Neka vam je srećna 2018. godina! Smejte se, uživajte i radujte se životu i videćete - i zvezde će vam biti naklonjene!

OVAN

LJUBAV

U januar ulazite energično uz pun mesec iz vašeg astrološkog polja doma, porodice i emocija! Već oko 2. januara osećanja će vam biti naglašenija nego inače, a većina Ovnova imaće potrebu da se ušuška uz svoje stalne partnere i uživa unutar porodičnog doma.

 Početak januara donosi i jedan jako lep aspekt Venere i Neptuna uz vašeg polja tajni pa je moguće da će se nekima od vas desiti tajna ili platonska ljubav sa Rakom, Lavom ili Vodolijom!

 Od 4. do 17. januara moćan aspekt Venere, Marsa i Plutona pojačaće strasti i mogao bi vam doneti sudbinska dešavanja. Sa Venerom, iz znaka moćnog Jarca, ljubav ćete shvatati bar triput ozbiljnije nego inače, pa je moguće da će pasti veoma važne odluke.

 Zauzeti Ovnovi mogli bi da ozvaniče svoju vezu ili otpočnu zajednički život sa partnerom! Slobodnim Ovnovima ova moćna energija donosi tajne susrete sa kolegom ili nekim koga znaju preko posla.

 Oko 14. januara savetuje se oprez, jer će tada Uran poljuljati neke veze. Ipak od 19. januara, kada Venera uđe u znak Vodolije, emocije će dobiti opušteniju notu, a ljubav nam više neće delovati tako ozbiljno ili teško.

 POSAO I FINANSIJE

Kako na emotivnom, tako i na poslovnom planu januar će biti dinamičan mesec! Pod uticajem Saturna iz polja karijere u vama će se probuditi velika ambicija i odgovornost. Iskoristite ovaj uticaj da završite sa poslovima koji vas guše. Mars i Jupiter iz vašeg astrološkog polja finansija doneće vam izuzetno dobru zaradu, ali i sklonost rizičnim poslovnim potezima! Pitanje pozajmice, kredita ali i dugova će se potezati čitav mesec. Trošićete i ulagati pametno. Do 11. januara idealan je period da uložite u nadogradnju vašeg biznisa ili u neku vrstu reklame!

 Mnogim Ovnovima pružiće se prilika za napredovanje, ali i nov posao između 8. i 15. januara preko starije ili osobe na položaju u znaku Jarca, Škoprije ili Ovna. Krajem meseca, pod uticajem Venere, poslovni i finansijski uspeh imaćete kroz timski rad, preko udruženja ili prijatelja.

 BIK

LJUBAV

Za većinu Bikova januar će biti sudbinski mesec i šta na polju emocija uradite u januaru, uticaće na ostatak veoma zanimljive 2018. godine! Pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja komunikacije, dobijaćete emotivne poruke, a možete se veoma lako vratiti i u prošlost. Oko 3. januara Venera i Neptun spremaju ljubavnu čaroliju i neke nemoguće stvari sa voljenom osobom sada ćete moći da realizujete!

 Slobodnim Bikovima ova magična energija doneće ljubav sa prijateljem ili osobom koju dugo poznaju u znaku Škorpije, Jarca ili Vage! Od 5. do 16. januara moćni sekstili Venere i Marsa, ali i Venere i Jupitera doneće vam stabilnost na polju emocija, a Bikovi koji planiraju zajednički život ili proširenje porodice sa Devicom, Ribom ili Rakom imaju punu podršku zvezda!

 Slobodnim Bikovima moguće je fatalno poznanstvo na kraćem putovanju ili sa osobom iz inostranstva! Jake emocije i strasti vući će vas ovoj osobi, ali je moguće da će veza na neki način biti rizična! Samo hrabro.

 POSAO I FINANSIJE

Bikovi ulaze u stabilniji period na svim poljima! Venera će do 19. januara boraviti u vašem astrološkom polju inostranstva i putovanja, pa ćete najviše zarade i uspeha imati od stranaca.

 Jupiter će vam pružati veliku podršku za svaku vrstu partnerskih poslova i saradnji sa Jarcem, Blizancem ili Rakom. Merkur 12. januara ulazi u znak stabilnog i sistematičnog Jarca i mnogim Bikovima može doneti nadogradnju znanja, ali i poslovnu saradnju i uspeh na nekom poslovnom putovanju.

 Finansijska situacija biće na zavidnom nivou, a oko 17. januara moguće je i rešavanje nekog duga ili finansijski uspeh preko partnera. Neki vaši planovi ići će sporije ali ne brinite – u januaru će vam se isplatiti samo veliko zalaganje i ozbiljan rad! Krajem meseca, od 20. januara, Venera iz vašeg polja posla i karijere doneće uglavnom uspeh preko žena u znaku Lava ili Vodolije, ali i mogućnost promene posla.

 BLIZANCI

LJUBAV

Za Blizance će januar biti jedan od najuzbudljivijih meseci u 2018. godini! U Novu Godinu ulazite pod uticajem meseca iz vašeg znaka i sigurno je da ćete biti obasuti pažnjom i na meti mnogih osoba! Venera i Neptun vam već oko 4. januara spremaju iznenađenje!

 Vaše polje strasti i karme biće aktivirani. Moguća je platonska ili tajna veza sa  Lavom, Blizancima ili Ovnom. Sredinom meseca, od 6. do 18. januara, moguće je da će vam se javiti neko iz prošlosti, a ovo će biti idealan period da stavite na test vaše emocije i želje! Oko 14. januara moguće su neke promene u vašem emotivnom odnosu, a moguće je da će vam Jarac, Vodolija ili Rak postaviti ultimatum!

 Za većinu Blizanaca, ma koliko god vam prijalo saznanje da je tom nekom još stalo do vas, prošlost nikad nije idealno rešenje! Oko 19. januara, kada Venera uđe u znak Vodolije, lakše ćete disati i pokazivati svoje prave emocije, a mnoge slobodne Blizance čeka ljubav na putu ili u inostranstvu.

 POSAO I FINANSIJE

Već početak januara i pun mesec iz vašeg polja finansija donose nagoveštaje dobre zarade tokom januara! Venera, Pluton, Sunce i Merkur boraviće u vašem polju finansija, ali i troškova i u periodu od 6. do 20.  januara doneti vam zanimljiva dešavanja na polju finansija. Rešićete neki finansijski problem ili dug od ranije.

 Mars u jakoj konjukciji sa Jupiterom iz vašeg polja posla do 15. januara doneće vam napredovanje i uspeh, ali i moguću tenziju među saradnicima i kolegama. Imaćete priliku da napredujete preko Ribe ili Vodolije, ali je moguće da će vam ova poslovna ponuda izgledati rizično. Venera vam od 20. januara, ulaskom u vaše polje kreativnosti, donosi nove saradnike, ali i promene i veliki uspeh svim Blizancima koji se bave kreativnim, ali i poslovima vezanim za zabavu i uživanje!

 RAK

LJUBAV

Rakovi ulaze u jednu od najvažnijih godina u svom životu, a januar će za sve njih biti mesec sudbine! Pod uticajem punog meseca od 3. januara iz znaka Raka bićete još emotivniji i otvoreniji za ljubav! Mars i Jupiter će do 27. januara boraviti u vašem polju ljubavi i za većinu ženskih pripadnica ovog znaka januar će biti veoma važan mesec!

 U periodu od  7. do 15. januara Venera iz polja partnerstva i braka praviće jake i prelepe aspekte na vaše polje ljubavi i dece, pa je tad idealno ozvaničiti vezu ili raditi na proširenju porodice! Iskoristite ove aspekte da sredite svoj ljubavni život maksimalno!

Oko 15. januara mlad mesec u Jarcu mnogim slobodnim Rakovima može doneti početak velike ljubavi sa Jarcem, Bikom ili Devicom. Krajem januara većina Rakova rešiće mnoge ljubavne dileme, a slobodni Rakovi (ukoliko ostane takvih) upoznaće zanimljivu osobu na zabavi svog dobrog prijatelja!

 POSAO I FINANSIJE

Rakovi počinju januar uzbudljivo i emotivno pod uticajem punog meseca iz njihovog znaka, a o poslu i finansijama razmišljaćete posle 8. januara. U periodu oko 10. pod uticajem moćne konjukcije Marsa i Jupitera iz polja zabave i kreativnosti bićete posebno nadahnuti i spremni za promene u poslu i poslovnom okruženju, a motivacija stiže kroz odličnu zaradu.

 Od 12. januara, pod uticajem Merkura, moguće je da ćete potpisati veoma važan ugovor, rešiti neko pravno ili administrativno pitanje ili problem sa zakonom! Venera i Pluton u znaku Jarca i vašem astrološkom polju partnerstva doneće u periodu do 16. januara neke stare saradnike, ali i moguć uspeh preko partnerskih poslova. Razmišljaćete i o prekidu neke saradnje sa Vodolijom ili Rakom, a oko 20. januara svaka promena radiće u vašu korist.

 LAV

LJUBAV

Lavovi su spremni za velike stvari u ljubavi, a tokom januara jaki sudbinski aspekti će im u više navrata doneti energiju promena! Pun mesec već oko 3. januara nagovestiće tajne susrete, ali i tajnu komunikaciju sa Ovnom ili Rakom!

 Od 1. do 12. januara Mars i Jupiter u aspektu konjukcije, iz vašeg polja emocija, uzburkaće vašu svakodnevicu i doneti zanimljive promene! Između vas i partnera strasti će biti pojačane pa obratite pažnju da ih kontrolišete! Preko posla sredinom januara slobodnim Lavovima pojaviće se neko ko će im pružiti emotivnu sigurnost! Između Bika, Lava ili Raka izaberite onog ko zna šta hoće i stoji čvrsto na zemlji! Igrice vam nisu potrebne.

 Od 19. januara Venera ulazi u vaše polje partnerstva i braka. Ovo će do kraja meseca uticati pozitivno na sve zauzete Lavove i doneti svež vazduh u vaše odnose, a slobodnim Lavovima ova energija doneće mnogo pozitivnih prilika i lepih susreta.

 POSAO I FINANSIJE

Na poslovnom planu očekuju vas promene i sudbinski obrti tokom januara! Ukoliko već dugo maštate o nekom velikom poslovnom projektu ili promeni, u periodu od 4. do 14. januara očekuju vas lepe prilike za realizaciju! Skup planeta u vašem astrološkom polju posla u znaku Jarca doneće vam stabilnost, ali i mogućnost sklapanja velikog partnerstva i napredovanja uz veću odgovornost!

 Vi obožavate uspeh i moć, ali vam nekad nedostaje disciplina, a ovaj tranzit će vas dovesti u red po pitanju mnogih poslovnih poduhvata! Pod uticajem mladog meseca iz polja posla, ali i  karmičkog čvora iz vašeg znaka sredinom januara pružiće vam se prilika koju nikako ne bi trebalo da propustite, a to je saradnja sa veoma uticajnom osobom. Neki od Lavova bi do 20. januara mogli da se vrate i starim poslovima ili da obnove neku saradnju sa Škorpijom ili Ovnom. Krajem januara Venera donosi javna priznanja, finansijski procvat i nove saradnike.

 DEVICA

LJUBAV

Device ulaze u jednu od svojih najmoćnijih godina! Početak januara, pod uticajem punog meseca iz astrološkog polja druženja, provode u krugu prijatelja. Venera, planeta ljubavi, boraviće do 19. januara u njihovom polju zabave, dece, uživanja i ljubavi, a u više navrata će praviti jake aspekte za sudbinske preokrete u njihovu korist! Oko 4. januara desiće se čarolija! Venera i Neptun u njihov život mogu vratiti nekog iz prošlosti, ali ovog puta taj neko će se pokazati mnogo drugačijim.

 Ako je reč o Biku, Jarcu ili Škorpiji pružite mu još jednu šansu. Ovaj tranzit doneće i karmičke ljubavi, pa ćete imati osećaj da se znate čitav život sa nekim koga upoznate u periodu do 15. januara. Zauzetim Devicama ova moćna energija donosi ozvaničenje veza ili proširenje porodice! Od 19. januara do kraja meseca, kada Venera pređe u znak Vodolije, imaćete opušteniji pristup ljubavi, a neke od vas mogu ući u neobaveznu avanturu sa kolegom ili preko posla.

 POSAO I FINANSIJE

Device su najvredniji znak zodijaka i kada je posao u pitanju za njih uglavnom nema zime, a u januaru će uživati u “zimskoj idili” na svim poljima! Mars i Jupiter će vam posebno do 11. januara doneti veliku odlučnost, a sve poteze koje budete mudro i promišljeno vukli doneće vam dobitke.

 Ne brzajte u odlukama i ne ulećite u rizik bez potrebe. Korak po korak i stižete na vrh piramide. Od 6. do 17. januara, pod uticajem Venere i Plutona bićete posebno kreativni i inspirisani na velika zalaganja i trud, a finansijska nagrada neće izostati! Sve Device koje zarađuju kroz administrativne poslove, pisanje, trgovinu ili rade u oblasti komunikacije i transporta, imaće bolju zaradu i moguće povišice.

 Ulazak Venere od 20. januara u vaše astrološko polje posla samo će olakšati i umanjiti napore, a finansijska situacija će i do kraja meseca biti na zavidnom nivou!

 VAGA

LJUBAV

Vage, pod uticajem Saturna koji je posle 3 godine prešao u njihovo polje emocija, porodice i svakodnevice, već početkom 2018. godine naučiće lekciju o emocijama i shvataće ih mnogo ozbiljnije nego do sada. Početak januara donosi magične trenutke sa Ribom, Ovnom ili Blizancem, pod uticajem Venere i Neptuna.

 Neka platonska ljubav sada će moći da se nastavi i u realnosti! Između 11. i 16. januara Mars, Jupiter i Venera u jakim aspektima doneće vam karmička dešavanja u ljubavi. Mnogim Vagama desiće se velika ljubav koja će možda na neki način biti zabranjena ili rizična! Ipak, pratite svoju intuiciju i verujte da se ovakva emocija ne dešava često. Ako je reč o Vodoliji, Škorpiji ili Strelcu, do kraja januara očekujte vatromet emocija.

 POSAO I FINANSIJE

Vage pod uticajem Jupitera iz polja finansija tokom 2018. godine biće osigurane i veoma zadovoljne na tom polju! U januaru će Jupiter praviti posebno dobre aspekte i doneti vam odličnu zaradu! Ulagaćete pametno, a razmišljaćete i o  pozajmici ili ulasku u kredit. Samo napred, sve će vam se isplatiti!

 Moguće je da će se u periodu od 3. do 16. januara pojaviti prilika za proširenje posla i za bolju zaradu preko Lava, Blizanca ili Raka, a mnoge Vage razmišljaće o ulaganju u sopstveni biznis. Od vas će se sredinom januara očekivati više zalaganja i discipline, a svo strpljenje i trud će vam se trostruko vratiti. Očekujte povratak nekih starih klijenata ili saradnika. Oko 19. januara moguće je i napredovanje ,ali i sklapanje neke saradnje na duže!

 ŠKORPIJA

LJUBAV

Škorpije su već neko vreme u centru svih zbivanja, a u 2018. godini imaće utisak da drže sve konce u svojim rukama i da odlučuju o mnogo toga. Januar će i za njih biti jedan izuzetno moćan mesec na polju emocija. Neptun iz njihovog polja ljubavi već oko 4. januara doneće vam romantični susret sa Ribom, Rakom ili Devicom. Mars i Jupiter u konjukciji iz njihovog znaka do 11. januara učiniće ih magnetom za sve što požele i biće privlačniji nego ikad. Sa Venerom iz polja komunikacije moguće su i online veze, ali i veze na daljinu!

 Zauzete Škorpije bi na kraćem putu mogle da ozvaniče vezu, ili da naprave lep plan za proširenje porodice sredinom meseca. Krajem meseca Sunce i Venera iz znaka Vodolije donosi opušteniji pristup ljubavi, a slobodne Škorpije mogu pomešati ljubav i prijateljstvo.

 POSAO I FINANSIJE

Puni elana i pozitivne energije dočekujete januar! Mnogim Škorpijama već oko 2. januara mogući su dobici od igara na sreću, ali i kroz kreativne poslove i zabavu. Mnoge Škorpije spojiće lepo i korisno. Venera, Saturn, Sunce i Pluton u vašem astrološkom polju komunikacije, mogu vam doneti uspešno poslovno putovanje u periodu od 4. do 17. januara ili kraći put na kojem ćete dogovoriti veoma važan posao sa Jarcem ili Vodolijom.

 Oko 14. januara moguće je da ćete imati priliku za rešavanje nekog administrativnog pitanja ili odrađivanje posla koji odlažte predugo. Finansijska situacija do 25. januara biće više nego odlična pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka! Imaćete i većih troškova, ali sve u cilju poboljšanja posla i uspeha!

 STRELAC

LJUBAV

Pun mesec iz vašeg polja strasti oko 2. januara doneće mnogo više emocija i ljubavi u vaš život. Mars i Jupiter, vladar vašeg znaka iz polja tajni i podsvesti, učiniće vas intuituvnijim nego ikad, a mnogi Strelčevi biće skloniji tajnim susretima i vezama do 12. januara.

 Sredina januara doneće mogućnost da se neka tajna ili komplikovana veza ozvaniči i krene u lepšem smeru. Vaga, Vodolija ili Lav će učiniti sve da vas dovedu u red. Iako nespremni za ozbiljnija vezivanja, dajte šansu ovoj nesvakidašnjoj emociji!

Strelčevi u vezi mogu nakratko, od 13. do 21. januara, zapostaviti partnera, jer će biti okrenuti poslu. Ne dozvolite da se partner oseti ugroženo!

 Slobodni Strelčevi u ovom periodu mogu ući u platonsku vezu sa kolegom ili nekim koga poznaju preko posla! Od 20. januara bićete opušteniji i spremniji da realizujete sva maštanja sa Blizancem, Jarcem ili Bikom.

 POSAO I FINANSIJE

Saturn je od decembra u vašem polju finansija i u naredne 3 godine doneće promene, ali će vas s vremena na vreme izazivati na malo veće napore, kako biste našli put koji vas vodi do bolje i lakše zarade. Venera i Neptun u magičnom aspektu već oko 4. januara mogli bi vam doneti iznenadnu dobru zaradu, ali i moguće dvoumljenje oko dva posla.

 Do 11. januara mnoge poslove ćete obavljati u tajnosti, a kako biste doživeli što veći uspeh svoje planove zadržite za sebe. Venera iz vašeg polja finansija tokom januara doneće stabilnost na polju finansija. Oko 14. januara imaćete i veći trošak, ali bez brige kada dajete od srca, sve se vraća triput. 19. januara Venera ulazi u vaše astrološko polje kraćih putovanja i komunikacije, a ovo će prijati svim Strelčevima, posebno onima koji se bave trgovinom ili rade u oblastima informacionih tehnologija! Zarada i dobitak na kraćem putu ili preko stranaca.

 JARAC

LJUBAV

Jarčevi će tokom januara biti posebno romantični i u centru pažnje. Osećaćete se moćno i odlučno po pitanju emocija. Već oko 2. januara pun mesec iz njihovog astrološkog polja partnerstva doneće mnogo emocija svim Jarčevima u dugim vezama ili braku. Mnogi Jarčevi poradiće na proširenju porodice i doneti veoma važne odluke po pitanju svog emotivnog života. Skup planeta u vašem znaku u periodu od 5. do 16. januara doneće vam sudbinska dešavanja.

 Mnogi Jarčevi obnoviće neku vezu iz prošlosti sa Rakom, Devicom ili Strelcem. Nekima od vas može se pojaviti osoba koja će ih prodrmati i sa kojom će imati osećaj da se znaju čitav život. Vi volite sigurnost i proverene situacije, a možda je januar baš pravo vreme da date još jednu šansu ovoj ljubavi.

 POSAO I FINANSIJE

Tokom januara Venera iz vašeg znaka zajedno sa Saturnom doneće vam finansijsku stabilnost, ali i još odgovorniji pristup poslu. Napravićete prave poslovne planove i red u vašem poslovnom okruženju. Samo istinsko zalaganje i ozbiljan rad će vam se isplatiti u periodu do 14. januara.

 Mars i Jupiter podržani od Plutona iz vašeg znaka u periodu od 3. do 17. januara usmeriće vas na javnost i timski rad. Većina Jarčeva imaće velikog uspeha preko prijatelja i preporuke osobe u znaku Škorpije ili Riba. Krajem januara i u periodu od 19. Venera iz vašeg polja finansija donosi još bolju situaciju i zaradu na lakši način ukoliko ste u prvoj polovini meseca organizovali svoje obaveze i napravili jasan poslovni plan.

 VODOLIJA

LJUBAV

Januar počinje punim mesecom iz vašeg astrološkog polja strasti, pa je moguće da ćete već od 2. januara svoju energiju usmeriti na emotivni život više nego obično. Skup planeta u vašem astrološkom polju tajni i podsvesti u januaru vam može doneti veliku karmičku ljubav. U periodu između 3. i 14. januara emocije prema Lavu, Vagi ili  Ribama razvijate u tajnosti. Iako na neki način rizična ili komplikovana, ova veza vam može doneti zadovoljstvo i sreću ukoliko istrajete i prevaziđete prepreke.

 Zauzete Vodolije proživljavaće veoma strastven period sa partnerom, a s vremena na vreme moguće su i varnice i preprirke, pa posebno oko 14. januara spustite loptu ukoliko dođe do neke vrste konflikta. Ulaskom Venere u vaš znak od 19. januara ulazite i na emotivnom planu u mirniji i laganiji period. Prolepšaćete se i zračiti većim samopouzdanjem i tako privući prave prilike.

 POSAO I FINANSIJE

Do 8. januara imaćete veće troškove i ulaganja. Ipak ne brinite, finansijska situacija će većinu januara biti prilično stabilna. Neptun u odličnim aspektima sa Venerom i Jupiterom između 3. i 11. januara doneće vam i iznenadnu dobru zaradu ili povišicu, a najveću satisfakciju imaće Vodolije koje se bave poslovima vezanim za negu, uživanje ili pomaganje drugima.

 Oko 13. januara moguć je i poslovni dogovor u tajnosti sa nadređenim ili veoma važnim saradnikom. Od 19. januara ulaskom Venere u vaš znak postaćete pravi magnet za novac i dobru zaradu, a većini Vodolija do kraja meseca moguć je veliki finansijski uspeh kroz timski rad.

 RIBE

LJUBAV

Pun mesec iz vašeg polja ljubavi već 2. januara nagoveštava uzbudljiv mesec! Neptun iz vašeg znaka oko 4. januara sa Venerom pravi aspekt koji vam može doneti romantičan susret sa Devicom, Vodolijom ili Rakom. Slobodne Ribe u periodu od 4. do 16. januara mogu ući u vezu sa poznanikom ili osobom iz komšiluka.

 Vrlo je moguće da u prvi mah nećete uspeti da prepoznate da vas vežu jake emocije, ali pustite da se stvari odvijaju spontano i uživaćete u velikoj ljubavi. Mars i Jupiter nekima od vas može doneti i ljubav u inostranstvu ili na daljinu sa Škorpijom ili Bikom. U ovoj osobi naći ćete preko potrebnu  sigurnost! Oko 24. januara neki od vas bi mogli da dožive veliku promenu u odnosu, posebno Ribe u dugim vezama ili brakovima.

 POSAO I FINANSIJE

Januar počinjete puni novih ideja i planova! Preko Lava ili Ovna moguća je poslovna prilika iz snova već oko 5. januara. Uz Mars iz vašeg astrološkog polja putovanja i inostranstva, moguće je da ćete imati odličnu poslovnu komunikaciju sa strancima, ali i finansijske dobitke preko njih. Sredinom meseca, u periodu od 13. do 18. januara većina Riba imaće uspeh u timskom radu, ali i mogućnost napredovanja.

 Mlad mesec 15. januara donosi energiju novih poslovnih saradnji i klijenata, ali i poslovnu priliku zlata vrednu preko Jarca ili Vodolije. Ukoliko ste dugo čekali na povišicu ili neki važan razgovor sa nadređenim, sada je pravi momenat da to obavite. Na finansijskom planu očekuje vas stabilnost posebno u periodu do 20. januara.

pressonline.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori