Za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 2. do 9. decembra.

OVAN

 Ljubav. Konačno možete da se opustite udvoje. Partner čini sve što je u njegovim mogućnostima i ništa mu nije teško. Očekuju vas lepi trenuci. Venerini aspekti donose poklon koji će vas oduševiti.

Posao. Ostavljate utisak energične i sposobne osobe na poslovnim sastancima. Nastavite istim pravcem i rezultati neće izostati. Proverite sva dokumenta koja potpisujete.

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska

 BIK

 Ljubav: U ovom periodu zanosite se potencijalnim partnerima od kojih ništa ne može da se očekuje. Fantazirate i romantično ste raspoloženi, ali nikakva konkretna dešavanja nisu na vidiku. Nažalost, ova nedelja nije vam naklonjena u ljubavnom smislu.

Posao: Svakodnevno ostvarujete veoma uspešne poslovne rezultate i zbog toga ste vrlo zadovoljni. Ukoliko dobijete ponudu za neku vrstu dodatnog obrazovanja, trebalo bi da je bez razmišljanja prihvatite. Trošite više nego što zarađujete.

Zdravlje: Višak kilograma.

BLIZANCI

 Ljubav: Slušate tračeve o partneru koji nemaju smisla. Ne obraćajte pažnju na neistinite priče. Otvoreno porazgovarajte sa voljenom osobom i uverite se šta je od svega toga tačno. Posle će sve biti mnogo lakše.

Posao: Promišljeno i stabilno držite se svog stila rada. Pozitivne rezultate može očekivati u kontaktu sa strancima i većim poslovima. Pretpostavke o napredovanju sada se obistinjuju, ali finansije ostaju na istom nivou.

Zdravlje: Virusna infekcija.

 RAK

 Ljubav: Emotivni život zavisi od ljubavi, topline i podrške voljene osobe. Ulazite u divan period i sada se osećate onako kako ste to oduvek želeli. Porodica, posebno ženski članovi, doneće vam sreću i radost. Opustite se i uživajte.

Posao: Poslovna ambicija trenutno vam je u padu jer vam radne obaveze više nisu prioritet. Bićete prijatno iznenađeni nekom vrstom stimulacije koju ćete dobiti od nadređenih. Sve će se preokrenuti nabolje tokom naredna dva dana.

Zdravlje: Zaboravite na gazirane sokove.

LAV

 Ljubav: Spremni ste za izlaske, provod i zabavu. Sa partnerom ili bez njega nemate problem da se zabavite i uživate. Znatno mlađa osoba mogla bi da privuče vašu pažnju. Flert je više nego zanimljiv, a prilika za tajni susret se ne propušta.

Posao: U vaše razmišljanje uvukla se sumnja da li i dalje vredite kao do sada. Nemate prilike za isticanje i dokazivanje. Želite priznanje i komplimente, ali trenutno ih nema i zato se ne osećate prijatno. Iskoristite mogućnosti za dodatno učenje ili obrazovanje.

Zdravlje: Pojačajte fizičku aktivnost.

 DEVICA

 Ljubav: Ne znate šta da radite sa svojim ljubavnim životom. Nekada se čini da ide nabolje, a u pojedinim trenucima da od svega toga neće biti ništa. Aspekti Venere su povoljni i uskoro za vas stižu bolji dani. Iskoristite ih i uživajte.

Posao: Privlači vas jedan kolega na radnom mestu s kojim sarađujete na jednom projektu. Svi su primetili da među vama ima nešto više od poslovnog odnosa. Uskoro će se flert pretvoriti u nešto više od toga. Pred vama je zanimljiva i zabavna nedelja.

Zdravlje: Depresija

VAGA

 Ljubav: Imate utisak da partner nešto krije od vas. Ne znate o čemu je reč, ali pozicija Neptuna daje vam šansu da sve otkrijete. Ne treba da se udubljujete u sitnice, jer to nikome neće doneti dobro.

Posao: Nemate dovoljno snage, energije i elana za posao. Samo radite ono što morate, a sve drugo vas ne interesuje. Pokušajte da se trgnete jer kolege već trpe zbog vašeg ponašanja i odnosa prema radu. Možete vi to!

Zdravlje: Nedovoljno unosite tečnosti u organizam.

 ŠKORPIJA

 Ljubav: Vidljivo je trenutno zahlađenje u partnerskim odnosima. Oboje ste mirni i donekle umorni od svega. Strasti se stišavaju, pa će odmerenost obeležiti ovu sedmici. Poslednji dan u nedelji donosi fantastične aspekte za uživanje.

Posao: Međuljudski odnosi svakodnevno se pogoršavaju. Vi to primećujete, ali pokušavate da ostanete po strani. Distancirajte se od svega i pravite se da ništa ne vidite. Po svaku cenu izbegnite bilo kakve rasprave.

Zdravlje: Slabost bešike.

STRELAC

 Ljubav: Nesuglasice koje povremeno imate s partnerom uvek vas začude. U nepovoljnom ste periodu i to je glavni razlog svih nesporazuma i mogućih problema. Srećom, ovo stanje trajaće privremeno.

Posao: Pozicija Merkura donosi novi poslovni period u kome možete pokazati sve svoje vrednosti i kvalitete. Otvoreni ste za saradnju i napredovanje je sledeći logičan korak. Bolji ste od većine i niko to ne dovodi u pitanje, samo se vi nekako skromno ponašate.

Zdravlje: Moguća povreda noge na ulici.

 JARAC

 Ljubav: Kritički ste raspoloženi prema voljenoj osobi i samo tražite razloge da budete neprijatni. Nalazite brojne zamerke, kao da ste vi idealni. Partner se umara od takvog ponašanje i polako povlači u sebe. Preispitajte svoje postupke.

Posao: Moraćete da doneste neke odluke s kojima se lično ne slažete, ali to je jedina moguća opcija. Drugačiji način rada i razmišljanja neophodni su u poslu kojim se bavite. Srećno!

Zdravlje: Problemi sa vratnim pršljenovima.

VODOLIJA

 Ljubav: Venera donosi osobu iz prošlosti s kojom nikada niste raščistili odnose. Pitate se šta da radite jer ni vi niste ravnodušni. Astrološki aspekti su povoljni i možda bi trebalo da pokušate još jednom.

Posao: Povećan obim posla dovodi do zamora vaših mentalnih kapaciteta. Prekovremeni rad postaje svakodnevica od koje ne možete pobeći. Odmora nema, ali ima zadovoljstva kada se obave radni zadaci.

Zdravlje: Bolovi u kičmi.

 RIBE

 Ljubav: Očekujte avanturu na kraćim putovanjima ili u susretima sa poznanikom. To će vas osvežiti i doneti vam bolje raspoloženje. Ne tražite više od ponuđenog i prihvatite sve ono što vam dotična osoba predloži.

Posao: Tvrdoglavi ste i nepopustljivi kada znate da ste u pravu. Ne dozvoljavate da neko ispravlja vaš rad i opirete se savetima da se povinujete tuđoj volji. Zbog toga možete doći u neprijatnu situaciju!

Zdravlje: Išijalgija.

zadovoljna.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori