Saznajte kako će stvari da stoje narednih 30 dana, i da li da se pripremite na radost, ili tužne trenutke, u velikom mesečnom ljubavnom horoskopu.

OVAN

U prvom delu novembra 2018. godine možete očekivati zamor i napetost u vezi, posebno Ovnovi koji su u braku ili koji razmišljaju o ulasku u brak. Neki Ovnovi dvoumiće se oko razilaženja ili razvoda. Venera, vladar veza Ovna je retrogradna sve do 16. novembra i podstiče vas da razmotrite situaciju u kojoj ste i da donesete zaključke o trenurnom ljubavnom odnosu, osećanjima, željama, ali donošenje konačne odluke odložite, sve dok se neke stvari ne postanu jasne. Isto vredi i za one koji žele da uđu u novu vezu. Tokom meseca Venera je u opoziciji sa Uranom koji je retrogradan i vraća u Ovna.

Neki će osetiti ugroženost i gubitak lične slobode, ali oni mudriji će shvatiti da veza ne mora biti takva da se izgubi sloboda. Nemojte se iznenaditi ako se dogode nagli preokreti, bilo da se radi o naglim raskidima ili pomirenju. Sve to na kraju vodi prema nečemu što je dobrom za vas. Od vas se traži da na konstruktivan i zreo način pristupite osjetljivim ljubavnim temama. Mars, planeta koja vlada Ovnom ulazi u vašu 12. kuću 16. novembra i zahteva da budete tolerantniji, da oprostite i vezu sagledate drugačijim pogledom. Druga polovina meseca je puna optimizma i želje za nečim novim, na intelektualnom i ljubavnom polju. Ovnovi koji traže nekog novog uživaće u društvenom životu, pa među novim poznanicima mogu pronaći i novu ljubav, piše portal "Tarot horoskop".

BIK

Ljubavni život tokom novembra 2018. godine je senzualan, strastven i potreba za dubljom emotivnom i fizičkom bliskosti sa partnerom je veća. Jupiter ulazi u svoj dom i vašu 8. kuću, 8. novembra, a to je kuća intimnosti, seksualnosti, tajni i tajnih veza. Sunce se pridružuje Jupiteru i Merkuru 22. novembra, pa možete očekivati povoljan razvoj veze, uživanje u prisustvu jedno drugog i razumevanje i slaganje u mišljenjima oko ljubavnih i novčanih pitanja. Sada je pravo vreme da promađete rešenja za stare probleme, da prevaziđete blokade i ograničenja. Možemo reći da ćete biti voljni eksperimentisati i preduzeti nove stvari u seksualnom životu.

Neki Bikovi koji su u braku mogli bi pasti pod iskušenje i naći ljubavnika ili ljubavnicu i raskinuti spone koje ih vežu sa partnerom. Ali, može se raditi i o drugačijem scenariju, da partner traži nekoga sa strane. Nemojte dopustiti da dosada uđe u vaš ljubavni život. Vreme je da prekinete sa samoćom u dvoje i da se počnete kretati kao par. Bikovi koji nemaju stalnu vezu, ljubavni život će se zakomplikovati i biće puno iskušenja. Merkur, planeta koja vlada vašom kućom ljubavi, 17. novembra kreće retrogradno, u vašoj 8. kući. Mogli bi se zaljubiti u nekoga ko je već u ozbiljnoj vezi ili braku ili ko ima skrivene namere ili vas želi iskoristiti finansijski. Neki će pomisliti na pomirenje sa bivšom ljubavi ili će bivša ili bivši pokušati da obnove vezu sa vama, bili slobodni ili ne.

BLIZANCI

Novembar 2018. godine je povoljan mesec za vaš ljubavni život, iako će biti tu i tamo nesporazuma i svađa. Ukazaće vam se i prilika za obnovu veze, za buđenje strasti, a ako niste u vezi, privući ćete osobu koja vas privlači. Jupiter ulazi u vašu kuću partnerstva 8. novembra, a tom kućom i vlada. Neočekivana, ali korisna nova poznanstva sa strancima otkritće vam nove vidike, doneti nove ideje i spoznaje. Neke nove teme počeće da vas zanimaju. Blizanci koji se dosađuju u vezi sada će otkriti nešto novo kod partnera i odnos će se promeniti, strast će se ponovo probuditi. U prvom delu meseca komunikacija će biti odlična, iako ćete povremeno lagati sami sebe ili ćete čuti samo ono što želite da čujete.

Vladar kuće ljubavi Blizanaca 16. novembra završava svoj retrogradni ciklus i to upravo u vašoj kući ljubavi, veza i flertova. Do tada će nekima biti nejasno jesu li u prijateljskom ili ljubavnom odnosu. Ovoga puta Blizanci koji žele zabavu i ljubav naći će pravog partnera. Merkur, vladar Blizanaca, 17. novembra kreće retrogradno u kući veza i braka, pa može doći do nesporazuma i svađa. Sunce ulazi u vašu 7. kuću 22. novembra i susreće se s Jupiterom i Merkurom. To znači da ćete pažnju usmeravati na ljubav i brak, razmišljati o venčanju ili razvodu, zavisi u kakvoj ste situaciji.

Ako ste duže vremena nezadovoljni ljubavnom situacijom, lako je moguće da dođe do razilaženja ili rastave. Nemojte misliti da baš sve znate i nemojte ni pokušavati trošiti energiju na to da sve napravite samo kako bi svoje mišljenje nametnuli drugima.

RAK

Novembar 2018. godine kreće romantičnom i idiličnom notom! Do 22. novembra Sunce prolazi vašom 5. kućom (kuća ljubavi, veza i flerta) i pravi harmoničan aspekt sa Neptunom. To govori o intenzivnim ljubavnim snovima i slatkim romantičnim scenarijima, dok će vaša moć zavođenja biti veća nego ikada. Znaćete kako da zasijate u očima onih koji vas privlače i kako da zavedete sa par reči. Ipak, pazite, nemojte obećati više nego što možete zaista i da ostvarite.(Mesec je vladar Raka) aktivira vašu kuću ljubavi i ohrabruje vas kada se radi o novim ljubavnim poznanstvima ili za promene u ljubavnoj vezi. Za parove koji su duže zajedno ovo će biti nešto blaži period. Ako dođe do svađa, uz pomoć zvezda lakše ćete te svađe razrešiti i nastaviti dalje. Budite ozbiljniji i posvetite više pažnje ljubavnom životu. Ako ste u vezi i sanjate o braku, kraj meseca je pravo vreme za razgovor o tome ili prosidbu.

LAV

Prisustvo Jupitera u vašoj 5. kući (ljubav, flertovi, veze) čini vaš ljubavni život dinamičnim. Sijaćete, ostavljati sjajan utisak i sa lakoćom privlačiti druge. Vaš entuzijazam i šarm je neodoljiv, ali nakon nekog vremena bi mogli postati naporni zbog previše pričanja o sebi, svojim talentima i postignućima i slično. Nekim Lavovima će zavođenje postati igra, nešto što će samo njih zabavljati. Izbegavajte takvu vrstu zabave, jer bi mogli stvoriti probleme i upasti u ekstremne komplikacije. Najbolje što prolazak Jupitera vašim 5. poljem donosi je buđenje strasti kod parova koji su duže zajedno i opuštenija atmosfera u braku.

Povoljan je period i za ulazak u novu vezu. U istoj kući nalazi se i Merkur koji kreće retrogradnim hodom 17. novembra 2018. godine. U vašem se životu može pojaviti neko iz prošlosti ili neko ko vas je privlačio ranije. Prisustvo Sunca u istoj kući, od 22. novembra može doneti još više egocentrizma i nametanja vlastitog mišljenja voljenoj osobi, zbog čega lako može doći do burnih rasprava i svađa.

DEVICA

Jupiter ulazi u vašu 4. kuću (kuću porodice, doma, emocionalnih korena) 8. novembra 2018. godine. To znači da će kod kuće vladati bolje raspoloženje i da ćete se bolje slagati sa osobama koja volite. Sa voljenom osobom dogovorićete kupovinu nameštaja ili obaviti potrebne popravke i poboljšati svoj životni prostor, a neki će se odlučiti za kupovinu novog stana ili kuće. U drugom delu meseca može nastati zbrka i može doći do nesporazuma i svađa sa voljenom osobom, zato što Merkur, vladar Device, u periodu od 13. do 20. novembra pravi kvadrat sa Neptunom (smeštenim u kući partnerstva). Povrh svega 17. novembra Merkur kreće retrogradnim hodom.

Tada bi mogli zaključiti da ne govorite istim jezikom ili da vas voljena osoba ne razume i ne podržava. Device koje nisu u vezi verovatno će tako i dalje biti kroz ovaj mesec, ponajviše zbog rezervisanosti i sumnjičavosti prema onima koji žele osvojiti srce Device. Najčešće te sumnje nisu neutemeljene, ali u nekim slučajevima to je samo zbog predhodnih iskustva što ih koči u ljubavnom životu. Mars 16. novembra donosi novu energiju i igre zavođenja će se intenzivirati. Budući da je Mars u napetim aspektima, nije isključeno da dođe do ljubomore, posesivnosti ili svađa zbog nekih porodičnih pitanja ili pitanja vezana za dom. U poslednjoj nedelji u mesecu može doći do zanimljivih susreta i privlačnosti koja će se odjednom pojaviti čak i kod onih najviše konzervativnih Devica.

VAGA

Retrogradan Uran se 6. novembra 2018. godine vraća u kuću partnerstva Vage i pravi opoziciju s Venerom, vladarem Vage. Budući da je i Venera retrogradna do 16. novembra, savetujemo da ne donosite važne odluke vezano za vaš ljubavni život.

Sa druge strane, ovo je odličan period za pomirenje i za pokretanje osetljivih tema, ali prije svega razmislite o svom pristupu. Kod nekih će parova zajednička sredstva i novac biti osetljive teme, ali treba uzeti u obzir neopreznost jednog od partnera u prošlosti. Većina Vaga zna da prilagodi svoje ponašanje kako bi privukle interes partnera, ili ako su stvarno same, kako da privuku nekog u svoj život. Nakon 16. novembra Mars, vladar partnerstva Vage, ulazi u 6. kuću Vage (svakodnevnih obaveza, organizacija svakodnevice, posao). Voljena osoba može postati zabrinuta zbog zajedničkih obaveza. Ova tema može doneti svađe i možda svoje želje nećete moći objasniti dovoljno jasno, zato što Merkur kreće retrogradnim hodom 17. novembra u 3. kući Vage (komunikacija i učenje). Kada sa voljenom osobom komunikacija nije dobra, treba da budete taktični i strpljivi.

ŠKORPIJA

Do 16. novembra 2018. godine vladar veza Škorpije je retrogradan, u 12. kući Škorpije, a to dokazuje da je vreme da sada dobro sagledate svoj ljubavni život. U pravom ste periodu za razrešavanje unutrašnjih sukoba i onoga što želite u budućnosti vezano za brak ili vezu koja može postati ozbiljna. Na dan kada Venera kreće direktnim hodom, Mars, tradicionalan vladar Škorpije, ulazi u vašu 5. kuću (ljubavi, veza i flerta).

Neke će Škorpije pasti pod iskušenja i želeće da se vrate staroj ljubavi, dok će drugima odgovarati diskretna ili tajne veze. Ako ste introvertni, više ćete vremena želeti da provedete u društvu voljene osobe, podalje od "ludog sveta". Savetujemo da se uključite u društveni život kao par kako ne bi dosadili voljenoj osobi. Poslednja nedelja novembra 2018. godine donosi opterećenje zbog finansijskih izdataka. Možda se nećete složiti oko novčane svote koja treba da se izdvoji za određeni predmet.

STRELAC

Jupiter 8. novembra ulazi u Strelca. Jupiter vlada Strelcem. Bićete zabrinuti za sebe i svoje želje, pa biste mogli puno razgovorati sa voljenom osobom oko principa i uverenja. Ulazite u novu fazu razvoja na ličnom planu i novih istina, ali imajte na umu i želje osoba oko vas, najpre želje voljene osobe, inače biste mogli sami da ostanete. U ovom periodu imaćete potrebu da kažete sve što mislite i šta želite i koje ideje imate. Zračićete optimizmom, veseljem, samopouzdanjem i lako ćete osvojiti pažnju potencijalnih partnera koji su istomišljenici.

Ljubavni život Strelaca koji nisu u vezi je uzbudljiv i nestabilan. Povremeno ćete imati potrebu da eksperimentišete, da se igrate, zabavljate i flertujete, zatim da provodite više vremena sa prijateljima ili da učestvujete u grupnim aktivnostima. Merkur, planeta koja vlada vezama Strelca, je u Strelcu i 17. novembra kreće retrogradnim hodom. Kvadrat koji Merkur pravi sa Neptunom i Marsom ne daje sigurnost u postojanost veze i da veza ide u dobrom smeru, pa biste mogli doći do zaključka da se ne slažete najbolje sa voljenom osobom. Neki Strelci će se osetiti pod pritiskom, jer će voljena osoba želeti potvrdu osećanja, prosidbu ili brak. To može doneti dosta napetosti i komplikacija u odnosu.

JARAC

Početkom novembra 2018. godine razmišljaćete ozbiljnije o odnosu sa voljenom osobom, o braku i obavezama koje donosi.

Ako imate problema u braku sa voljenom osobom i ne slažete se dobro, ozbiljnije ćete razmišljati o razvodu i zajedničkim trenucima u prošlosti dok budete zbrajali plus i minus.Nemojte žuriti sa donošenjem odluke. Sve do 16. novembra 2018. godine retrogradna Venera (vlada kućom ljubavi, veza i flerta Jarca) vraća vas na prošla iskustva i ono što ste emotivno proživeli.

Ako ste tek ušli u vezu, pomisao na brak mogao bi vas plašiti ili na zajednički život. Kada Venera završi retrogradnim hodom donećete odluku i osećanja i želje podelićete sa voljenom osobom. Ako niste u vezi, mogli bi ući u novu vezu sa osobom koju ćete upoznati preko posla ili službenih institucija. Ako ste u tajnoj vezi, imate avanturu ili u toksičnom odnosu, mogli biste raskinuti takav odnos nakon 23. novembra, najverovatnije nakon krize ili ucene, emotivne ili materijalne.

VODOLIJA

Jupiter prolazi kroz vašu 11. kuću (prijatelji, grupe, društvo) 8. novembra 2018. godine, što govori o intenzivnijem društvenom životu. Parovi koji su duže skupa mogu osvežiti svoj odnos i izaći iz dosade. Neki se mogu udaljiti od voljene osobe, tvrdeći da im treba više slobode kretanja. Poziv prijatelja je dovoljan da nađete izgovor za beg od voljene osobe. Na vama je kakav scenario će se odigrati, ali predlažemo vam da ne propustite priliku da unesete živost u vaš odnos i vratite se do tačke kada ste bili bliskiji, slagali se bolje i zabavljali se zajedno. Vladar kuće ljubavi Vodolije, Merkur, je u vašoj 11. kući, što je povoljno za Vodolije koji nisu u vezi i koji traže igre zavođenja, ali razna iskušenja čekaju i one koji su u braku.

Merkur pravi napet aspekt sa Neptunom (od 13. do 20. novembra) i sa Marsom (25. i 26. novembra), šta znači da može biti komplikacija, zbunjenosti, iluzija, rasprava i svađa, najverojatnije zbog novca ili doprinosa u zajedničkom životu. Vladar partnerstva Vodolija ulazi u vašu 11. kuću 22. novembra. Tada bi mogli upoznati osobu koja zaslužuje vašu pažnju i sa kojom možete izgraditi dugotrajnu vezu. Poslednji dani novembra mogu biti dosta napeti, ali to će vam pomoći da raskinete vezu ili brak koja nije funkcionisala već neko vreme.

RIBE

Nedavno je u vašu 8. kuću ušla Venera i nastavlja se kretati retrogradno do 16. novembra 2018. godine. Glavne teme tokom ovog perioda su intimnost, ljubomora, posesivnost i emotivna ili finansijska zavisnost. Često se može čuti tvrdnja da su Ribe emotivno zavisne. Vreme je da ozbiljnije razmislite što za vas znači intimnost i što očekujete od bolje polovine. Neke Ribe će postati opsednute bivšom ljubavi. Bićete zavodljivi, ali nemojte to koristiti i ne ulazite u rizične afere. U trenutku kada Venera kreće direktnim hodom razne tajne mogu isplivati na površinu i uništiti vezu u kojoj ste. Merkur, planeta koja vlada partnerstvom Riba, uključujući i brak, kreće retrogradno 17. novembra 2018. godine.

Neskladan aspekt koji Merkur pravi sa Neptunom i Marsom donosi neslaganja i svađe. Neki se neće naći sa voljenom osobom po pitanju dugoročnih ciljeva i izbegavaće takve teme, dok će neki, uprkos razlikama naći način da funkcionišu zajedno. Rešenje može biti vrlo jednostavno: jedno drugom dajte više slobode i prostora. S vremena na vreme prihvatite savet voljene osobe, jer vam voljena osoba ne želi loše.

mojastrolog.rs

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori