Ovan će biti pod stresom, a Vagu očekuje talas energije! Pročitajte šta vama predviđa zdravstveni horoskop za decembar...

Ovan

Osećaćete se i izgledati dobro tokom decembra, ali bićete dosta stresa. Preterivanja i napetosti mogu vam doneti dosta neugodnosti. Neke stare bolesti mogu se ponovno pojaviti. Decembar je povoljan za obavljanje kontrole i davanje rezultata razmatranje dosadašnjih navika, koliko utiču na vaše zdravstveno stanje. Ako dođe do većih poteškoća, tražite i drugo mišljenje.

Savet: Tražite podršku i savet drugih osoba! Lakše ćete postići dobre rezultate uz pomoć drugih.

Bik

Fizičko stanje tokom decembra je dobro i osećaćete se dobro i ne bi trebalo da imate zdravstvenih problema. Ali ipak, budite umereni u svemu, jer vam preterivanja neće pomoći. Trebalo bi da smanjite konzumiranje slatkog, brze hrane, začinjene hrane. Vežbajte više i ne preterujte!

Savet: Pripazite pri trošenju novca, posebno u drugom delu meseca!

Blizanci

Zbog kritičnog stanja Merkura trebalo bi da pazite na svoje zdravlje tokom decembra. Ne treba previše da se brinete, jer vladar kuće bolesti Blizanaca ne pravi loše aspekte, ali ipak, bolje je sprečiti nego lečiti. Tokom decembra vaše raspoloženje možda neće biti sjajno, ali potrudite se da budete optimistični. Okružite se pozitivnim i duhovitim osobama.

Savet: Kada se radi o novcu i saradnji s drugima, pripazite da sve bude jasno rečeno i pošteno.

Rak

Konjunkcija Sunce - Saturn i dobri aspekti u kući bolesti Raka obećavaju dobar mesec po pitanju zdravlja. Za neka starija pitanja ili probleme mogli bi da nađemo odgovore ili terapiju. Šta god imate u planu, bilo da se radi o poboljšanju izgleda i slično, imaćete podršku članova porodice.

Savet: Kada razgovarate s drugima, izrazite se jasno i otvoreno i pobrinite se da dobro razumete šta drugi vama govore!

Lav

Tokom decembra Merkur je retrogradan i nalazi se u kući novca Lava i pravi napet aspekt s Plutonom, Uranom i Jupiterom. To nije dobra stvar i zato budite oprezni i ništa ne ostavljajte slučaju! Vaše zdravlje je osetljivo. Bilo koji problem, ako postoji, vezano za vaše zdravlje i ako ga zanemarujete, možete očekivati samo pogoršanje. Budite oprezni i ne preterujte u ničemu!

Savet: Pripazite na putovanjima i kada radite s oštrim predmetima!

Devica

Decembar je aktivan mjesec, tokom kojeg ćete dosta pažnje posvetiti svom izgledu i dobroj formi. Donećete odluku i smatraćete da je krajnje vreme da preduzmete ozbiljne korake kako bi izgledali još bolje, živeli zdravije, vodili uredan život i, naravno, rešili bilo koji zdravstveni problem. Ovo je povoljan mesec za kontrolu opšteg stanja organizma, za redovno vežbanje i slično.

Savet: Ako imate decu, ne ispuštajte ih iz vida! Ako ste žena i trudni ste, budite oprezni!

Vaga

Tokom prve dve dekade meseca bićete u odličnoj formi i puni energije. Ali, zadnja dekada može doneti iznenađenja: 19. decembra Mars ulazi u kuću bolesti i donosi mogućnost oboljenja, upala i povreda uzrokovanih žurbom, nemarom i slično. Zato budite oprezni i ne preterujte, budite u svemu umereni!

Savet: Posvetite se porodici, domu, roditeljima i dugoročnim dobrima!

Škorpija

Tokom decembra imaćete stresne periode u kojima se lako uznemirite. Ako je moguće, izbegavajte intelektualne napore i uzmite dovoljno vremena za odmaranje i opuštanje. S druge strane, retrogradan hod Merkura koji je u napetom aspektu s Plutonom, Uranom i Jupiterom ukazuje na mogućnost nezgoda prilikom putovanja, nemar ili nespretno korišćenja predmeta, uređaja, instrumenata i slično.

Savet: Vozite oprezno, obratite pažnju na to gdei dete i ne ulazite u rasprave!

Strelac

Vaša fizička forma je osrednja, ali osećaćete se dobro, samopouzdano i s više smisla za humor. Moglo bi vam nedostajati strpljenja ili bi mogli biti razdražljivi što može dovesti do sukoba.

Savet: Izađite, razgovarajte s ljudima, tako ćete doznati puno zanimljivih i korisnih stvari!

Jarac

Merkur, vladar kuće bolesti Jarca je retrogradan i nalazi se u Jarcu. Ovakav položaj može doneti slabost i bolest. Moraćete da posvetite više pažnje zdravlju. Najbolje bi bilo u tom slučaju da odemo na analize i da razmislimo o načinu života. Tokom decembra postoji opasnost od nezgoda.

Savet: Pripazite pri razgovorima s drugima, jasno se izražavajte i pažljivo slušajte!

Vodolija

Tokom decembra bićete puni energije i osećaćete se odlično. Povremeno ćete biti nemarni ili žuriti u svemu i na taj način sami sebi otežati stvari. Živčani sastav biće osetljiv, mogu se pojaviti problemi sa disajnim putevima i postoji opasnost od nezgoda. Pazite na sebe i ne preterujte!

Savet: Tražite pomoć od onih koji vas podržavaju i štite i pomoć ćete dobiti!

Ribe

Nećete imati puno energije i zato izbegavajte preterivanja. Vaše raspoloženje nije sjajno isto tako, iako ćete to pokušati da prikrijete. Snaga vam se vraća u zadnjoj dekadi decembra, jer 19. decembra Mars ulazi u Ribe. Tada ćete biti gladni akcije, poletni i puni energije. Do tada se dovoljno odmarajte i budite oprezni.

Savet: Ne trošite uzalud svoju energiju! Odredite prioritete i koncentrišite se samo na ono najvažnije!

tarot.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori