Sudeći prema zvijezdama, sljedeća dva znaka zodijaka će konačno ostvariti ljubavnu vezu koja će definitivno “prodrmati” njihov život i obilježiti ljeto.

Jarac

Jarčevima će jun mjesec biti jedan od važnijih u godini kada je o ljubavi riječ, jer će se mnoge stvari u ljubavi riješiti i preokrenuti u vašu korist. Venera iz astrološkog polja odnosa i ljubavi početkom juna donosi mirnu i romantičnu energiju, posebno Jarčevima koji su u vezi. Mnogima od vas biće izazovan aspekt Venere i Plutona iz vašeg znaka. Oko 6. juna može se desiti da se poremete ljubavni planovi Jarčeva sa partnerom.

Poslije 14. juna, kada Venera pređe u znak Lava i vaše astrološko polje strasti, emocija i karme, slijede mnoga dešavanja na polju ljubavi koja će promijeniti tok vaše sudbine. Period od 16. do 27. juna biće veoma turbulentan kada je o emocijama riječ.

Slobodnim Jarčevima Venerini aspekti sa Uranom, Marsom, Jupiterom i Plutonom donijeće karmičku ljubav koju gotovo da nećete moći da izbjegnete sa osobom u znaku Raka, Ribe ili Bika. Ova ljubav je veoma zanimljiva, ali i izazovna u isto vrijeme.

Rak

Rakovi, vi ćete početkom juna, pod uticajem Venere iz vašeg znaka, proljepšati i zračiti mnogo pozitivnijom energijom, ali ćete biti i osjećajniji prema partneru. Posebno u periodu do 7. juna lijep aspekt Venere i Jupitera, iz astrološkog polja ljubavi, sreće, zabave i kreativnosti donijeće vam lijepe trenutke sa djecom i partnerom, a svi Rakovi koji žele da prošire porodicu ovo će biti jedan od ljepših perioda za njih.

Slobodne Rakove početkom mjeseca očekuje sudbinska ljubav na nekoj zabavi ili u izlasku. U periodu od 14. do 24. juna za većinu Rakova dolazi period kada će mnoge njihove ljubavne dileme izaći na vidjelo. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu upoznati ljubav preko posla, ali i osobu koja je na neki način komplikovana. Možda će to biti nadređeni ili neko ko je vrlo autoritativan. Pun mjesec iz vašeg polja veza i braka, 28. juna donosi vam kulminaciju, razrješenje nekog dešavanja ili ljubavne situacije, ali i ozvaničenje veza.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori