Kako su se postavile ciganske karte za ovaj mesec?

OVAN

OFICIR – LJUBAVNICA – VERNOST

Slobodni Ovnovi previše vremena posvećuju poslu, trudeći se da stave tačku na sve svoje obaveze pre novogodišnjih praznika. Potragu za ljubavlju ste stavili u neki drugi plan, ali kao što to obično biva – mi planiramo jedno, a život nam servira nešto potpuno deseto, piše mojastrolog.rs. Tako će se i vama do kraja druge dekade meseca pojaviti osoba koju ćete itekako želeti da osvojite. Kraj godine već možete dočekati u lepom emotivnom odnosu. Ukoliko ste već u bračnoj ili emotivnoj vezi, potrudite se da pronađete dovoljno vremena za partnera. Ne uskraćujte ni sebi ni voljenoj osobi neke lepe zajedničke momente. Možda nećete biti za neke velike izlaske ili za ludovanja, više će vam odgovarati da se sa dragim bićem ušuškate u toplini doma i uživate…

Posao

Nemojte prerano da se opuštate i da smatrate da ste sa najvećim poslovima završili. Može vas ovaj decembar itekako iznenaditi nekim povoljnim prilikama i to naročito tokom prve dekade. Ne odustajte od svojih planova, možda će vam trebati nešto više vremena da ih realizujete, ali okolnosti će vam ići na ruku, a dobićete i podršku od saradnika baš onda kada zatreba. Materijalno biste trebali da stojite dosta dobro, ali ako u nekom momentu „zagusti“ – slobodno se obratite za pomoć prijateljima ili porodici.

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka imaju solidne pozicije kada je zdravlje u pitanju. Stariji bi trebali da obrate pažnju na stomačni deo, i da drže pod kontrolom hronične bolesti.

BIK

PORUKA – NEPRIJATELJ – LJUBAVNIK

Ljubav

Bikovi, oni slobodni – ovog meseca mogu zaista uživati. Noćni provod vam širom otvara vrata, a ako niste ljubitelj takvih „zanimacija“ – itekako ćete biti društveni i širiti krug svojih poznanika. U prevodu – možda baš i nećete imati toliko naglašenu želju da se smirite. Druga dekada ovog decembra odrediće da li ćete pojačati kontakt sa jednom osobom ili ćete ipak odlučiti da u novu 2017-u uđete sami. Neki udvarači će vas malo smarati konstantnim porukama, pozivima za izlazak – vi razmislite da li ćete pojedinima ipak dati šansu. U vašim emotivnim relacijama može povremeno biti neke sitnije nervoze tokom decembra. Možda smatrate da voljena osoba ignoriše ono što joj govorite ili da namerno postupa kontra vašim željama. Ipak, sve ovo je lako prevazići.

Posao

Komunikacija je tokom decembra vaše glavno „oružje“ u poslovnom segmentu. Baš iz tog razloga nemojte dozvoliti sebi da u nekim situacijama previše žurite, da budete impulsivni ili da odlučujete na brzinu. Obratite posebnu pažnju na papirologiju, dozvole, dogovore. Neke greške se mogu potkrasti, i to naročito tokom druge dekade meseca. Pojedini Bikovi mogu dobiti pozitivne informacije, vesti o ostvarenju planova ili čak najavu unapređenja. Da biste ostvarili željenu stabilizaciju u finansijskom segmentu, morate posebnu pažnju obratiti na svoje izdatke. Trošite preko svojih mogućnosti.

Zdravlje

Zdravstvena problematika će biti prolaznog karaktera tokom decembra. Ojačajte svoj imunitet. Ako vežbate, sportista ste ili se bavite rekreacijom – stoji mogućnost povreda.

BLIZANCI

POSETA – DAR – OFICIR

Ljubav

Evo lepog meseca za slobodne pripadnike znaka. Sledi vam više novih poznanstava, što preko poslovnih okolnosti, što preko kontakata sa prijateljima. Neki od vas će na rođendanu kod druga ili drugarice upoznati osobu sa kojom će se odmah razviti dobra i podsticajna komunikacija. Možda u prve dve dekade znaka nećete poželeti da se smirite i uživaćete u kontaktu sa više osoba, ali kako vreme bude prolazilo, jedna od njih će se izdvojiti i primetićete da sve češće razmišljate o njoj. Treća dekada, baš pred novogodišnje praznike može doneti i pokretanje emotivne priče. Sa emotivnim ili bračnim partnerom tokom decembra imate odlične predispozicije za učvršćivanje odnosa. Oboje ćete se truditi da budete maksimalno korektni jedno prema drugom – ne kaže se bez razloga da lepa reč i gvozdena vrata otvara, zar ne?

Posao

Prvo bih vas posavetovala da se potrudite da ne razbacujete teško stečeni novac. Baš u ovom mesecu ste skloni da se po tom pitanju opustite, da zaboravite na obaveze i dugovanja i date malo sebi na volju. Lako je potrošiti a komplikovano zaraditi – nisu vaši prilivi ni malo loši tokom decembra, ali u svakom slučaju nemojte preopteretiti svoj kućni budžet. Generalno – stoje vam mogućnosti da na lakši način pokrenete neke promene koje priželjkujete u poslovnom segmentu. Prva i druga dekada vam mogu doneti neočekivano dobru poslovnu ponudu.

Zdravlje

Ne preterujte sa slatkišima. Ako ste stariji pripadnik znaka – kontrolišite šećer. Treća dekada može biti malo naporna u zdravstvenom smislu.

RAK

GUBITAK – NEPRILIKA – VERNOST

Ljubav

Često će slobodni Rakovi tokom ovog meseca pomišljati na bivšeg emotivnog partnera, pogotovo ako je odnos sa njim prekinut u nekom skorijem periodu. Prijaće vam društvo samo najboljih prijatelja i imaćete tendenciju da se povlačite iz društvenih dešavanja. Ako se neka prilika i pojavi tokom decembra, možda ćete se na kratko posvetiti komunikaciji sa ovom osobom, ali je teško da će od toga biti bilo šta konkretnije. Ako je za utehu – poslednja dekada ovog perioda donosi mogućnost da se bivše emotivne priče obnove…U vašim emotivnim relacijama teško će biti postići kompromis. Vi i partner se čvrsto držite nekih svojih stavova i nikako da pronađete zajednički jezik. Ipak, kako se praznici budu približavali, verovatno ćete odlučiti da u novu 2017-u godinu uđete u korektnim odnosima.

Posao

U većem delu meseca neophodno je da budete maksimalno odgovorni prema radnim obavezama koje imate. Naime, prilično ste rasejani, a moguće je i da je posla više nego inače, pa možete u pojedinim momentima napraviti i greške, koje bi vam mogle doneti probleme. Ovo može biti ili kritika od strane nadređenih, ali i neke neugodne situacije sa poslovnim saradnicima. Dokle god ste fokusirani i koncentrisani na ono što radite – nema šanse da propustite nešto. Treća dekada decembra donosi opušteniju radnu atmosferu, a tada će i vaši prilivi biti dosta pojačani. Neki od vas počeće sa ozbiljnim dogovorima vezanim za privatni posao.

Zdravlje

Odavno znate da su neke vaše navike više nego štetne po vaš organizam. Sada je prava prilika da sa njima presečete. Zdravstvena situacija će biti malo nestabilna u decembru.

LAV

SUDIJA – KUĆA – ČEŽNJA

Ljubav

Slobodni Lavovi stiču svoju stabilnost tokom decembra. Vrlo dobro znate šta želite – ako vam je trenutno dosta ljubavnih drama i zavrzlama, povući ćete se i u kontaktu sa prijateljima i članovima porodice provesti ovaj mesec. Ako pak priželjkujete da vam se nešto na emotivnom planu dogodi – prilika će vam se otvoriti i to više nego verovatno – dvostruka. Da, dobro ste čuli – dve osobe će se boriti za vašu naklonost, a vi ćete svoju pažnju posvetiti onoj za koju budete smatrali da zna šta hoće i koja želi dugotrajan odnos. U vašim emotivnim i bračnim relacijama situacija je tokom ovog meseca mirna. Vi i voljena osoba ste posvećeni jedno drugom, a zajednički trenuci vam donose opuštenost i ljubav.

Posao

Dobar je period za Lavove koji se bave privatnim poslom, ili koji su dodatno poslovno angažovani. Vama ide pojačanje finansijskog segmenta, pa gledajte da od ovog „viška novca“ odvojite deo i za namirivanje zaostalih obaveza i računa. Budite pametni! Generalno – vaši se poslovi odvijaju bez većih prepreka – doduše, u drugom delu meseca će doći do nekog blagog zastoja, ali ovo možemo pripisati približavanju novogodišnjih praznika. Ako priželjkujete da nešto promenite, za sada samo pravite planove i istražujte svoje mogućnosti, a dejstvovanje ostavite za početne mesece naredne godine.

Zdravlje

Starija populacija Lavova može imati manjih tegoba – uglavnom sa kičmenim stubom ili bubrezima. Mlađi – proverite urogenitalni trakt.

DEVICA

LJUBOMORA – IZNENADNA SREĆA – UDOVICA

Ljubav

Ako je bilo nekih problema u vašim emotivnim relacijama tokom novembra, sada postoji mogućnost da vi i partner to i ispravite. Čak i ako je vaš odnos završen, još uvek postoje šanse za obnovu – situacija se može okrenuti na bolje bukvalno preko noći. U postojećim emotivnim relacijama pojavio se nemir u odnosu između vas i voljene osobe. Moguće je da se uvukla sumnja, neke rasprave, da jedno drugom prebacujete situacije iz prošlosti – pokušajte da budete smireni i da na prvo mesto stavite interes veze i vas dvoje kao para. Budite istrajni i ne odustajte – iako će povremeno izgledati da više nemate šta da tražite zajedno, ipak vam sledi stabilizacija i smirenje. Ukoliko ste sami, menjaćete raspoloženja – čas ćete žaliti za prošlošću, čas ostvarivati neke površne emotivne kontakte. U suštini, teško je da ćete biti zadovoljni odvijanjem situacije tokom ovog perioda…

Posao

Verovatno ste se nadali da ćete kroz mesec decembar ostvariti poboljšanje u poslovnom segmentu… Malo je verovatno da će do toga doći, ili ćete makar morati žestoko da zapnete da biste se izvukli iz određenih blokada i loših okolnosti. Vaše radno okruženje je postalo dosta napeto i teško je održati dobar kontakt sa onima sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi. Pošto u ovom periodu postoji mogućnost za propuste i greške, smatrajte se upozorenim i ne dozvolite da napravite sami sebi problem. U finansijskom segmentu očekujte iznenadne prilive, ali stoji mogućnost i nepredviđenih troškova.

Zdravlje

Ako imate problema sa pritiskom ili sa krvnim sudovima, potrudite se da se češće kontrolišete. Mlađe Device neka redovno spavaju, a nervozu pokušajte da „izbacite“ kroz fizičke vežbe.

VAGA

UDOVICA – VESELJE – DAR

Ljubav

Mogućnosti za nove emotivne kontakte su pred vama, vaše je samo da ih iskoristite i uživate u ovom mesecu. Bukvalno možete da birate ako ste slobodni – neki od vas se mogu zaljubiti u partnere sa kojima imaju razliku u godinama, drugi će pak želeti samo da uživaju u kontaktima sa suprotnim polom bez nekog posebnog vezivanja….a postoje i Vage koje će itekako želeti i težiti da ostvare poseban, ozbiljan odnos. Drugi deo meseca je vreme vašeg ispunjenja u ljubavi – a vi izaberite i uživajte! Nekog malog zahlađenja u emotivnim relacijama će biti početkom meseca, mada ne bih rekla da će to biti proizvod bilo kakvog konflikta između vas i partnera – naprotiv, čini mi se da ćete oboje poslovno biti previše angažovani. Izgurajte ovih desetak dana, a onda ulazite u period opuštenosti i prisnosti.

Posao

Mislićete početkom decembra da ništa nećete uspeti da ostvarite od svojih planova – neke okolnosti deluju suviše teško da bi se prevazišle. Ne padajte u daun ni u jednom trenutku – posle početnog „kočenja“, sve će se u poslovnom segmentu otvoriti na pravi način pred vama. Ako je bilo zastoja u kontaktu sa poslovnim saradnicima, oni će se lako prevazići. Ukoliko ste napravili neku grešku, uspećete bez problema da je sredite. Ne samo to, šanse kojima se nadate i koje očekujete dolaze u pravom trenutku. Čak će se i finansijski segment poboljšati i vi ćete moći opušteno da zakoračite u 2017-u.

Zdravlje

Kako mesec decembar bude odmicao, vi ćete se osećati sve bolje. Vratiće vam se vaša energija, optimizam i osećaj da možete sve. Samo nemojte preterivati sa hranom.

ŠKORPIJA

UDOVICA – ISTINA – DETE

Ljubav

Slobodne Škorpije teško podnose svoju usamljenost. Vi bez udvarača nikada niste, ali osobe koje su u vašoj blizini ne uspevaju da vas pokrenu na emotivnom planu. Više ste u fazonu nekog prijateljskog kontakta nego što želite konkretniju priču sa njima. Nema razloga da strahujete da ćete i ovaj mesec ostati bez ljubavi. Od druge dekade decembra konačno neke kockice počinju da se slažu. Moguće je da ćete drugim očima pogledati osobu koja je već blizu vas….a nekima od vas će ovaj period doneti kontakt sa nekim ko će vam se dopasti na prvi pogled. U svakom slučaju – novo emotivno poglavlje se otvara pred vama….U postojećim emotivnim relacijama sada je pravi trenutak kada se blokade mogu razrušiti i vas dvoje ponovo početi da funkcionišete. Ovo je mesec vraćanja jedno drugom… uživajte!

Posao

Iako vi smatrate da možete mnogo bolje nego što ste do sada postigli, čak ni vi ne možete poreći da ste u neuporedivo boljim i jačim poslovnim pozicijama nego ranije. I decembar mesec donosi Škorpijama mogućnost da se pokrenu, da dobiju nove poslovne projekte ili da ostvare nove saradnje koje će ih pratiti u dužem narednom periodu. Takođe – možete obnoviti kontakt sa dosta jakim ljudima sa kojima ste ranije sarađivali. Vrlo vam je naglašen segment stranaca, pa svakako pokušajte da se usmerite više na tu stranu. Stara dugovanja i zaostale obaveze rešavate relativno lako. Nemojte samo stvarati nove.

Zdravlje

Ono što vam je neophodno jeste više opuštajućih momenata i odmora. Starija populacija će imati hronične tegobe ili probleme sa kčmenim stubom.

STRELAC

UDOVICA – UDOVAC – PISMO

Ljubav

U emotivnim relacijama evidentno je da postoji problem u komunikaciji. One veze koje su već na nestabilnim osnovama mogu pretrpeti ozbiljnije zahlađenje tokom većeg dela ovog perioda i eventualno biste uspeli da dođete do nekog smirenja tokom treće dekade decembra. Ukoliko je vaš odnos stabilan, ni vi ni partner nećete imati mnogo vremena jedno za drugo – često ćete biti okupirani obavezama i potrebno je da se potrudite da svaki momenat slobodnog vremena provedete zajedno. Jedino na taj način ćete uspeti da kroz ovaj mesec prođete složni, zadovoljni i u ljubavi, kao i do sada. Ukoliko ste sami, slede vam pokušaji kontakta sa bivšim emotivnim partnerom… zaista je moguće da neke emotivne priče još uvek nisu završene – stoji velika šansa za obnovu veze.

Posao

Veći deo meseca Strelčevi će biti nesigurni, zabrinuti za svoju poslovnu budućnost. U tom periodu vam se ne savetuje da preuzimate nove obaveze na sebe niti da sklapate nove poslovne angažmane – mnogo je bolje da se posvetite postojećim projektima, koje morate završiti. Ne zalećite se sa nekim odlukama, a budite maksimalno skoncentrisani i odgovorni jer postoji mogućnost i grešaka. Posle blokade koja će trajati kroz prvu polovinu decembra, drugi deo meseca već donosi bolje mogućnosti. Dogovori će se pokrenuti, a stoji vam i mogućnost dodatnog poslovnog angažmana. Prilivi će biti ustaljeniji i stabilniji.

Zdravlje

Mlađim pripadnicima znaka je potrebno više kretanja. Kod starijih će biti aktuelan nešto slabiji imunitet, kao i sklonost hroničnim tegobama.

JARAC

SREĆA – PORUKA – POSETA

Ljubav

Slobodni Jarčevi imaju pred sobom mesec kada su izuzetno dobre predispozicije da pronađu svoju „srodnu dušu“. Budite sigurni da ćete biti okruženi udvaračima i da ćete ostvariti kontakt sa više osoba koje će vam biti zanimljive i privlačne. Pitanje je samo šta želite u ovom trenutku – vrlo je moguće da nećete moći da se odlučite odmah, već ćete sačekati da vam se neke stvari „slegnu“ u glavi. U svakom slučaju, vama je ovo period uspeha u ljubavi i gledajte da ga iskoristite na pravi način. Ukoliko imate partnera – ovaj mesec vam donosi mnogo bolju komunikaciju i rešavanje problema koji su dugo stajali između vas dvoje. Provodite što više vremena zajedno – razgovarajte, vratite se jedno drugom na pravi način…

Posao

Pripremite se da radite tokom decembra meseca „za sve pare“, a izgleda mi da te pare neće biti male….naprotiv – Jarčevi ulaze u jedan izuzetno povoljan poslovni period, kada će šansi biti više nego inače. Sigurno je da vas očekuje napredak, ili možda najava istog, ali daleko od toga da ćete biti nezadovoljni. Ono na šta bih vam skrenula pažnju jeste mogućnost da neke poslovne obaveze morate ponoviti, pa se potrudite da ne pravite greške i propuste. Bitno je da će se rezultati vašeg rada vrlo brzo videti. Dobar period za one koji su nezaposleni ili Jarčeve koji žele da poboljšaju svoje prihode dodatnim poslovnim angažmanima.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu i na kretanje. Usedeli ste se, mnogo češće posežete za hranom, a sve te kalorije treba trošiti da se ne biste osećali teško i bez energije. Generalno – solidna zdravstvena situacija.

VODOLIJA

IZNENADNA SREĆA – SREĆA – NOVAC

Ljubav

Nema tu nešto posebno da se priča – decembar mesec je savršen za ljubav kada su Vodolije u pitanju. Nova poznanstva i ljubavne šanse otvaraće se odjednom, bez najave, bukvalno „preko noći“. Neće svi slobodni pripadnici ovog znaka imati neku naročitu želju da se stabilizuju u emotivnom odnosu – vama će biti prioritet da se dobro provedete i nauživate! Ipak, oni koji teže pravoj ljubavnoj priči, imaju odlične predispozicije da jedno poznanstvo, kontakt preko prijatelja ili društvenih mreža, prodube i otpočnu vezu koja ima velike šanse da traje…U emotivnim relacijama može početkom meseca biti nekih sitnijih problema, ali će sve to ostati brzo iza vas dvoje. Generalno – decembar je odličan da se dodatno stabilizujete!

Posao

Dovoljno je pogledati ovako dobre i podsticajne karte, pa zaključiti – pred Vodolijama je mesec izvanrednih mogućnosti i dobre zarade. Baš kada je novac u pitanju, malo obratite pažnju – istina je da postoje velike šanse da s vremena na vreme dobijete veće prilive, ali nemojte se igrati nekim finansijskim ulaganjima koja su rizična….a i potrudite se da ne potrošite sve, jer ćete biti pod uticajem kupoholičarske groznice. Generalno – ako i bude problema povremeno u poslovnom segmentu, uspevaćete da ih rešite očas posla. Pred vama su nove saradnje i nove ponude, samo napred!

Zdravlje

Imaćete premalo vremena za sebe, a sada vam je više nego ikad neophodno da se dobro odmorite. Moguć je pad imuniteta, sklonost prehladama, virusima.

RIBE

PISMO – POSETA – ISTINA

Ljubav

Za prvu polovinu meseca slobodne Ribe baš i nemaju neke bajne predispozicije. Stoje vam doduše mogućnosti za nove kontakte i poznanstva, ali sve je to slabo, prolazno i na vas neće ostaviti neki veći utisak. Ovaj je period jedino dobar ako želite da budete u nekom neobaveznom odnosu. One Ribe koje žele da uđu u stabilnu vezu, moraće da sačekaju drugi deo meseca, kada će im jedna osoba „ući pod kožu“ i uspeti da im se približi i zaintrigira ih. U emotivnim relacijama, fokus je tokom decembra bačen na komunikaciju. Očigledno je da vi i voljena osoba uporno preskačete neke razgovore, iako ste oboje svesni da ih morate obaviti i raščistiti eventualnu problematiku. Neophodno je da se neke stvari konačno iznesu na svetlost dana.

Posao

Iako nam je emotivni deo možda malo „tanak“, poslovni segment već obećava mnogo dobrih situacija i pozitivnih dešavanja. Kao prvo, nećete više imati toliko problema u međuljudskim odnosima i komunikaciji sa osobama sa kojima radite na dnevnoj bazi. Kao drugo – osetićete priliv pozitivne energije i optimizma, a vi znate i sami – u takvom stanju funkcionišete besprekorno, i sve možete. Kao treće – nešto brži tempo događaja će vam izuzetno prijati, pogotovo što ćete biti skoncentrisani i u potpunosti organizovani. I kao šlag na tortu – vaši prilivi će se tokom decembra pojačati…

Zdravlje

Dosta se trošite u ovom mesecu, pa je potrebno da se više odmarate, da se okrenete ka zdravijoj ishrani, dobrom snu i obavezno – nekom vidu rekreacije.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori