Evo šta su vam zvezde pripremile za ovaj mesec!

OVAN

POSAO: Novac vam je bitan, a posebno možete imati sreće od 3. novembra kada se pravi lep aspekat sa Saturnom, pa ćete neke zaostale dugove platiti i vama će se sigurno otvoriti mogućnost da zaradite na neki lepši, lakši, kreativniji način. Te aspekte svakako je važno da iskoriste svi pripadnici ovog sazvežđa jer ćete imati naporan radan mesec sa puno energetskog trošenja, sastanaka u firmi sa nadređenima ili ako ste vlasnik sa radnicima što svakako neće biti lako.

Druga polovina meseca je opisana sa dobrim aspektima Jupitera i sigurno je da ćete napraviti dobar posao sa Strelcem, Vodolijom ili Bikom. Oni su ovde prikazani kao potrebni savetnici. Vi ste rečiti, imate jak glas pa tako morate da pazite kada pregovarate da ne krenete da vičete previše kako ne bi zaplašili saradnike. Ovnovi koji traže posao moraće da se okrenu jednom prijatelju iz znaka Škorpije koji može da im pomogne ili privremeno zaposli.

LJUBAV: Vladar znaka Ovan je Mars a on se upravo nalazi u znaku Vage ljubavi i braka, pa su izvesna zaljubljivanja, pre svega za mlade pripadnike ovog znaka. Ovnovi srednjih godina koji traže ljubav mogu je pronaći na nekom skupu, sastanku ili svadbi, proslavi prijatelja. Ako ste u braku onda očekujte više pažnje i ljubavi od partnera, možda ćete i neki poklon dobiti.

ZDRAVLJE: Morate povesti računa na hormone, bešiku, bubrege. Možete patiti od urinarne infekcije pa se svakako savetuju prirodni čajevi brusnice i aronije, uvin čak koji je odličan detoks a najviše obratite pažnju na toplotu u prostoriji u kojoj radite ili spavate.

BIK

POSAO: Zanimljiv period za Bikove, posebno dinamičan, mnogo posla i putovanja biće obeležen ovaj novembar. Nemojte se začuditi ako morate da selite svoju staru kancelariju sa prvog sprata na drugi, to će vam teže pasti nego da se uputite u neku daleku destinaciju. Potrebna su vam priznanja, spremni ste sve da uradite kako biste imali nagradu ili postali vođa tima. Možda ćete raditi neki humanitarni posao, okupiti veliku grupu ljudi oko sebe.

Novac vam stiže iznenada i moraćete da se dobro organizujete kako bi uložili u prave stvari, vrednosti koje vam mogu doneti profit. Bikovi koji se bave maloprodajom imaju put u periodu od 10. do 16. novembra i tamo mogu da profitiraju. Ukoliko radite poslove koji su vezane za prava, sudstvo, nekretnine, očekujte razrešenje neke dugogodišnje situacije. Krajem meseca možete da očekujete i kupovinu kuće ili stana.

LJUBAV: Do 10. u mesecu možete biti prazni bez ljubavi ili usamljeni. Osećaj samoće vam nije stran ali i vi ste čudan tip, tražite ponekad previše. Morate da sredite emocije posebno sredinom meseca jer postoji loš aspekat koji vas može dovesti do svađe sa partnerom sa kojim i niste faktički započeli ništa. Stabilizujte bes i gnev u sebi jer ste skloni naglim ispadima. Iako će možda avantura koja sledi izgledati nebitna za vaš emotivni život, krajem meseca to može da se razvije u neočekivano pravu ljubav. Bik u braku mora da poboljša odnos sa partnerom, bar u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Skloni ste povredama. Možda ćete popravljati nešto u kući ili radite posao sa mašinama. Pazite da se ne sapletete i padnete, ozledite. Ukoliko ste kancelarijski tip onda se okrenite pojačavanju imuniteta, jer ste skloni upalama, posebno grla, pluća ili ušiju koje mogu biti jako bolne.

BLIZANCI

POSAO: Stelijum planeta u vašem šestom polju posla na početku meseca predstavlja veliki napor da želite da uradite veliki posao do kraja. Kako je vladar Merkur u svojoj kući, polju to pojačava vašu energiju da se zauzmete za velike projekte, sarađujete sa velikim kompanijama, inostranstvom, čak bi bilo dobro da imate posao u nekoj istočnoj državi, Kina, Kazahstan, Rusija možda čak i Japan ukoliko se bavite poslovima IT- a.

Ako ste Blizanci koji se bave poslovima administracije, trgovine, ugostiteljstva onda ćete sigurno pronaći način kako da brže dođete do novca sa manje fizičkog truda a pomoć možete imati od osobe Vaga ili Škorpijon. Dobri datumi su od 13.,14., ili 15. novembra pa sve do 27. novembra. Ovo je dobar mesec za one koji su bez posla a žele da se pokrenu na tom polju. Prihvatite ponudu prijatelja ili bivšeg saradnika ukoliko vam pruže ruku pomoći.

LJUBAV: Nekako su Blizanci vezani za svoje radno mesto kada je ljubav u pitanju. Tako će biti i ovog puta. Venera planeta ljubavi ulazi u polje posla od 7. novembra pa ćete imati na raspolaganju skoro ceo mesec da se organizujete oko emotivnog života. Ako ste sami to je negde i nebeska šansa da se spojite sa nekim ko vam je sudbinski dodeljen. Blizanci u braku nemaju većih problema sem finansijskih koji će ih pritiskati u drugoj polovini meseca.

ZDRAVLJE: Sa tri planete u polju zdravlja ćete sigurno morati da obratite pažnju na stanje u organizmu. Kontrole su potrebne a preterani rad vam može doneti problem sa donjim delom tela. Donji stomak, debelo crevo, bubrezi mogu biti slaba tačka. Za Blizance je važno kretanje.

RAK

POSAO: Previše sve shvatate olako. Mislite da možete da vladate situacijom ali nije tako. Rakovi moraju da povedu računa o finansijama i sve je podređeno situaciji u kojoj se nalazite. Venera u znaku Vage može da vam donese da rešavate neka pravna pitanja u vezi kuće u kojoj živite ali isto tako može biti i firma u kojoj radite. Ako ste imali grešaka u prošlosti onda ćete morati da se dobro namučite kako bi sve ispravili, rešili u vašu pravnu korist. Druga polovina meseca bi mogla biti bolja jer možete da računate na rad sa ženskim svetom koji vam je privržen i odan. Bavite se uslugama i poslovima za žene poput kreacije garderobe, čuvanje i vaspitavanje dece, edukacija mlađih ljudi, tinejdžera.

LJUBAV: Prva polovina meseca je otvorena za ljubav i nova poznanstva. Rakovi baš kao i Ribe, Škorpioni imaće sreće u ljubavi i u novom poznanstvu. Otvoreno vam je polje ljubavi i sigurno ćete sresti srodnu dušu. Rak voli romantiku i pesmu pa će ljubav tražiti u nekim lepim restoranima, kafićima gde je muzika starogradska ili džez. Ako ste u braku onda očekujte od partnera da vas ne gleda sa puno ljubavi jer se oseća loše zbog svog posla. To je razlog da popravite stanje i pomognete njemu a samim tim i vašem braku.

ZDRAVLJE: Rak u ovom periodu je podložan virusima, prehladama, kijanju, kašlju, može se desiti da imate par dana jaku temperaturu.

LAV

POSAO: Razmišljate da se osamite i krenete da radite posao koji je samo vama poznat. Mars u trećem polju komunikacija daće vam snage da brže mislite ali isto tako i da donosite odlike sa kim ćete da radite a sa kim nećete. Morate da povedete računa o saradnicima jer može se desiti kraj saradnje sa jednim prijateljem koji nije toliko vredan niti spretan kao vi. Bolje je da rešite sve odmah kako bi drugu polovinu meseca iskoristili za nov početak posla i uvećanje budžeta. Poslove koje treba da radite povezani su sa saobraćajem, medijima, agencijama za registraciju vozila, prevozom robe, putnika, auto delovima.

LJUBAV: Venera je u trećem polju do 7. novembra pa ljubav tražite u komšiluku ili okruženju, verovatno će mladi Lav svoju ljubav naći u školi, osobu koja je iz njegovog razreda. Kada Venera uđe u Škorpiona to će biti teži period jer je to njen pad i Venera se oseća loše u tom sazvežđu ipak strasti neće manjkati. Ovo je period za zaljubljivanje starijih pripadnika ovog znaka a ljubav potražite u banci ili pošti dok čekate u redu. Lav u braku mora da vodi računa o kući, deci i njihovom finansiranju obrazovanja.

ZDRAVLJE: Kondiciju imate ali ste premoreni od posla. Možda bi trebali da se odmorite ili odete na kraći izlet, na vazduh.

DEVICA

POSAO: Mnogo energije ćete uložiti u posao koji radite. Dobro je što ste puni samopouzdanja ali kreativnosti koja vam ne nedostaje. Vaš vladar Merkur je u Škorpiji do 6. novembra i to će biti dobar početak za vas jer ćete nastojati sve da odradite kako treba. Nećete biti pritisnuti od strane nadređenih jer sami možete sve i više od svega. Morate da povedete računa u komunikaciji sa ženama iz radne okoline jer imate ljubomoru sa njihove strane. Možda će vas neko od koleginica izneveriti jer niste očekivali ali morate i to da prevaziđete, vaša je pobeda u svakom slučaju. Povedite računa o novcu kada Merkur uđe u Strelac jer to će biti vreme trošenja, nepažnje, preterivanja i mogućnost gubitka. Druga polovina meseca tačnije pred kraj mogu da osete Device druge dekade posebno jako finansijski.

LJUBAV: Druga polovina meseca je period kada možete biti opušteniji na polju ljubavi. Venera i Jupiter u jednom lepom aspektu mogu dati divne dane sreće, zaljubljenosti, ponesenosti idealne ljubavi. Morate biti svesni da je ovo period kada možete ostvariti ozbiljnu vezu, veliku ljubav. Ukoliko ste u braku onda se čuvajte afere ili tajne ljubavi koja vam je na pragu.

ZDRAVLJE: Čuvajte se hladnog vremena. Temperaturne promene mogu biti veoma teške za vaš organizam. Posebno je važno da smanjite unos ugljenih hidrata, veštačkih šećera. Bazirajte se na povrću, semenkama, voću.

VAGA

POSAO: Vaš vladar Venera do 7. novembra biće u vašem sazvežđu pa će pojačati sve osobine Vage, potrebu za bračnom zajednicom, ljubavlju, druženjem a ne bi bilo loše da već na početku meseca oni koji rade poslove u većem okruženju da se organizuju i pokrenu posao koji će biti dobar i za dalju budućnost. Međutim planeta Mars ima svoj tranzit kroz znak skoro ceo mesec i to znači da Vage moraju da se ubrzaju, preuzmu inicijativu, pozavršavaju nedovršene poslove a biće i manjih problema sa zakonom. Kad uđe u znak Škorpije biće uvećanja zarade jer će se Venera susresti sa moćnim Jupiterom koji daje ozbiljnu količinu novca.

LJUBAV: Vagama predstoji nova ljubavna veza iz radnog okruženja. Možda ćete imati plan da zajedno zarađujete ili organizujete posao sa saradnikom kolegom koji će vam se na kraju dopasti i onda se upustiti u vezu. Ako ste u braku onda morate da se stabilizujete kroz komunikaciju sa partnerom, stalno ulazite u nedoumice ili prepirke, često ste u svađi. Vodite računa od druge polovine meseca jer možete upasti u depresuju zbog lošeg bračnog stanja.

ZDRAVLJE: Više aktivnosti kroz šetnju. Vaga voli fitness, voli lepo izvajano telo. Pomozite sebi da se opustite i pojačate kondiciju.

ŠKORPIJA

POSAO: Čini se da ste bili izigrani u prethodnom periodu. Prva trećina meseca je važna za sve koji žele nešto da pokrenu i ostvare svoje poslovne snove iz prošlosti. Škorpije koje su već pokrenule velike projekte moraju biti zadovoljni stanjem u kojem se nalaze jer će konačno zaraditi veliki novac koji im je negde sudbinski dat, predodređen. Morate u svom okruženju imati poslovne partnere koji su na položaju bliski vlasti ili su iz inostranstva jer vam tu leži novac, velika zarada. Bilo bi dobro da sarađujete sa Vagom ili Jarcem. Kada planeta Sunce uđe u znak Strelca u drugoj polovini meseca vaše drugo polje ili polje novca, možete postati sigurniji u sebe i osloboditi se svih potencijalnih strahova.

LJUBAV: Ako stupite u novu vezu nije dobro da odmah upadnete u intrige ili svađe. Morate da povedete računa. Znate biti pomalo nesmotreni ali dobri prijatelji mogu da vam pomognu ukoliko ste nestabilni. Vaše idealne veze mogu biti sa vodenim znakom posebno kada Venera iz Škorpije napravi dobar aspekat sa Neptunom u drugoj polovini meseca, gde biste zaista sreli svoju idealnu ljubav. Ukoliko ste u braku morate da povedete računa o vašim ličnim osećanjima. Ne dozvolite da drugi prave priču o vašem braku. Morate da više kontrolišete svet oko sebe.

ZDRAVLJE: Obavite sve preglede koji su vam bitni. Ne odlažite odlazak kod specijaliste zbog straha ili mrzovolje.

STRELAC

POSAO: Dobar mesec za sve one Strelčeve koji se bave ili planiraju da rade poslove trgovine, izgradnje, razne transakcije, put u inostranstvo vam je sudbinski dat, tako da ćete ići mnogo više nego ste planirali. Imaćete puno optimizma, snage kako bi izgurali projekat koji vam je preko potreban. Novac zarađujete lakše i bez tenzije posebno u drugoj polovini meseca, ako imate saradnika koji je rođen u znaku Lav, Ovan ili Jarac onda vam je uspeh zagarantovan. Ipak, pazite da vaš posao ne zavisi pretežno od inostranstva što nije svakako dobar period na početku meseca. Sačekajte drugu polovinu novembra kada vam se vrata otvaraju posebno kada planeta Suce uđe u vaš znak od 22. novembra.

LJUBAV: Venera u Škorpionu daće tajnu vezu vašem sazvežđu. Uživaćete u tajnim noćnim razgovorima, telefonskim pozivima. Ako tražite pravu iskrenu ljubav onda ćete od 13. novembra imati priliku da se vežete za osobu koja je duhovna, puna humora, života i raspoloženja, sa njom možete imati dugu vezu pa čak planirati zajednički život. Ako ste u braku onda se čuvajte ljubomore kako partnera tako i svoje lične posesivnosti i sujete.

ZDRAVLJE: Ne pazite dovoljno na sebe. Hladnije vreme vas povlači u kuhinju i tamo volite da provodite sate i sate slobodnog vremena. Zbog toga možete imati problem sa jetrom, viscelarnim mastima koji se nalaze oko organa i koje je teže skinuti nego regularne kilograme. Krećite se više, vežbajte i manje obroke birajte.

JARAC

POSAO: Uspeh na poslu ako ste planirali tokom novembra mora svakako biti nešto novo. Zapravo samo bi novo moglo da vas promeni i stabilizuje. Imaćete novac, dobru zaradu ili kredit. Morate biti oprezni na početku meseca jer nemate preterano povoljne aspekte. Vodite računa kada Venera uđe u Škorpiju jer nije u dobrom energetskom položaju iako pravi dobar aspekat sa Plutonom iz Jarca ipak može biti poteškoća posebno sa ženama. Od 10. novembra se prave bolji aspekti posebno sa Uranom, tako da bi bilo dobro da imate Vodoliju u svom okruženju jer pored nje možete da prosperirate. Jarčevi uglavnom vole i moraju da rade velike poslove. Pokrenuti se to je najteže ali i najvažniji faktor za ovaj znak.

LJUBAV: Emotivno ste u nedoumici, vatri. Bićete u nesigurni koga da izaberete Bika, Devicu ili Blizance. Teško ćete odlučiti ali se držite svog stava. Upornost, zrelo razmišljanje je najbolji put rešenja. Morate da prevaziđete status zabavljanja, veze za jednu noć, povremeno viđanje. Morate razmišljati o stabilnosti. Ako ste u braku onda se pazite tajne veze, kako kod sebe tako i od strane partnera. Oboje ste skloni avanturama, aferama, prevarama. Od druge polovine meseca će vam se pojaviti jedna Škorpija koja će vas zavesti.

ZDRAVLJE: Dobro zdravlje vas krasi tokom novembra mada ste skloni paranoji, hipohondriji, neko čak preteruje u alkoholu. Povedite računa oko 23. novembra, oprez od povreda, padova, prehlada.

VODOLIJA

POSAO: Nije neobično da baš u ovom periodu se otvaraju nove originalne ideje. Tu nastupate vi sa svojim vizijama i projektima. Potrebno je da se opustite i sve će leći na svoje. Možda bi mogli da napravite neku revoluciju vezanu za internet ili komunikacije putem kol centra. Mars vladar desetog polja karijere u vašem devetom polju inostranstva je nešto što morate da odradite sada ili nikada. Bićete otvoreni za nove poslove, nove ideje, ali svakako da se vi uvek pitate za sve što treba. Morate povesti računa oko 20. novembra jer se tada pravi teži aspekat sa Plutonom pa novac može da vam isklizne iz ruku ukoliko dobro ne napravite plan rada. Saradnja sa Bikom, Ovnom, Jarcem može uroditi plodom. Kraj meseca je veliki novac predodređen za većinu Vodolija.

LJUBAV: Vodolije koje su bile u dužoj vezi poželeće smiraj, prijaće im slobodan status. Međutim mnogi će se uplesti u vezu sa osobom koja je zauzeta, ima brak iza sebe možda i decu. To nije dobra preporuka niti perspektiva ali Venera u padu u Škorpiji daće privučenost ličnostima koje imaju u sebi magijski pomalo crn poriv.

ZDRAVLJE: Minerali, vitamini, spa centar, masaže leče ovo sazvežđe.

RIBE

POSAO: Vaš vladar Neptun u aspektu sa Merkurom oko sredine meseca može biti period da obratite pažnju na novac na posao kojim trenutno želite da se bavite. Čuvajte se krađe, pre svega, lažnih ljudi koji nude pomoć, dokumenta, potpis. Na sve to obratite pažnju kako biste bili spaseni od loše energije. Često menjate posao ili nemate ideju šta biste radili, pa tu gubite od snage i optimizma. Morate da se držite jasnih ciljeva. Druga polovina meseca daće vam početak nove saradnja sa vatrenim Strelcem ili zemljanim Jarcem da napredujete, zaradite više.

LJUBAV: Novembar donosi iznenađenja, posebno onima koji su u vezi. Može se desiti da naglo raskinete. Vašu odluku partner će prihvatiti samo ako objasnite šta se tačno dešava sa vama. Neće vam biti teško da priznate da imate drugog partnera već duži period. Druga polovina meseca je važna za nove ljubavi, poznanstva. Birajte Škorpiju, Raka, Strelca , Bika ili Devicu. Oni koji su sami mogu se osloniti na poznanstvo preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Vodite računa o višku tečnosti u organizmu, skloni ste oticanju. Morate da menjate način ishrane, posebno se pozabavite doručkom koji je važan za očuvanje energije, raspoloženja i šećera u krvi. Joga, fitnes, trčanje su preporuka.

zenskimagazin.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori