Zec osvaja prirodnim šarmom, Majmuna čeka bezgranična ljubav!

Bivo

Divne, nežne energije obojiće vaš novembar, pa ne propustite taj potez zainteresovane osobe koja zapravo znači poziv na ljubav. Muke s poslom nemojte doživljavati lično, sigurno će turbulencije potrajati čitavog meseca, piše Lovesensa. Najlošija opcija biće da dozvolite svojoj tvrdoglavosti da prevlada, bolje je da date šansu svojoj kreativnosti - ona će vas izvući iz neprijatnih situacija.

Koza

Nemojte da vas čudi što se ljudi menjaju, uživajte u magiji transformacije. Baš će ta čarolija pretvoriti poznanika u prijatelja, a prijateljstvo može biti najjači temelj ljubavi. Poslovni planovi su veliki, ali u njihovoj realizaciji biće vam neophodna snažna podrška. Velike su šanse da ćete je dobiti, naročito ako vam se priključi i vaša snažna mreža profesionalnih kontakata.

Pacov

Tolike ljubavne ponude sigurno će vas zbuniti, ali nezgoda je što ni u jednoj ne vidite svoj ideal. Ako vam ne prija samoća, najbolje je da prihvatite i neki kompromis. Ako možete da čekate, postoji mogućnost da dočekate i pravu idilu iz bajke. Strpljenje i pažljiv pristup ključ su i profesionalnih situacija, jer ćete samo tako moći da predupredite i svoje i tuđe greške.

Zmija

Mudre Zmije provešće ovaj mesec čekajući dobru poslovnu priliku i pripremajući se za nju maksimalno. Upravo je baš sad dobar period za opraštanje od loših navika i rad na svom ličnom razvoju. Napuštate uhodane obrasce i taj pristup će se pokazati blagotvoran i na emotivnom planu. I put je cilj.

Zmaj

Zmaj ne bi trebalo da baš ovog meseca vuče vraga za rep, koliko god da ga vuče impulsivnost. Ne žurite ljubavnim stazama, usporite, prestanite da igrate na sve ili ništa. Nema uspeha preko noći, to ćete naučiti i na poslu. Zato se sledećih mesec dana bavite planovima, sitnim uspesima i koracima koji vode ka velikom cilju.

Tigar

Nemojte se truditi da proniknete u skrivene želje i ljutnje svog partnera, bolje je da pronađete način kako da razgovorima ublažite situaciju. U komunikaciji je ključ i poslovnog napretka, sigurno je da će se zajedničkim kreativnim naporima doći do zadovoljavajućeg napretka. Timski rad je imperativ, nema tog projekta koji ćete bolje izvesti sami ovog meseca.

Zec

Budite ono što ste i ne bojte se ničega. Vaš prirodni šarm zarobiće srca brže nego upinjanje da nekom prikažete svoje najbolje strane. Na poslu vas spotiču teškoće čiji izvor nećete lako otkriti. Šta više, moguće je da problemi uopšte nisu u vašem obimu rada. Nema druge nego da potražite pomoć kolega iz nadležnog sektora, budite oprezni da ne povredite nečiju sujetu.

Konj

Ne otkrivajte svoje planove, ne brzajte. To se odnosi i na vaš profesionalni napredak i položaj, za koje još ništa nije konačno rešeno. Takođe, to je dobar savet i za one pripadnike znaka kojima su jesenje večeri donele leptiriće u stomaku i inspirisala ih na ljubavne stihove. Jeste li to baš vi? Uživajte u trenucima topline i pripremite se da malo strpljivije sačekate lep ishod.

Majmun

Ostavite dovoljno vremena ovog meseca za prijatelje i rodbinu, računajte da nekom može biti vitalno važna vaša pomoć. Sigurno nećete biti zadovoljni ako budete morali da birate između novih planova i stare date reči. Usamljeni Majmuni imaju priliku za prijatno poznanstvo, možda će baš to biti lep način da provedete jesenje večeri. Ne žurite s poslovnim zadacima, moguće su greške.

Petao

Sve dok ne očistite put od starih prepreka, neće se na obzorju ukazati nova ljubav kako hita u vašem pravcu. Ako ste u dugoj emotivnoj vezi, vreme je za otvoren razgovor o problemima koje potiskujete već neko vreme. Upravo ovog meseca imaćete više prilika za to, budite fleksibilni i prihvatite predloge partnera. Za uspešan poslovni mesec ključan je izbor pravog trenutka.

Pas

Da, suprotnosti se privlače i vi ćete ovog meseca biti najjači dokaz za to. No potrebno je mnogo vremena da se konfliktne strane uklope. Ako budete imali dovoljno strpljenja, nije nemoguća i ljubav bez granica. Na poslu vas očekuju trzavice, imaćete čitav mesec pred sobom da popravljate ono što ste omaškom propustili. Vaš nauk možete da iskoristite i za profesionalnu edukaciju, možda ne samo za vas već i za vaše kolege.

Svinja

Vreme je da se posvetite ljubljenoj osobi i zaista joj date prednost u odnosu na donedavne prioritete. Ako ste sami, zabavite se u društvu prijatelja i sačekajte da vas anđeli ljubavi posete kad dođe vreme za to. Dobar tajming je i rešenje za poslovne dileme, samo ne tražite komplikovana rešenja. Sitne promene, oslonac na svoje veliko znanje i poslovična pažnja koja je vaš zaštitni znak biće dovoljni da stvari opet krenu uzlaznom putanjom.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori