Dobro ste raspoloženi i osećate da će dosta pozitivnih stvari da vam se desi.

OVAN

Očekuje vas manje odlaganje kada je u pitanju poslovna saradnja sa inostranstvom. Na polju ljubavi možete da očekujete priliku za neobaveznu avanturu i susret. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da očekujete veće promene. Sve bi trebalo da bude uredu. Imate verovatno i višak energije u sebi pa vam prija bavljenje sportom i rekreacija.

BIK

Kod vas se vidi poboljšanje finansija, mada nije povoljan period za nova ulaganja. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete priliku za tajnu vezu sa osobom u koju ćete se zaljubiti. Na polju zdravlja su mogući problemi zbog alkohola, tableta ili nekih drugih poroka, cigareta itd. Vreme je da se konačno zauvek odreknete loših navika.

BLIZANCI

Nemate dovoljno poverenja u svoje poslovne saradnike i to vam predstavlja veliku kočnicu. Na polju ljubavi imate dosta nerešenih problema sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa hormonima, bubrezima, štitnom žlezdom kao i sa alergijskim reakcijama. Budite generalno oprezni u ovom periodu i čuvajte zdravlje.

 RAK

U poslovnom okruženju vlada stanje haosa i konfuzije sa kojim ne znate kako da se izborite. Kada je u pitanju ljubav postoji neka iluzija ili zabluda u koju verujete. Na polju zdravlja vas očekuju veći problemi jer vam je ova faza nepovoljna. Imunitet vam je značajno oslabljen. Moguće je da se osećate generalno malaksalo, izmoreno i loše.

LAV

Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi kada je u pitanju posao, nemate previše obaveza. Na ljubavnom planu novo poznanstvo konačno unosi radost u vaš život. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuju vas manji problemi vezani za srce i krvne sudove. Uzimajte redovno svoju terapiju i idite kod lekara ako primetite neke nove tegobe sa zdravljem.

DEVICA

Taman kada ste pomislili da će privatni posao da procveta, uvideli ste da da ima novih komplikacija. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas zanimljiv susret sa osobom iz vašeg grada. Na polju zdravlja su naglašeni problemi sa organima za varenje, moguć je osetljiv stomak kao i tegobe koje su vezane za probavu. Pazite na ishranu svaki dan.

 VAGA

Moguće je da nećete ostvariti potpisivanje ugovora koji ste očekivali. Na polju ljubavi slede nova poznanstva ali niko od njih nije vaša prava ljubav. Kada je u pitanju zdravlje podložni ste prehladi i skloni problemima sa disajnim putevima. Kijavica i osetljivi sinusi vam stvaraju neprijatnosti. Posavetujte se sa svojim lekarom oko svega.

ŠKORPIJA

Pred vama je nedelja u kojoj ćete ostvariti nešto bolju zaradu. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete manje probleme sa voljenom osobom i nestabilnosti u vezi. Na polju zdravlja vas očekuje takođe promenljivo stanje. Pre svega kada je u pitanju šećer treba da budete jako oprezni. Takođe, u ovoj fazi ste skloni i gojaznosti.

STRELAC

Ne biste trebali u afektu da donosite odluke vezane za posao kako ne biste sebi naškodili. Na polju ljubavi možete popustiti voljenoj osobi iako znate da nije upravu. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa glavoboljom, osetljivim očima, problemima sa promenljivim pritiskom. Malaksalost je takođe naglašena kod vas u ovom periodu.

 JARAC

Za sada ostajete prilično pasivni na poslovnom planu, nemate neke veće promene. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete flert sa osobom koju ne poznajete dovoljno dobro. Na polju zdravlja su mogući problemi sa venama, oticanjem nogu, kao i sa cirkulacijom i predelu nogu. Povedite računa o svom zdravlju i nemojte da se forsirate.

VODOLIJA

Moguće je da ćete na poslovnom planu dobiti dovoljno pomoći kako bi realizovali svoje ideje. Na polju ljubavi vas očekuje poznanstvo sa osobom koja ne želi ozbiljnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje ne očekuju vas tegobe. Imate generalno sasvim dovoljno energije. Dobro ste raspoloženi i osećate da će dosta pozitivnih stvari da vam se desi.

RIBE

Poslovno napredovanje vam se odlaže iako ste se tome nadali tokom ove nedelje. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete susret sa jednom osobom koja će vas fatalno privući. Na polju zdravlja su mogući problemi zbog malaksalosti, nedostatka energije. Kičma vas takođe muči. Čuvajte svoja leđa, nemojte da podižete težak teret.

zenskikutak.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori