Za Lava emotivno strasni dani stižu sredinom aprila, dok Ribe očekuje lepo putovanje sa voljenom osobom!
A evo kakav će biti mesec april za ostale znake zodijaka.

OVAN

Dragi Ovnovi, srećan vam rođendan! Ovog meseca intenzivno ćete osetiti kvantni skok prelaza iz zime u leto, odnosno iz snevanja u akciju! Tokom celog meseca karijera će vam biti u fokusu. Početkom meseca budite disciplinovani i posvećeni, a u danima oko 24. aprila eto nagrade za trud. Izvesno je finansijsko poboljšanje posebno u danima oko 10. kada se i mnogima smeši nova strastvena ljubav.

BIK

Ovo je vaš mesec kada ćete konačno moći da uživate u zadovoljenju svojih čula. Venera će biti u vašem znaku donoseći sve čari komfora i estetike. Divna ljubavna dešavanja su izvesna u danima oko 10. I 18. a postoji mogućnost i da naiđete na ljubav svog života. Poslovno imaćete prilike za saradnju sa strancima, kao i moguća putovanja. Neke uspomene i snovi mogli bi da se jave ovog meseca kao veoma značajni.

BLIZANCI

Ovog meseca Merkur, vaš vladar, biće retrogradan sve do 14. pa budite spremni na malo kašnjenja, usporavanja, čak i stagnacije. Nemojte siliti ništa u danima oko 5. i 26. Započinjanje nove tajne veze moguće je u danima oko 10. A od 24. možete da očekujete materijalno poboljšanje i ljubavno uživanje sa partnerom.

RAK

Početak meseca mogao bi da bude naporniji nego inače, dok je krajem meseca izvestan preokret, pa i lep uspeh. Ulagaćete puno energije u emotivni odnos, gde ćete imati skladne dane u danima oko 11. Uživaćete da ste u društvu i dok doprinosite zajednici.

LAV

Ulaskom Sunca u Ovna vi ćete živnuti i osetiti želju za akcijom i poslovnom ekspanzijom. U danima oko 19. evo uspeha uz rizik i avanturu, dok oko 30. sledi nagrada za višegodišnji trud i rad. Želećete da budete viđeni i na sceni. Emotivno strasni dani stižu oko 11, a nekima nova obećavajuća poznanstva koja se mogu pretvoriti u ljubav.

DEVICA

Retrogradan hod Merkura, vladara vašeg znaka, vama donosi potrebu da ispitate svoje skrivene misli, ali i da komunicirate sa partnerom na najintimnijem nivou. Lakša komunikacija sledi od 14. Novi ljubavni susreti su izvesni u danima oko 10. Na poslovnom planu biće proširivanja znanja dodatnim edukacijama i seminarima.

VAGA

Venera, vladar vašeg znaka, boraviće sve do 24. u čulnom i hedonističkom znaku Bika, pa ćete imati priliku da uživate na omiljeni način. Sklad i podudaranje na najdubljem nivou sa partnerom biće najizraženije u danima oko 10. i 18. Moguća je neočekivana promena na poslu u danima oko 19, a u danima oko 30. stiže prilika na koju ste čekali.

ŠKORPIJA

Pošto će Mars, koji je vladar vašeg znaka, tokom aprila biti u disciplinovanom i upornom Jarcu, ni vama neće manjkati ovih osobina. Fanatično ćete se baciti na rad, a uspeh će biti vidljiv već krajem meseca. U emotivnom smislu pojačane strasti i želja doneće bliskost sa partnerom, ili novu vezu u danima oko 11. Takođe je izvesno i materijalno poboljšanje.

STRELAC

Ovog meseca preduzimaćete akcije sa željom da izgradite nešto čvrsto i trajno za sebe. Borićete se da steknete i sačuvate novac. Krajem meseca moguća je lepa zarada. Društveni život mogao bi da se vrti oko posla ili će pak na poslu biti prilike da se desi nova ljubav, posebno u danima oko 11. Onima u vezi naklonjen je gotovo ceo mesec.

JARAC

Ovog meseca planeta akcije, starta i pokretačkog - Mars biće u vašem znaku, pa ćete intenzivno osetiti zov da se bacite u novo. Suočavanje sa brojnim izazovima vam sledi kako poslovnim, tako i emotivnim. Neće vam faliti ni strasti ni senzualnosti u odnosima. A onima koji su usamljeni prva polovina aprila donosi veoma bitan susret.

VODOLIJA

Ovaj mesec će za vas biti period dubokog razmišljanja i unutrašnjeg razvoja. Bićete za nijansu manje otvoreni za izlaske i provod. Više će vam prijati toplina doma i ušuškana bliskost najmilijih, dok ćete istovremeno mentalno biti hiperaktivni i uspevati da završavate sve poslovne obaveze. Moguća su rađanja novih interesovanja i opraštanje od nekih starih.

RIBE

Ovog meseca za vas finansije izbijaju u prvi plan. Zbog retrogradnog Merkura mogući su nesporazumi i kašnjenje uplata koje redovno očekujete. Stabilizacija je izvesna od druge polovine aprila. Ljubavna dešavanja su najintenzivnija sa onima sa kojima delite iste ideale i stavove. Onima koji su u vezi javiće se želja da zajedno putuju ili nešto nauče.

zenablic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori