Pogledajte šta Vam zvezde donose na planu ljubavi u junu mesecu.

OVAN Venera u Raku može lako da vam donese romantičnu ljubav. Prijaće vam senzibilne osobe koje su možda potpuno drugačijeg temperamenta od vas, jer ćete osećati porive za promenom. Vaša Ovnovska priroda u ovom mesecu biće više radoznala i sprema na rizične poteze, mada ćete opet tražiti balans u odnosu sa partnerom, baš zato to sto ste vi više emotivno nestabilniji. Ako ste u dužoj vezi, partner može očekivati da donesete neku konačnu odluku u vašem odnosu.


BIK Vaš vladar u Raku donosi vam pojačana emotivna stanja, tako da ćete biti veoma senzibilni i romantični. Od osobe koja je pored vas očekivaćete da vam bude posvećena i bićete razočarani i posesivni ako to ne bude tako. Pošto je Venera u trećem polju ako neko želi da vas osvoji, treba da počne sa razgovorima ili romantičnim momentima koji će vam prijati tokom ovog meseca. Ako ste u vezi sa Blizancima ili Škorpijom odnos će biti turbulentan. 


BLIZANCI Do kraja meseca Jupiter ostaje u vašem znaki i završava ciklus od godinu dana. To podrazumeva neke presudne odluke, ne smao u ljubavi, nego na svim poljima. Iako ćete u ovom mesecu očekivati više  garancija u ljubavi, Jupiter vas podseća da je vreme za velike odluke. Kod nekih Blizanaca to je brak, zajednički život ili susret koj će vam promenti život.


RAK Ulazak lepih planeta u vaš znak donosi vam početak novog životnog ciklusa jer ćete biti narednih godinu dana od kraja meseca pod uticajem najpozitivnije planete u zodijaku. Jupiter nagovešta ljubav, zanačajne susret i razmišljanje o proširenju porodice. Mnogi Rakovi će se zaljubiti u junu. Venera ukazuje da postajete veoma privlačni za osobe suptotnog pola, a mnogi će primetiti vaše najbolje osobine koje posedujete.


LAV Venera u polju tajni stavlja vas u neizvesnu ljubavnu situaciju. Pošto je sve to kvadrirano od Urana, možete da očekujete nepredvidive situacije u ljubavnom odnosu. Vi ste u ovom mesecu zaljubljeni u svoju slobodu i nsite spremni tek tako emotivno da se prepustite. Mnogi Lavovi gaje tajne emocije prema osobi koje dugo nisu videli, dok su drugi nespremni otvoreno da pokažu svoja osećanja. Zapravo je istina da ste mnogo ranjiviji nego što želite bilo kome to da prizante.


DEVICA Prva polovina meseca pogoduje situaciji u ljubavi. Ako ste slobodni, preko prijatelja možete da upoznate umetnički ili romantični tip osobe koje će vas odlično razumeti. U ovom mesecu mnogi pripadnici vašeg znak su privrženiji voljenoj osobi i spremmmniji da unaprede odnos koji nije bio baš najbolji u maju mesecu. Mnogo ste stabilniji i znate šta želite. Uz dobar uticaj planeta lako možete da dobijete od partner ono to vam odgovara.


VAGA Planete u Raku donose vam raskorak između onoga što imate i onoga što želite. Postali ste svesni svojih odgovornosti, dok je vaš Mars kao partner i dalje osoba koja ima nerealne predloge ili ponašanje koje vam sada baš i ne odgovara. Mnogima Vagama ženskog roda Venera u Raku probudila je majčinski instinkt, a muškarcima želju za obavezivanjem. Mars ukazuje da vaš partner često menja planove, što vam sada baš i ne odgovara.


ŠKORPIJA Venera u Raku ukazuje da ćete od strane partnera dobijati više podrške i pažnje. Osoba do koje vam je stalo može da vam predloži romantično putovanje ili vas iznenadi nekim lepim gestom. Dok ste vi pod uticajem Marsa rasejani i nestabilni, vaš partner je spremman da vas podrži. Ako ste slobodni, na putovanju može da vam se dogodi romansa. Period koji je pred vama mnogo je povoljniji za realizaciju zajendičkih planova.


STRELAC Merkur u Raku ukazuje da će vašu pažnju privući osoba koja je drugačijeg temperamenta nego vi. Pošto je do kraja meseca Jupiter u Blizancima vi se i dalje lako zaljubljujete i gubite interesovanje za suprotni pol, ali će se to promeniti od poslednje nedelje meseca. Od kraja juna bićete spremniji emovtino da se vežete nego prethodnih godinu dana. Blizanci i Rakovi će vam biti privlačni. 


JARAC Planetarna gužva u polju partnerstva nagovešta uzbudljiv ljubavni život. Ne samo što ćete biti predmet razmišljanja mnogih osoba nego ćete uspeti da šarmirate ljude već pri prvom susretu. Slobodni Jarčevi upozanće osobu koja će ih oduševiti. Pošto krajem meseca Jupiter ulazi u Raka lako možete da se odlučite na brak ili zajednički život. Ovaj meseca ukazuje da ste spremniji emotivno da se prepustite osobi koja vam se dopada. Lep je trenutak za početak nove emotivnine veze.


VODOLIJA Uticaj planeta ukazuje da ćosobe koje imaju nešto emotivno sa vama, veoma teško da razumeju stanja kroz koja prolazite. Brzo ćete menjati mišljenja i lako se odlučivati da prekidate veze u kojima se nalazite. Venera u Raku može da vam donose zanimljivo poznanstvo preko posla sa romantičnom osobom, koja će zastupati potpuno drugačiju životnu filozofiju od vas. Ne budite brzopleti sa bilo kakvim izjavama jer možete da preterate.


RIBE Venera u petom polju ukazuje da ljubav kuca na vaša vrata. Bili vi spremni ili ne, planete nagoveštavaju lepe emotivne trenutke sa osobom koju ćete verovatno upoznati na mestu javnog tipa. Sa vodenim znacima ćete imati odličnu emotivnu povezanost. Možete lako da upoznate osobu sa kojom će odnos početi ozbiljnije da se razvija krajem meseca. Takođe, krajem juna možete imati čudnu komunikaciju, ako ste u stalnoj vezi, jer će partner biti neodlučan.

zena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori