Novembar će obeležiti konjukcija Venere i Jupitera u znaku misteriozne Škorpije. Ko bude rizikovao, profitiraće ovog meseca. Ovaj spoj doneće izazovne situacije, ali i neverovatne mogućnosti, kako na poslovnom tako i na emotivnom planu.

OVAN

Ljubav 

Oktobar je bio mesec kada je trebalo da se naviknete na promene kada je o vašem emotivnom životu reč. Pun mesec iz vašeg polja želja, oko 4. novembra uzburkaće vaše emocije i želje prema Lavu, Strelcu ili Blizancima. Kada 8. novembra Venera, vesnica ljubavi, zaroni dubokim vodama misteriozne Škorpije, kroz vaše astrološko polje transformacije, strasti i promena ući ćete u jednu novu emotivnu fazu posle koje više ništa neće biti isto.

 Sa partnerom ćete prolaziti zanimljiv, ali malo turbulentniji period, a odnos može da počne da liči na takmičenje. Vi volite borbu, ali ova vas može iscrpeti toliko da poželite pa povucite ručnu. Oko 15. novembra aspekt konjukcije dve najsrećnije planete Jupitera i Venere iz znaka Škorpije doneće vam doneće vam sudbinsku promenu unutar braka i veze, a ovaj aspekt biće kao šansa da se neke stvari rasčiste do temelja i počnete iz početka vašu priču sa Vodolijom ili Ribama. Ženske pripadnice znaka u ovom periodu mogu dobiti najlepše blagoslove, a ovaj period idealan je i za rad na proširenju porodice.

 Slobodni pripadnici vatrenog znaka Ovna između 13. i 26. novembra mogu sresti svoju karmičku ljubav i ući u vezu koja će u početku zahtevati mnogo odricanja i rizika, ali će se uz strpljenje pokazati kao nešto vredno svakog kompromisa.

 Posao i finansije 

Novembar i na poslovnom planu počinje aktivno. Pun mesec iz polja finansija oko 4.novembra doneće ekstra zaradu i zadovoljstvo kroz finansijski dobitak. Uspeh stiže ktoz saradnju sa osobom u znaku Bika ili Raka,a ovaj mesečev tranzit može doneti preko potrebnu finansijsku stabilnost. Venera vlada finansijama a njen prelazak u vaše polje nasledstva,tudjeg novca ali i velike zarade 8.novembra označiće početak perioda u kom ćete uživati poslovni uspeh kroz rizik. Idealan period za veća ulaganja biće izmedju 14.i 18.novembra kada je moguć i veliki priliv novca ali i trošak.U ovom periodu novac stiže i kroz nasledstvo ili pozajmicu. Blizanac ili Vaga vam sada vraćaju neki dug. Ovnovi koji se bave poslovima vezanim za finansije,rizik ali i javnost uživaće veliko blagostanje tokom novembra.

 

BIK

Ljubav 

Novembar će za većinu Bikova početi uzbudljivo! 4. novembra  pun mesec iz vašeg znaka doneće vam mnogo pozitivne energije, a na emotivnom planu ovaj pun mesec obeležiće izražene strasti i varnice sa partneron. Ukoliko ste u prvim danima novembra prolazili kroz neku vrstu analize, sumnje ili nedoumice oko partnera koji je u znaku Vage, Device ili Ovna pun mesec će u vama probuditi buru najiskrenijih želja i odluka. Moguće je da ćete na kraju popustiti pred nekim partnerovim zahtevima.

8. novembra, kada Venera iz lepršave i sklone flertu Vage pređe u znak moćne i manipulativne Škorpije u vaše polje braka, veza i partnerstva, vaš glavni fokus biće na partneru. Moguće je da ćete upravo u ovom periodu Venerinog boravka kroz znak Škorpije tokom novembra i dela decembra doneti odluku o zajedničkom životu, ili ulasku u brak.

 Sredina novembra, posebno između 13. i 17. novembra, konjukcija Venere i Jupitera doneće euforiju i novu energiju u vašem odnosu. Slobodonim Bikovima ovo će označiti period sudbinskih momenata i početaka velikih ljubavi. Jedna Škorpija, Jarac ili Riba će vas očarati svojom pojavom i stavom! Zauzetim Bikovima ovaj tranzit doneće više strasti u vezi, ali i ljubomore i posesivnosti. Neke stvari menjaju se iz korena.

 Posao i finansije 

Da biste vi bili kompletna ličnost, na finansijskom planu sve mora biti pod kontrolom. Pun mesec iz vašeg znaka već 4. novembra donosi materijalno blagostanje, stabilnost, ali i poriv za trošenjem. Vaši hedonistički porivi tokom prve polovine novembra biće pojačani, pa su mogući troškovi na provod i relaksaciju. Venera će prelaskom u znak megalomanske Škorpije 8. novembra doneti dobru energiju u vaše polje partnerstva. Sredinom meseca, između 13. i 19. novembra, udružena sa Jupiterom donosi veliku poslovnu ponudu od Strelca ili Lava. Ovo će biti idealan period i da sklopite partnerstvo zlata vredno. Bikovi koji rade u oblasti komunikacije ili često putuju zbog posla u drugoj polovini novembra upoznaće osobu u znaku Ovna ili Škorpije, njima važnu za dalje napredovanje.

 

BLIZANCI

Ljubav

Čak i Blizanci za koje je ljubav igra tokom novembra pokazaće svoju emotivniju stranu. Pun mesec iz polja tajni i podsvesti oko 4. novembra doneće vam povlačenje, a važne odluke u vezi sa Strelcem ili Ovnom donećete u svoja četri zida. Kada 5. novembra Merkur pređe u znak pozitivnog Strelca u vaše astrološko polje braka i veza, gledaćete mnogo pozitivnije na vašeg partnera, a moguća su i zajednička putovanja tokom novembra koja će vam osvežiti vezu.

 Između 13. i 17. novembra konjukcija Venere i Jupitera zauzetim Blizancima mogla bi doneti uspeh kroz neku stresnu situaciju sa partnerom u kojoj će on pokazati koliko mu je zaista stalo do vas. Kraj meseca, posebno oko 30. novembra donosi mogućnost promene statusa i priču o braku.

 Slobodnim pripadnicima ovog znaka ljubav i velika strast sredinom novembra smeše se preko posla. Ovo je privlačnost koju nećete moći tek tako da ignorišete. Škorpija, Ovan ili Lav vredni su rizika i odricanja.

 Posao i finansije

Zasučite rukave jer ćete u novembru završavati sve poslove koje ste u prethodnom periodu odlagali. Pun mesec već 4. novembra delovaće na vašu podsvest tako da ćete poželeti da dovedete u red svoj poslovni život. Podstaknuti Venerom iz vašeg polja posla od 8. novembra sa više ljubavi pristupićete svakom poslovnom zadatku, a ovaj aspekt većini Blizanaca doneće odličnu finansijsku situaciju i dobru zaradu. Ukoliko ste besposleni ili očekujete početak velikog projekta, između 14. i 20. novembra, konjukcija Venere i Jupitera iz vašeg polja posla doneće veoma važnu priliku preko Škorpije ili Jarca. Krajem meseca Mars iz polja kreativnosti i Saturn iz polja partnerstva doneće uspeh svim Blizancima koji se bave kreativnim, ali i javnim poslovima.

 

RAK

Ljubav 

Ljubav vas je neko vreme zaobilazila, a fokus je bio na drugim segmentima života.

Početkom novembra, već oko 8. novembra, ulazak Venere u vaše astrološko polje ljubavi, dece i kreativnosti otvorićete vrata novoj životnoj energiji, a vaše misli će biti usmerene upravo ka ovim poljima vašeg života. Zauzetim Rakovima ova energija doneće regeneraciju odnosa sa Ribama, Jarcem ili Bikom. Između vas i partnera emocije će se produbiti, ali su mogući i konflikti usled pojačane ljubomore i želje za kontrolom. Oko 16. novembra moguće su igre toplo – hladno.

 Slobdodne Rakove neće držati mesto. Imaće potrebu veću nego ikad za izlascima i uživaće u noćnom životu. Sredinom novembra mnogim Rakovima magična konjukcija Venere i Jupitera iz polja ljubavi doneće neočekivan susret i moguću novu ljubav sa Škorpijom, Devicom ili Ribama.

 Posao i finansije

Ulaskom Jupitera u znak Škorpije za vas je počeo jedan period pun novih mogućnosti. U novembru će Jupiter svojim aspektima doneti sudbinske momente za većinu Rakova i na poslovnom planu. Pun mesec iz vešeg astrološkog polja timskog rada 4. novembra doneće vam uspeh na projektu na kojem radite u grupi, preko udruženja ili nekog većeg kolektiva. Mars iz polja kuće i porodice doneće poslovnu aktivnost, pa će mnogi Rakovi dosta raditi od kuće. Sada će biti idealan period da razradite plan o sopstvenom biznisu. 8. novembra Venera ulazi u znak Škorpije, a finansijska situacija se popravlja u odnosu na prethodni period. Venera će napraviti lep aspekt sa Jupiterom između 13. i 20. novembra, koji će vam doneti veliki uspeh u svim kreativnim, ali i poslovima u vezi sa zabavom i javnošću. Bićete trostruki srećnici u novembru, a mogući su i slučajni dobici u igrama na sreću, posebno u periodu ove nestvarne konjukcije.

 

LAV

Ljubav 

Vi kada volite dajete se 100% ili nikako. Već početak novembra obećava uzbudljiva dešavanja na polju ljubavi. Pun mesec 4. novembra iz vašeg polja prošlosti, doneće vam susrete ili komunikaciju sa ljudima koje ste odavno ostavili iza sebe. Nekada nije loše biti na proverenom terenu, ali ostavite prošlost gde joj je i mesto. Kada 8. novembra Venera pređe u znak strastvene i izazovne Škorpije i u vaše astrološko polje svakodnevnog života, osetićete da se vaše emocije prema Vodoliji, Ovnu ili Raku jako produbljuju. Mnogi Lavovi poželeće dublje vezivanje, a oni koji su već u vezi mogu otpočeti zajednički život ili pričati na temu braka. Sredinom meseca, kada se Venera i Jupiter nađu u zagrljaju i utrostruče sve vaše emocije i želje, očekujte korenite promene u vašem odnosu sa voljenom osobom. Posle ljubomore ili neke vrste drame vaš odnos može biti jači nego ikad.

 Slobodnim Lavovima ovaj tranzit doneće fatalnu privlačnost i neočekivana dešavanja sa Devicom ili Strelcem. Ljubav svog života možete sresti u blizini kuće ili preko člana porodice. Kraj meseca doneće vam osećaj da konačno sve ide baš kako ste oduvek zamišljali.

 Posao i finansije

Za uspeh se treba boriti i vi to najbolje znate. Ipak tranziti Marsa tokom novembra kroz znak diplomatske Vage doneće vam suptilniji pristup kolegama. Ipak oprez se savetuje oko punog meseca, 4. novembra, kada su mogući koflikti sa nadređenima. Venera iz znaka magnetične Škorpije učiniće da od 8. novembra mnogo lakše privučete novac, ali vaši apetiti će rasti pa su mogući i veći troškovi sredinom meseca. Od Vage, Škorpije ili Jarca dobićete veliku podršku za vaše nove ideje i projekte. Krajem meseca moguće je potpisivanje veoma važnog ugovora ili prihvatanje posla sa inostranstvom ili inostranom firmom.

 

DEVICA

Ljubav

Početak novembra obeležiće pun mesec iz vašeg astrološkog polja putovanja i učenja. Ovaj tranzit koji će se desiti 4. novembra, a na vas će uticati tako što ćete potpuno promeniti svoje poglede na ljubav i emocije. Javiće se neke nove želje, ali i planovi u vezi sa Bikom, Škorpijom ili Lavom. Ovo je energija završetka jedne faze koju ste otpočeli oko 20. oktobra. 8. novembra, kada Venera promeni znak i pređe u misterioznu Škorpiju i u vaše astrološko polje misli i komunikacije, pretvorićete se u prave detektive. Sa partnerom će komunikacija postati intenzivnija, osetićete da ste se lepše povezali, ali je moguće da se jave sumnja i ljubomora u odnosu. Sredinom meseca, između 13. i 17. novembra, kada se dve najsrećnije planete nađu u aspektu konjukcije imaćete priliku da kroz razgovor ili kraći put rešite neku komplikovanu situaciju sa voljenom osobom.

 Slobodnom Devicama ova lepa konjukcija može doneti fatalan susret sa Jarcem, Ribom ili Devicom, ali i put na kojem mogu upoznati ljubav svog života.

 Posao i finansije

Novembar većini Devica obećava dobru finansijsku situaciju, ali i odlične poslovne prilike. Pun mesec iz vašeg astrološkog polja inostranstva i putovanja već oko 4. novembra doneće dobru komunikaciju sa strancima ili poslovnu ponudu u vezi sa inostranstvom. Merkur iz znaka prodorne Škorpije tranzitom kroz vaše polje komunikacije doneće vam veću moć ubeđivanja klijenata, ali i potpisivanje važnog ugovora ili saradnje između 10. i 15. novembra. Venera i Jupiter u svojoj jakoj konjukciji sredinom novembra doneće vam veliki uspeh u svim poslovima u vezi sa trgovinom, finansijama, ali i sa administracijom. Mars iz vašeg polja finansija čitav mesec donosiće vam pojačan finansijski priliv, a krajem meseca, kada Mars napravi dobar aspekt sa Saturnom iz znaka Strelca, doći će i poslovi sa strancima, ali i moguć poslovni put koji će uroditi plodom.

 

VAGA

Ljubav

Vi bez ljubavi i partnera ne možete, a novembar donosi tranzite koji će vam još jednom dokazati koliko vas ljubav ispunjava. Početkom novembra, pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja strasti i sudbine, zračićete posebnom energijom. Na emotivnom planu ovo će označiti period transformacije i karmičkih susreta. 8. novembra Venera, vladar vašeg znaka prelazi u znak Škorpije i vašu emotivnu priču okreće u novom pravcu.

 Zauzetim Vagama ova energija će jako prijati, a njihovi odnosi sa Blizancem, Strelcem ili Rakom će se potpuno regenerisati. Sredinom meseca između 13. i 18. novembra većina Vaga biće okrenute novim poslovnim odlukama, ali i materijalnim sticanjem. Može se desiti da upravo na poslu, ili preko poslovnog saradnika, upoznate nekog ko će vam prodrmati tlo pod nogama. Krajem meseca Merkur iz vašeg znaka i Mars iz polja putovanja, donosi kraći put na kom ćete doživeti prelepe trenutke sa voljenom osobom.

 Posao i finansije

Vage novembar dočekuju u blagostanju pod uticajem Venere iz njihovog znaka. Svojom energijom privlačiće lepe stvari, poklone, ali i poslovni uspeh. Oko 4. novembra, pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja tuđeg novca, moguće su pozajmice, ali i rešavanje nekog duga. Ovaj aspekt donosi i uvećane troškove, ali pod uticajem Sunca iz vašeg polja finansija sve što u novembru budete ulagali i trošili trostruko će vam se vratiti. 8. novembra Suncu iz vašeg polja novca pridružuje se i Venera, a većini Vaga ovo će doneti veoma povoljan period i dobru zaradu, posebno ukoliko rade sa ženama, bave se rizičnim, tajnim ili poslovima vezanim za regeneraciju duše i tela. Sredina meseca i period između 12. i 18. novembra Vagama donosi veliku poslovnu priliku, moguće napredovanje preko Vodolije ili Jarca, ali i mogućnost novog poslovnog početka. Ovo je momenat koji se dešava jednom u 12 godina i bilo bi dobro da iskoristite sve moguće uticaje Venere i Jupitera.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Drage Škorpije, novembar je vaš mesec, a ovaj novembar će vas posebno obradovati. Početkom novembra, pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja partnerstva i veza, fokus ćete staviti na dešavanja u braku ili vezi, ali i na najbolji mogući način zaokružiti nešto što ste započeli oko 20. novembra. To može biti važan razgovor, dogovor ili komplikovana situacija sa Bikom, Ovnom ili Ribama. 8. novembra Venera menja znak i prelazi iz površne Vage u Škorpiju. Vi ćete zračiti još jačom harizmom i privlačnošću.

 Između 13. i 20. novembra, kada se u vašem znaku u najlepšem kosmičkom zagrljaju nađu Venera i Jupiter, mnoge Škorpije doživeće fizičku regeneraciju i pozitivnu promenu, a neke od vas čeka i velika sudbinska ljubav sa Jarcem, Bikom ili Rakom. Ovaj aspekt se događa jednom u 12 godina, pa bi bilo dobro da oslušnete svoju intuiciju i krenete putem srca. Kraj meseca većina Škorpija dočekuje emotivno ispunjene.

 Posao i finansije

Tokom novembra Sunce i Merkur iz vašeg znaka doneće vam vam pozitivnu energiju, entuzijazam, ali i veliku želju za uspehom. 4. novembra pun mesec pokrenuće neku priču o partnerstvu sa Lavom ili Devicom, a očekujete i dobru zaradu. Venera od 8. novembra prelaskom u vaš znak donosi dosta sreće na finansijskom planu, mogućnost povišice i rešavanja pitanja nekog zaostalog novca ili duga. Jupiter i Venera iz Škorpije donose i veliku poslovnu priliku sredinom meseca, ali i idealan period da otpočnete sopstveni biznis. Uživajte u novembru na svim poljima. Došlo je vaših pet minuta.

 

STRELAC

Ljubav

Vi volite dinamiku u odnosima, a novembar će vam doneti velika uzbuđenja. Pun mesec iz vašeg astrološkog polja posla oko 4. novembra staviće fokus na vaše poslovne obaveze pa će vam se učiniti da ljubav trpi, a partner bi se mogao osetiti zapostavljeno. 8. novembra, kada Venera pređe u znak izazovne Škorpije, počeće zanimljiva dešavanja u vašem ljubavnom životu. Vaše polje tajni biće pod uticajem Venere, a imaćete želju da se posvetite partneru i uživate daleko od očiju javnosti. Neki od Strelčeva u periodu od 14. do 19. novembra, pod uticajem Venere i Jupitera iz Škorpije, mogu doživeti fatalni susret, ali i početak pomalo veze sa Vodolijom ili Lavom. U početku ovaj odnos bi mogao da se održava u tajnosti, ali emocije će vas obuzeti tako da bi već krajem meseca ova veza mogla da krene u ozbiljnijem pravcu.

 Posao i finansije

Čitav novembar pod uticajem skupa planeta iz vašeg 12. astrološkog polja bićete zaštićeni od zvezda, a anđeli čuvari će vas pratiti gde god da krenete. Sunce i Merkur udruženi u vašem polju tajni doneće poslovne dogovore u tajnosti i uspeh u nekoj ustanovi zatvorenog tipa. 8. novembra, kada se i Venera pridruži znaku moćne Škorpije, bićete orniji za posao, ali će vam prijati i rad u nekoj vrsti izolacije. Uspeh i zarada stižu uglavnom preko ženskih osoba u znaku Škorpije ili Jarca. Krajem meseca, oko 29. novembra, moguće je sklapanje važnog posla sa strancima ili početak rada u inostranoj kompaniji.

 

JARAC

Ljubav

Jarčevi na ljubav gledaju sa velikom dozom trezvenosti, ali će čak i vas aspekti planeta u novembru omekšati i ubaciti u romantično raspoloženje. Početak novembra i tranzit punog meseca iz vašeg astrološkog polja ljubavi, donosi stabilnost na ovom polju, a Jarčevi u dugim vezama i braku uživaće u pozitivnoj promeni u odnosu sa partnerom. 8. novembra, kada Venera uđe u vaše astrološko polje prijateljstva i druženja, bićete rado viđeni gosti na mnogim proslavama, a slobodnim Jarčevima ova lepa energija će posebno prijati. Sredinom meseca, kada se veliki gospodar sreće, Jupiter i Venera, nađu u zagrljaju i aspektu konjukcije moguće je da ćete na nekoj od proslava sresti veoma važnu osobu u znaku Ribe, Raka ili Device. Neki od Jarčeva u periodu između 16. i 21. novembra mogu otpočeti i vezu sa prijateljem ili nekim koga već dugo poznaju, a nisu ni slutili koliko se dobro mogu slagati.

 Posao i finansije

U novembar mesec većina Jarčeva ulazi dobro raspoložena i orna za velike poslove. Finansijska situacija tokom novembra biće odlična, pod utucajem Sunca iz magnetične Škorpije. Pun mesec iz astrološkog polja kreativnosti i zabave doneće vam već 4. novembra finansijski uspeh kroz poslove kreativnog tipa, ali i mogućnost dobitka kroz igre na sreću. Sunce i Merkur tokom prve polovine novembra učiniće vas odličnim timskim igračem, a ovaj planetarni uticaj donosi i priznanja od strane kolega, kao i mogućnost uspeha kroz saradnju sa prijateljem u znaku Škorpije ili Vodolije. Mars iz astrološkog polja karijere u periodu od 10. do 22. novembra učiniće vas ambicioznijim nego ikada, a ovaj aspekt doneće i više takmičarskog duha, kao i mogućnost tenzije sa nadređenima. Obratite pažnju da ne preterate sa stavom da ste bolji od ostalih. Krajem meseca moguć je važan poslovni put i uspeh preko stranaca.

 

VODOLIJA

Ljubav

Novembar većini Vodolija donosi velika uzbuđenja. Početak meseca i mesečevi aspekti iz vašeg polja svakodnevnog života i porodice staviće fokus na vaše istinske emocije i odnose sa bliskim ljudima. Kada 8. novembra Venera promeni znak i iz rasterećujuće Vage pređe u manipulativnu Škorpiju za vas počinje jedna nova emotivna faza. Moguć je povratak na neku staru ljubav ili obnovu odnosa sa Blizancem, Lavom ili Jarcem. Većini zauzetih Vodolija u periodu od 13. do 18. novembra može doneti razgovor o braku, ali i energiju sve ili ništa pa je u ovom periodu najbolje ozbiljno porazgovarati sa partnerom o zajedničkom životu, braku ili proširenju porodice.

Ova moćna energija Venere i Jupitera mnogim slobodnim Vodolijama može doneti ljubav preko posla. Razmislite još jednom o svojim emocijama, ali ovog puta rizik od ulaska u ovakvu vezu doneće vam mnogo sreće i zadovoljstva.

 Posao i finansije

Novembar će većini Vodolija doneti dobru, ali i pomalo izazovnu energiju. Sunce i Merkur iz vašeg polja karijere do 16. novembra doneće vam podršku nadređenih i stav da možete više i bolje. Venera se 8. novembra pridružuje vašem polju uspeha, pa su moguća i napredovanja, a u finansijkom smislu i povišice. Sredinom meseca, između 13. i 19. novembra tranzit Venere doneće vam uspeh kroz rizik ili neku vrstu odricanja. Sredina meseca idealna je i za ulaganja i veće investicije. Tranzitom kroz vaše astrološko polje Mars vam može doneti sitne konflikte sa nadređenima sredinom meseca, ali ćete čvrstim stavom pokazati jednom Jarcu ili Ovnu koliko stvarno vredite. Između 20. i 24. novembra imaćete priliku da potpuno promenite svoje radno okruženje, ali i pristupite novom velikom projektu i uspete u saradnji sa prijateljem, ali i kroz timski rad.

 

RIBE

Ljubav

Većini Riba novembar donosi moćnu energiju, a već sam početak obećava uzbudljiv mesec. Oko 4. novembra, kada se pun mesec ušunja u vaše polje komunikacije, dobićete veoma zanimljivu poruku ili poziv koji vam može usmeriti misli ka jednoj Vagi ili Raku. 8. novembra, kada Venera iz lepršave Vage pređe u opasnu Škorpiju, bićete spremniji na rizik zarad ljubavi.

 Zauzetim Ribama ova energija će jako prijati, a sredina meseca i posebno period između 14. i 18. novembra može doneti produbljivanje odnosa sa partnerom. Ipak tranzit konjukcije Venere i moćnog Jupitera iz znaka Škorpije može vas baciti u duboka razmišljanja, ali i sumnje. Ne dozvolite da budete izmanipulisani i upleteni u intrigu. Poslušajte svoju intuiciju, ali i partnera i budite sigurni da vas veže jaka ljubav.

Krajem meseca slobodnim Ribama ovaj nesvakidašnji tranzit doneće mogućnost ljubavi na putu, u inostranstvu ili sa kolegom. Ove emocije nećete moći da kontrolišete.

 Posao i finansije

Ribe će pored svojih srodnih duša, Rakova i Škorpija, biti miljenici zvezda u novembru i na polju posla i finansija. Već 4. novembra očekujete pozitivan ishod nekog poslovnog dešavanja ili projekta, ali i mogućnost poslovnog puta. Sunce, Merkur i Venera tokom prve polovine meseca tranzitiraće vašim astrološkim poljem kreativnosti i zabave. Ovakav sklop planeta garantuje uspeh u svemu što započenete do 15. novembra, a najveće dobitke imaće Škorpije koje se bave poslovima u vezi sa ugostiteljstvom, zabavom ali i sa radom sa mladima ili decom. Između 15. i 23. novembra, pod uticajem veličanstvene konjukcije Venere i Jupitera, mnoge Ribe biće dobitnici u igrama na sreću. Uživajte u mesecu velikih šansi za sreću.

zenablic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori