ovo je sedmica kada neke tajne priče itekako mogu otpočeti.

Posao

Još uvek je jako naglašeno polje podsvesti, tajni, strahova – pa i tokom ove sedmice nećete moći baš da se pohvalite mirom u poslovnom segmentu. Doduše, i vi ste jednim delom krivi jer se previše opterećujete i onim čime ne biste trebali. Pokušavate da kontrolišete situacije oko vas, ali to je sada praktično nemoguće, pa biste trebali da se malo opustite i pustite da sve ide svojim tokom. Verujte, em će vama biti lakše, em ćete videti da sve funkcioniše i bez vašeg nerviranja. Podršku od strane drugih imate i trebali biste da saslušate po koji savet ili prihvatite ponuđenu pomoć.

Novac

Ovo je solidan period za neke dodatne zarade, ali savet je da dobro proračunate koliko su neki poslovi rizični, da ne bi posle bilo – jao, kuku, odoše mi sve pare!

Zdravlje

Da ste nervozni – jeste. Da možete nešto ove nedelje uraditi po tom pitanju – možete. Budite u pokretu, malo rekreacije će vam samo dobro doći.

Blizanci

Pun Mesec u polju životnih navika govori da je vreme da preispitate šta je ono što možete promeniti i poboljšati kada je ishrana u pitanju. Za vas ove sedmice važi – umereno, ali raznovrsno.

Ljubav

Divan aspekt Marsa iz vašeg znaka sa Jupiterom iz polja životnih zadovoljstava, ljubavi, zabave – samo govori o tome da su slobodni Blizanci i dalje u životnoj fazi koja im itekako prija, a u kojoj mogu pronaći i neke zanimljive osobe koje će im dodatno ulepšati svakodnevicu. U ovom je periodu lako započeti nove ljubavne priče. Da li će ih biti isto tako lako i održati, to je već neko drugo pitanje. No, svakako vam se preporučuje da se opustite i koristite ove dobre dane koji su pred vama. U vašim emotivnim relacijama – konačno ste ušli u period kada je itekako lako moguće doći do stabilizacije, smirenja, do nekih pravih dogovora sa partnerom. Oboje ste dosta korektni (doduše voljena osoba nešto više nego vi) i ovo vreme iskoristite da probudite neke pozitivne elemente ponovo u vašem odnosu. I bilo je vreme.

Posao

Istina je da i dalje morate da se junački borite za ono što želite. No, poenta je u tome da se rezultati tih vaših borbi sada konačno i vide. Uopšte nisu loši dani pred vama, dosta toga ste uspeli da raščistite, neke su se situacije razjasnile ili pokrenule, a čak ni problemi koji će i u ovom periodu dolaziti s vremena na vreme, nisu nešto na čemu ćete se „spotaći“. Rešavate ih u hodu, dosta brzo, jer vam mozak radi kao satić. Ovo je dobar period i za ideje, za inicijativu, za pravljenje nekih novih planova. Vrlo ste stabilni.

Novac

Solidni prilivi, ali I dobre nove novčane prilike. Ipak, ne budite naivni I lakomisleni u nekim situacijama – dobro procenite na čemu možete zaraditi, a na čemu izgubiti.

Zdravlje

Kod mlađih Blizanaca – dobra zdravstvena situacija. Stariji neka urade neke osnovne analize krvi. Može biti I manjih problema sa pritiskom I ove sedmice.

Rak

Kad god je pun Mesec, a pogotovo ove nedelje kada se on dešava u znaku Škorpije – i sami primećujete da se vaši apetiti otvaraju u velikoj meri. Pokušajte da budete umereniji, nemojte jesti na nervnoj bazi.

Ljubav

Dragi slobodni Rakovi – pun Mesec u znaku Škorpije i vašem polju ljubavi, životnih zadovoljstava i zabave doneće vam jednu jako intenzivnu nedelju, obojenu strašću i potrebom za partnerom. Pošto je vladar polja ljubavi Mars vama iza leđa, u polju tajni – moguće je uplitanje u nešto za šta nećete baš odmah želeti da svi znaju. Takođe, nekima od vas ovo može doneti nemogućnost da i sebi samom priznaju da su zainteresovani za osobu koja je eventualno zauzeta ili se ne uklapa baš u ono što biste vi želeli od ljubavi. U vašim emotivnim relacijama ove su sedmice aktuelna promenljiva, ali vrlo intenzivna osećanja. Ovo će biti mešavina strasti, posesivnosti, ljubomore. Nešto ćete teže funkcionisati sa partnerom i non stop se osećati kao da ste na emotivnoj „klackalici“.

Posao

Odnos sa kolegama će uglavnom biti dobar tokom ovog perioda, mada ćete imati par dana u drugom delu sedmice kada ćete povremeno imati osećaj da ćete „puknuti“ od nerviranja zbog njih. Nemirni ste i nesigurni zbog Marsa u polju podsvesti, bojite se budućnosti, strahujete od konkurencije – ali sve je ovo uglavnom bez pravih razloga. Realno gledano – uopšte nije loša poslovna sedmica pred vama. Povezaćete se ponovo sa nekim starim saradnicima, otvoriti vrata novih poslovnih saradnji i primetićete da imate više poštovanja od strane autoriteta i nadređenih.

Novac

Nepotrebno ste sebe upleli u neke troškove ili ste se zadužili i sada se nervirate zbog toga. Ako baš zagusti – imate osobu koja će vam pozajmiti potrebnu sumu.

Zdravlje

Tokom ove sedmice aktuelni su problemi sa uro genitalnim traktom. Moguća pojava bakterija u urinu. Uzimajte više tečnosti.

Lav

Kontakt Sunca, vladara vašeg znaka sa Plutonom tokom ove sedmice govori o velikim mogućnostima za suštinske promene u kojem god segmentu poželite. Potrebno je samo da se odlučite i započnete sa nekim novim režimom ishrane.

Ljubav

Lepi su dani pred usamljenim pripadnicima ovog znaka. Okruženi ste pozitivnim ljudima, pozitivnim dešavanjima – možda ćete u početku biti malo statični, ali će vas sve ovo brzo „povući“ – opustićete se i početi istinski da uživate. Neko od bivših partnera malo, malo – pa vam se javi – zainteresovan je za susrete, za neka neobavezna „druženja“ – vi vidite da li vam nešto ovog tipa odgovara ili ne. U vašim emotivnim relacijama – pun Mesec u znaku Škorpije i vašem polju doma i porodice može doneti potrebu za suštinskim promenama ovih odnosa. Takođe, probudiće usnule strasti, ali doneti i dašak ljubomore i posesivnosti. U dužim vezama – sada lakše dolazite do dogovora, zajedničke planove je moguće realizovati – u suštini – oboje se osećate bolje.

Posao

Pred vama je vrlo uspešna poslovna nedelja. Vrlo brzo ćete shvatiti da ste u samom centru dešavanja, da dosta toga zavisi od vas, da se saradnici i poslovni partneri oslanjaju na vaše predloge. Itekako će vam ovo prijati, ali vam doneti i ono što vam je toliko nedostajalo do sada – da se vaša ambicija u potpunosti probudi i da shvatite kolike su nebrojene mogućnosti tek pred vama. Rešićete neke probleme mnogo lakše nego što ste to mislili, strasti će se smiriti, papiri koji su nedostajali će se nabaviti, a pokrenuće se i dogovori koji su do sada bili u zastoju…

Novac

Niste u potpunosti stabilni u finansijskom segmentu, ali vam je jasno da ste u periodu oporavka. Ide to polako za vaš ukus, ali ipak ide. Rešavate probleme jedan po jedan.

Zdravlje

Vreme je da krenete u veliko čišćenje – sada je moguće promeniti životne navike, usvojiti neke nove, malo vam fali pa da se osećate više nego dobro.

Devica

Još uvek ste u periodu kada je potrebno da više vodite računa o tome šta i u kojoj meri konzumirate. Bilo koja vrsta preterivanja kada je ishrana u pitanju, odmah donosi problem sa varenjem ili će se odraziti na pritisak.

Ljubav

Pun Mesec u znaku Škorpije i polju komunikacije, susreta, dogovora, komšiluka – doneće slobodnim Devicama mnogo aktivnosti, mnogo pokreta, ali i mnogo novih poznanstava. Neko od vas će se zainteresovati za komšiju, neko će poželeti da se upozna sa osobom koju često susreće u saobraćaju, neko će shvatiti da ima vrlo, vrlo zanimljive prijatelje na društvenim mrežama… Vrlo podsticajni dani su pred vama – da se nešto može pokrenuti na brzinu, ma može – itekako! U vašim emotivnim relacijama – sada ste i vi i voljena osoba u periodu kada je vreme da se ispravljaju greške. Tolerantniji ste, spremniji za dogovor i za kompromis i mnogo ćete lakše doći do zajedničkih rešenja. Doduše, zbog punog Meseca mogu se aktivirati i ljubomora i posesivnost, ali sada samo kao „začin“, ne kao problem kod vas…

Posao

Koliko god da su dani iza vas naporni i koliko god da se osećate iscrpljeno i isceđeno, ipak će vas ova sedmica na svaki mogući način „dići“ i oraspoložiti. Vrlo brzo će vam biti jasno da izlazite iz teškoća, da se neke mogućnosti za promene otvaraju i da vas situacije sada same od sebe „guraju“ u nekom pozitivnom pravcu. Ostvarićete kontakte sa pravim ljudima, napravićete neke solidne dogovore, stare saradnje ćete učvrstiti i u svakom slučaju – bićete zadovoljni postignutim. Podršku za svoje planove sada imate pa prema tome – ne odustajte od njih.

Novac

Imaćete probleme sa povećanim troškovima početkom sedmice. Ostatak nedelje vam ipak donosi stabilne prilive i čistu novčanu situaciju.

Zdravlje

Mnogo bolje se osećate nego ranije. Još uvek vas povremeno drma jača nervoza, ali sada je mnogo jednostavnije izaći sa njom na kraj.

Vaga

Ove ste sedmice skloni svakom preterivanju kada je hrana u pitanju. Iako znate sve šta treba i šta ne treba, jednostavno ne možete da se obuzdate…

Ljubav

Ako ste slobodni, nestrpljivi ste „za sve pare“. Neko ko vam se jako dopada se mota u vašoj blizini, i vi biste tako rado da ovde nešto što pre pokrenete. No, koliko god se vi trudili, ništa sada od vas ne zavisi, već od druge strane. I sve se hoće pokrenuti, ali mora da postoji pravi momenat. Rekla bih da je jedan takav baš u drugom delu sedmice. Prema tome, iskulirajte malo, obuzdajte svoju nestrpljivost i sačekajte još koji dan – biće ovde lepih dešavanja! U vašim emotivnim relacijama – sve može biti više nego dobro, a možete i da se pokačite „na keca“ sa voljenom osobom. Malo primirite svoju nervozu, ne preuveličavajte neke stvari i ne pravite dramu od sitnica – i uglavnom ćete proći super tokom ove nedelje. Strasti koje su sada aktuelne iskoristite u spavaćoj sobi, ne na nepotrebne rasprave.

Posao

Ove je sedmice pun Mesec u vašem polju posla i novca – vrlo su intenzivni, povremeno teški i naporni dani pred vama – ali je u isto vreme ovo period kada zaista mnogo možete postići i učiniti. Dosta ste nestrpljivi, iako vam je jasno da neke situacije ne možete požuriti. Ipak, osećaj da će vam se one izmaknuti iz ruku trenutno ne možete da savladate i možete napraviti neku grešku potpuno bespotrebno, u jakom impulsu. Pokušajte da u kontakte sa drugima uključite više diplomatije, šarma, taktičnosti – znam da će vam ovo biti teško, ali će dati mnogo bolje rezultate!

Novac

Koliko god imali bojazan da ćete se „okliznuti“ na neke dugove ili troškove, realno gledano – vaše je polje finansija sada dosta dobro. Ako radite sa strancima – onda još i bolje!

Zdravlje

Preterivanje ne samo po pitanju hrane, već i po pitanju nekih loših navika. Pokušajte da makar nešto od ovoga regulišete, svedete na „normalnu“ meru.

Škorpija

Pun Mesec u vašem znaku sigurno vas neće dovesti do toga da budete iole umereni kada je ishrana u pitanju. Naprotiv – kada navalite na hranu, niko vas neće moći zaustaviti!

Ljubav

Pa dobro došli u jednu strasnu, intenzivnu, ispunjenu jakim osećanjima sedmicu. Pun Mesec je u vašem znaku i polju ličnosti i sigurno je, da ukoliko ste slobodni, više nećete moći da kontrolišete strasti, želje, potrebe – ona dubina i intenzivnost kada je ljubav u pitanju će se probuditi i Škorpije će se konačno pokrenuti. Kvadrat vašeg vladara Marsa sa Neptunom iz polja ljubavi uvešće vas u jednu neobičnu, romantičnu, senzualnu, ali vrlo moguće TAJNU priču. A zašto tajna? Pa otkud znam, valjda to tako mora. Ne može kod vas ništa jednostavno, morate da komplikujete pa Bog. U svakom slučaju – eto vama ljubavi, pa vi gledajte šta ćete sada sa njom, bila ona tajna ili ne. U vašim emotivnim relacijama – kada se ljubomore, posesivnost i opsesivnost probude –pa gde tu mira može biti? Topao savet – „ratove“ sa voljenom osobom vodite u spavaćoj sobi, ne kačite se zbog gluposti.

Posao

Pa nema šta tu posebno da se priča – ovo je sedmica kada ste toliko „u brzini“ da će biti prosto nemoguće ispratiti vas….a kamoli stati vam na put. Sve se u poslovnom segmentu odvija „sto na sat“, ali sada vam to neizmerno prija. Nemate strpljenja za spore ljude, za osobe koje samo pričaju, a ne rade ništa. Znate šta je ono što želite i to ćete i dobiti, uz tuđu pomoć, ili samo oslanjanje na sebe. I pored dramatičnih i napetih momenata, itekako ćete ostvariti one planove koje ste zacrtali. Odlični dani.

Novac

Bilo bi divno kada biste taj novac koji zarađujete uspeli da dobijete sa malo manje muke i nerviranja. Ali, tako je kako je – bitno je da vi rešavate finansijske probleme, jedan po jedan.

Zdravlje

Kada se u vašem znaku dešava pun Mesec, onda znate da će biti i promena raspoloženja, i da ćete se osećati čas kao na sedmom nebu, čas kao u bunaru. Loše navike sada mogu uzeti maha. Pokušajte makar da ih koliko toliko kontrolišete.

Strelac

Zbog povremeno jako naglašene nervoze i psihičkih padova, imaćete potrebu da tražite utehu u jelu. Ako ste krenuli sa nekim zdravim režimom ishrane, pokušajte da ne odustanete od njega.

Ljubav

Venera je u vašem polju ljubavi, pa novih prilika za slobodne Strelčeve itekako ima. Doduše, neki od vas su u potpunosti „zaronili“ u jednu tajnu priču, koja vam „pomera pamet“ i tlo pod nogama. U svakom slučaju – pred vama su lepi, solidni dani, ispunjeni zadovoljstvom, kontaktima sa ljudima koji vam dižu raspoloženje i donose osmeh na lice. Opustite se i uživajte u svemu što se dešava. U vašim emotivnim relacijama – samo na kratko uspevate da odnos sa voljenom osobom koliko toliko stabilizujete, i već u narednom momentu dolazi do problema. evidentno je da ste vi i partner trenutno na potpuno različitim talasnim dužinama i da je maltene pa nemoguće doći do kompromisa. Umesto da se situacija smiruje, imate utisak da se konfliktna zona samo proširuje.

Posao

Svesna sam da ste već dugo u periodu koji vam ne odgovara i koji vas iscrpljuje. Znam da je teško reći vam u ovakvom momentu da morate biti istrajni i dalje, da se morate zadovoljiti malim pobedama i malim pomacima na bolje, ali sada je jednostavno tako. Saturn koji ide retrogradno u vašem znaku i polju ličnosti vratiće vas na sve ono što niste odradili kako treba, na sve ono što ste pogrešili ili propustili – budite sada maksimalno odgovorni u poslovnom segmentu i sve ovo će krenuti ubrzo da daje rezultate!

Novac

Uspeli ste da pomalo sredite svoju finansijsku situaciju. Nije to bajno, da se razumemo, ali je mnogo bolje od prethodnog perioda.

Zdravlje

Zbog punog Meseca u polju psihe, strahova – ova sedmica donosi nervozu, napetost, stres. Pokušajte da rasteretite misli, krećite se, okružite se pozitivnim ljudima.

Jarac

U ovom segmentu ste totalno u redu – vodite računa o tome šta jedete, date povremeno sebi malo „na volju“, ali se trudite da uglavnom unosite zdrave i kvalitetne namirnice.

Ljubav

Pa, dragi slobodni Jarčevi – mislim da je vreme da se prepustite emotivnim dešavanjima i novoj priči koja je tu. Neke otežavajuće okolnosti i svoje sopstvene strahove od ljubavi i prepuštanja ste vrlo uspešno prevazišli i ova sedmica donosi ono što vam je potrebno – ljubav, i to na velika vrata. Dobra je ovo priča, i može trajati. Uživajte u njoj! U vašim emotivnim relacijama – ima itekako pozitivnih promena u odnosu sa voljenom osobom. Problemi se mnogo lakše rešavaju, problematična komunikacija postaje prošlost, sve češće se smejete zajedno i uživate u društvu jedno drugog. Nećemo zanemariti i strast, koja je sada itekako prisutna i koja je samo jedan dodatni „začin“ da ulepša vaš odnos i pomogne vam da se u potpunosti stabilizujete.

Posao

Prvo – računajte na veliku podršku od strane prijatelja, od strane onih koji vam duguju uslugu, ili osoba koje shvataju koliki je potencijal u vama. Drugo – koliko god vam povremeno bilo teško i bili spremni da odustanete po nekim pitanjima, nemojte. Rešenja su ove nedelje na dohvat ruku, budite još malo strpljivi i istrajni u onome što ste pokrenuli. O svakom svom potezu sada razmišljate na pravi način, sklapate dobre dogovore i dolazite u kontakt sa osobama koje imaju dobre poslovne ponude za vas.

Novac

Ne opterećujete se toliko finansijama u ovoj nedelji. Ne zato što imate nešto mnogo više novca nego ranije, već zato što vidite da polako izlazite iz kriznog perioda.

Zdravlje

Jedino što vas sada može kočiti u zdravstvenom segmentu i donositi vam probleme jeste stanje vaše psihe. U ovoj nedelji se možete smiriti jednim velikim delom. Budite u kontaktu sa ljudima koji vam donose dobro raspoloženje.

Vodolija

Ishrana u ovoj nedelji umnogome zavisi od vašeg raspoloženja. Kad god budete u nekom „daunu“ posezaćete za slatkišima, grickalicama, hranom „utehe“. No, na svu sreću – ovi će periodi biti retki.

Ljubav

Za slobodne Vodolije nastavlja se jedan fenomenalan period koji vam donosi velika uživanja, kontakte sa prijateljima, zabavna dešavanja, i naravno – prilike za ljubav. Ako već postoji osoba koja vam se dopada, ove sedmice prepreke koje su postojale da se ostvarite kao par, nestaju. Preokret se može dogoditi preko noći, u momentu – u jednom trenutku ćete biti solo, već u drugom zaljubljeni i srećni. Pa, neka tako bude! U vašim emotivnim relacijama – vi i partner sada funkcionišete već mnogo bolje. Prestali ste da se podbadate, da mrcvarite jedno drugo nekim nepotrebnim raspravama, provodite vrlo skladno zajedničke trenutke i uživate i u strasti koja svakodnevno jača. Šta ćete lepše od ovoga? Emotivna stabilnost vam je sada na dohvat ruke.

Posao

U ovoj sedmici uspevate da se organizujete mnogo bolje i biće vam lakše da funkcionišete. Nećete više jurcati toliko kao do sada, a neke situacije koje su vas kočile će se same od sebe rešiti. Pun Mesec u vašem polju karijere donosi intenzivna dešavanja, ali ona koja vam sada idu na ruku. Neke će se prilike otvoriti, a najbolje će proći oni koji rade sa strancima, državnim i javnim institucijama, u sektoru obrazovanja. No, generalno gledano – šta god da radite i u kojoj god da ste delatnosti – u fazi ste kada rastete i napredujete.

Novac

Finansijski segment je stabilan, i nemojte ga urušavati nekim nepotrebnim, rizičnim potezima i investicijama. Ako već tražite hleba preko pogače – budite obazrivi.

Zdravlje

Loše navike – alkohol, cigarete, nekretanje, ishrana – sve su ovo stavke koje vam mogu doneti problem. Potrebno je da što pre menjate nešto.

Ribe

Imaćete povremeno svoje čuvene padove u neraspoloženje. U tim momentima ne bežite u tešenje hranom, već izađite, prošetajte, budite u kontaktu sa prijateljima.

Ljubav

Mesec je vladar vašeg polja ljubavi, životnih zadovoljstava, zabave – pa pošto je ove sedmice pun i to u znaku Škorpije – sigurno je da će vam doneti intenzivnost i dubinsku, suštinsku potrebu za ljubavlju. Jedna je osoba u vašoj blizini i sa njom ćete ostvariti tajni kontakt, koji može biti izuzetno romantičan, senzualan i nežan. U kom će pravcu ovaj odnos ići na dalje, to nam tek ostaje da vidimo. Za sada ste u potpunosti zaneseni i uživate u svemu što vam se dešava. U vašim emotivnim relacijama – uglavnom je u ovoj nedelji solidna situacija. Doduše, ne možete povremeno da pobegnete od ljubomore, od posesivnosti, od sumnji u partnerovu vernost. No, na svu sreću, ovi su trenuci kratkotrajni i neće u većoj meri uticati na vaš odnos.

Posao

Nemojte propustiti neke poslovne prilike u ovom periodu. Takođe, trudite se da budete maksimalno otvoreni i korektni prema onima sa kojima ste u kontaktu. Generalno gledano – ovo je dobra sedmica, jer se neka pitanja rešavaju i dolaze do zaključka. Vi ćete biti mnogo mirniji, mnogo sposobniji da funkcionišete na pravi način, jer neka nerviranja nestaju i shvatićete da ste bespotrebno sami sebi tovarili tenziju na vrat. Bolji odnos sa kolegama, ali i sa autoritetima. Problemi sa papirima i dozvolama se rešavaju.

Novac

Dobra situacija u finansijskom segmentu. Samo izbegavajte nepotrebne rizike. Dobro razmislite na šta vam odlazi novac.

Zdravlje

Nećete moći mnogo da se žalite po pitanju zdravlja ove nedelje. Povremena melanholija, koja je lako rešiva. Dobro ste.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori