Nedelja pred nama, osim snega, trebalo bi da nam donese nove radosti i mnogo ljubavi i uspeha na polju ljubavi i zdravlja…

OVAN

Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Nema potrebe da precenjujete svoje profesionalne mogućnosti pred okolinom. Prepustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima, naročito u situacijama koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Ukoliko vam je stalo da uspostavite harmoničan odnos sa voljenom osobom, ponekad morate upotrebiti i “zrno mudrosti” ili neke “skrivene adute”. Dobra ljubavna strategija podrazumeva spremnost da se prevaziđu različita ograničenja. Ljubavne greške se opraštaju, ako postoje iskrena osećanja i uzajamna naklonost.

BIK

Napravili ste dobru poslovnu procenu, potrebno je da dokažete svoju profesionalnu umesnost u ostvarivanju nekih praktičnih ciljeva od zajedničkog interesa. Neko pokušava da vam skrene pažnju u pogrešnom pravcu, nemojte dozvoliti da vas opterećuju razni komentari. Ipak, zaoštrena poslovna klima deluje vrlo podsticajno u odlučujućim situacijama. Uporno pokušavate da se nametnete kao autoritativna licnost, pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud, vrline ili “slabosti”. Delujete tajanstveno i stalo vam je da uđete u nečiji ljubavni trag. Ne možete lako da odgonetnete partnerovo ponašanje i ne želite da rizikujete u emotivnom odnosu. Oslonite se na svoja osećanja.

BLIZANCI

Stalo vam je da pridobijete nečije poverenje ili širu naklonost u poslovnim krugovima, stoga delujete vrlo promišljeno i oprezno. Informacije kojima raspolažete ne predstavljaju garanciju za uspeh, ali vi imate dobar intuitivni signal koji vas navodi na pravilno rešenje. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju, mudro očekujete bolju priliku i svoju šansu. Imate utisak da vas neko “kontroliše” ili emotivno proverava, što dodatno utiče na vaše raspoloženje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje namere, ali trenutni događaji ne idu uvek u željenom pravcu. Ne možete lako da promenite nečiju odluku ili da utičete na partnerovo ponašanje.

RAK

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi, vaši saradnici očekuju da delujete vrlo uspešno ili iznad prosečnih merila. Imponuje vam saznanje da okolina ima dovoljno poverenja u vaše profesionalne sposobnosti. Dobra poslovna strategija i precizni potezi predstavljaju garanciju za dugoročniji uspeh. Ipak, postoje situacije koje ne zavise od vaše volje. Priželjkujete novi emotivni uzlet u različitim situacijama i ne odustajete od svojih planova. Ukoliko ste romantično raspoloženi, to predstavlja dobar ljubavni predznak. Ulepšajte svoj ljubavni i intimni život, tako sto cete delovati dovoljno zanosno i privlačno na voljenu osobu u skladu sa insiracijom ili zajedničkim potrebama.

LAV

Delujete vrlo ambiciozno i zahtevno, tako da svima postaje jasno da ne želite da neko remeti ili usporava vaše poslovne planove. Ulažete veliku energiju u različite ciljeve i ne dozvoljavate da neko kritikuje vaš način rada. Umesto da favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima, prilagodite svoj stil ponašanja i nemojte ulaziti u finansijski ili imovinski rizik. Neophodana vam je porodična harmonija i nečije prisustvo, kako biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i dodatni priliv kreativne energije. Voljena osoba ume lako da vas podstakne na pozitivnu reakciju, ili na snažne izlive emocija i na uzajamnu razmenu strasti. Stalo vam je da impresionirate jednu osobu na neobičan način, vešto smišljate novu ljubavnu taktiku.

DEVICA

Zaokupljeni ste razmišljanjem o novim poslovnim planovima ili nagomilanim obavezama koje vas prate. Nažalost, ne možete da se pohvalite dobrom komunikacijom u krugu poslovnih partnera. Ponekad morate da preuzmete odgovarajući poslovni rizik u skladu sa zadatom situacijom i izazovom. Potrebno je da se opredelite za korisne ciljeve, koji će vam omogućiti bolje profesionalne uslove. Često analizirate svoj ljubavni život i imate ustisak, da se polako “udaljavate” od voljene osobe. Ne želite da neko izneveri vaša osećanja ili da donesete nepromišljenu odluku o zajedničkom životu. Stalo vam je da ponovo osetite partnerovu naklonost i uzajamno poverenje. Potrebno vam je novo i prikladnije rešenje.

VAGA

Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva na različitim nivoima. Dovoljno ste preduzimljivi, tako da saradnici imaju poverenja u vaše profesionalne sposobnosti. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija, obećava dobar profit ili neki vid materijalnog dobitka. Zainteresovani ste za novu poslovnu ponudu koja podrazumeva proširenu saradnju. “Tajna” ličnog uspeha i intimne sreće, prositiče iz skladnog odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas “susret iznenadjenja” ili nečiji poziv. Svojom pojavom umete da skrenete primetnu pažnju i da unesete pozitivan nemir u okruženje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom prilikom i inspiracijom.

ŠKORPIJA

Sposobnost dobrog opažanja i sjajne koncentracije vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Važno je da podstičete kreativnost u idejama, očekuje vas zajednički dobitak i mogućnost za obnavljanjem nekih poslovnih dogovora. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije, birate varijantu koja donosi najbolje razultate. U ljubavnom životu potreban vam je “mali podsticaj”, da osetite veliki emotivni zanos ili strast i inspiraciju u blizini voljene osobe. Na sreću, partner ume da ispuni vaša očekivanja. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiju poruku ili udvaranje. Očekuje vas novo emotivno zadovoljstvo i prijatno iskustvo u novom društvu.

STRELAC

U skladu sa postavljenim prioritetima imate svoju viziju i ne zelite da prihvatite kompromisnu ponudu, na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Prihvatili ste previše obaveza koje počinju da vas zamaraju. Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, udružite svoje interese sa pouzdanim saradnicima i prihvatite nečiji uticaj. U ljubavnom životu priželjkujete više iskrenosti i nežnosti, ali imate utisak da vas neko zavarava velikim obećanjima ili pogrešnom pričom. Iskustvo vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na neke sumnjive situacije. Oslonite se na svoju intuiciju, dobar osećaj vas neće izneveriti.

JARAC

Stalo vam je da ostvarite nove ili korisne ciljeve na različitim stranama. Važno je da obnovite neke poslovne kontakte i da se priključite timu saradnika za koje vas vezuju slični profesionalni interesi i vizije. Opredelite se za varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici na različitim nivoima i budite pazljiviji sa ulaganjem novca. Imponuju vam nečija paznja i komplimenti, novi susreti na vas deluju vrlo podsticajno. Doživljavate novu emotivnu bliskost u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad i male stvari imaju “veliku čar”, ako ih pravilno vrednujete. Spontanost u izražavanju osećanja deluje pozitivno na vas ljubavni odnos.

VODOLIJA

Delujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno-finansijskih procena, očekuje vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obaveze. Ipak, sve je moguće korigovati u skladu sa ličnom motivacijom i zadatim uslovima. Zatražite nečiju intervenciju pri rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. U privatnom životu često na vrlo subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje, nema razloga da odbijate nečije ohrabrenje i prisustvo. Ponekad se nalazite u “emotivnom uzletu” ili u svom čudesnom svetu maštarenja. Važno je da verujete u sebe ili u stvari koje vas ispunjavaju ljubavnim zanosom i dodatnom inspiracijom.

RIBE

Stalo vam je da ostvarite nove poslovne kontakte i važne ciljeve u pregovorima. Potrebno je da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Od vašeg zalaganja i diplomatskih manira zavise konačni rezultati. Važno je da pravilno definišete zajedničke interese i da istaknete svoje profesionalne sposobnosti. Sve se svodi na dobru poslovnu procenu i na uspešno planiranje. Delujete zadovoljno, pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama. Emotivna inspiracija je neiscrpna, ako postoji zajednički fluid i dobra volja. Nemojte dozvoliti da neko sa strane narušava vaš svet intime i ličnu sreću. Ukoliko ste slobodni, prijaće vam nova ljubavna romansa.

astrokutak.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori