Ovo je sedmica intenzivne ljubavi, ali smo takođe u opasnosti da se izgubimo u sopstvenim fantazijama ako ne budemo oprezni.

Ovan

Ove sedmice vi i vaš partner ćete doživjeti pravu intimnost. Shvatićete da vam je fizička i emotivna povezanost za kojom dugo čeznete sve vrijeme bila na dohvat ruke. Do sada ste bili nedodirljivi i hladni, ali u srijedu će nešto kliknuti i bićete spremni da skinete oklop, otvorite srce i prepustite se emocijama i biće vam drago što ste to uradili.

Bik

Ovo je sedmica kada ćete vezu podići na viši nivo. Pun Mjesec u srijedu pomoći će vam da ojačate spone koje vas spajaju i shvatićete da nema moćnije sile od vaše ljubavi. Dok god ste svjesni da vam je cijeli svijet pod nogama kada ste zajedno, on će to i biti.

Blizanci

Radnje koje budete preduzeli ove sedmice vjerovatno će zbuniti vašeg šefa, ali srećom, vaša voljena osoba će vas potpuno razumijeti. U srijedu će Mars biti u kvadratu sa Neptunom, pa ako se razočarate na polju karijere, sve što je potrebno da uradite je da poslušate mudar savjet partnera. U petak će Mars biti u vašem znaku praveći pogodan ugao sa Jupiterom, planetom prosperiteta koja se sada nalazi u vašem polju romantike. Uradite sve što vam partner kaže da uradite. Sigurno vas neće odvesti na pogrešan put.

Rak

Ovo je vaša sedmica za romansu! Pun Mjesec će biti u vašem polju ljubavi, pa ćete se osjećati potpuno ispunjeno. Ako se viđate sa nekim, možda ćete tada shvatiti da ste se zaljubili jedno u drugo. Možda će vaša veza preći na viši nivo, emotivni ili fizički. Ako ste sami, odlućićete da je vrijeme da zacjelite stare rane i otvorite ponovo srce.

Lav

Događaji koji će se destiti ove sedmice ojačaće vašu vezu sa voljenom osobom. Oni ne moraju nužno biti negativni, ali će ranjivost jednog od vas isplivati na površinu. To što ćete moći da se oslonite jedno na drugo tada, izgladiće sve vaše razlike. Petak je dan za provod i vi i vaš partner ćete biti u dobrom društvu. Uživajte!

Djevica

Imaćete sve pod kontrolom kada je u pitanju komunikacija, zahvaljujući Merkuru, vašoj vladajućoj planeti koja će obrazovati dinamičke aspekte cijele sedmice. Pored toga, pun Mjesec u srijedu biće u vašem polju komunikacije, pa će vam biti lako da razgovarate o svim stvarima koje ste gurali pod tepih u posljednje vreme. Kao rezultat toga, ojačaćete odnos sa partnerom. Počnite da pričate. Ali budite sigurni da vas slušaju.

Vaga

Ako se brinete o finansijama i osjećate se nesigurno vezano za posao, ovo je savršeno vrijeme da razgovarate sa parnerom o rješenjima. On ili ona vas može usmjerite da da dobijete sertifikat, licencu ili da se dodatno obučite da biste se “lakše prodali” na tržištu. Nekad je dovoljno i da vam partner samo održi motivacioni govor da bi ste se podsjetili koliko ste vrijedni i dinamični.

Škorpija

Pun Mjesec u vašem znaku u srijedu, ostaviće vas vidljivo emotivno otvorenim. Iako ste vi osoba koja leti ispod radara, ovo će uticati na vas da otkrijete i dijelove sebe koje obično držite u tajnosti. Ne plašite se jer će vam to samo pomoći u odnosima sa ljudima i u ljubavnom životu. U međuvremenu, pazite na svoje finansije ako su povezane sa vašim partnerom. Možda ćete biti u iskušenju da potrošite previše ili donesete neku neralnu odluku vezanu za novac. Nemojte.

Strijelac

Mars trenutno prolazi korz vaše polje ljubavi i veza, pa ćete vi i vaš partner imati mnogo mogućnosti da podignete odnos na viši nivo. Ove nedelje, međutim, biće nezgodno upravljati Marsovom energijom. U četvrtak, on ulazi u kvadrat sa Neptunom, planetom konfuzije, koja će se tada nalaziti u vašem polju porodice. Možda ćete biti razočarani kako je vaš partner riješio porodičnu stvar. Srećom, do petka, Mars će praviti ugao sa Jupiterom, pa ćete vi i vaš partner ponovo biti podrška jedno drugom u ostvarivanju snova i ciljeva.

Jarac

Moguće je da ćete ove sedmice pronaći utjehu u prijateljima. Razgovor da jednim od najpouzdanijih prijatelja pomoći će vam da prevaziđete intimni problem sa kojim se dugo borite. Druga mogućnost je da ćete prisustvovati grupnoj terapiji da biste pobjedili bol ili bolest zavisnosti. Veličanstven napredak ove sedmice pomoći će vam da započnete ozdravljenje i da ponovo zavolite. Moćno!

Vodolija

Mars se trenutno kreće kroz vaše polje romantike, dajući mnogo vreline vašem ljubavnom životu. Ipak, on je ove sedmice malo raštrkan, pa ćete morati da je pravilno usmjerite. U četvrtak, Mars ulazi u kvadrat sa Neptunom, pa je moguće da donesete pogrešne odluke kada su pitanju finansije i stvari srca. Ne nasjedajte na skupocjene zahtjeve partnera i ne osjećajte se kao da morate da kupite njihovu ljubav. Na sreću, Mars će biti u uglu sa Jupiterom, pa ćete vi i vaša voljena osoba osjetiti duhovnu povezanost, što će biti i fizički korisno.

Ribe

Ove sedmice konačno ćete ispuniti plan putovanja i otići na izlet sa voljenom osobom. Druga mogućnost jeste da ćete vi i vaš partner zajedno krenuti u duhovnu ili intelektualnu potragu. U srijedu ćete doživete buđenje i otkrovenje. Takođe u srijedu, postoji šansa da vas partner podstakne na neplanirano trošenje. Ne nasjedajte, čak i ako vam to tada bude izgledalo kao dobra ideja.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori