Verovatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami ćete se truditi da ništa ne propustite.

Ovan

Kako nedelja bude prolazila, biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Verovatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami ćete se truditi da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.

Bik

Sve češće u ljubavnom životu delujete zanosno i zadovoljno, prija Vam tretman koji dobijate u društvu voljene osobe. Želite da iskristališete svoja osećanja i da odredite svoja emotivna očekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se uz Vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje ili nežnosti koje pokazuje Vaš ljubavni partner, unose osećanje bliskosti u Vaš zajednički život. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. Očekuju Vas novi emotivni kontakti i neobična ljubavna prilika. Ljubavna romansa je ponekad čudna, ali bez uzajamne razmene iskrenih osećanja ona gubi svoju vrednost i značenje.

Blizanci

Vama prvi dani donose mir, radost, harmoničan odnos i ljubav. Ako tražite novu ljubav, imaćete prilike za ulazak u novu vezu. Nakon par dana nastupa drugačija faza, više analitička i pogodna za istraživanje onog što se krije ispod površine i tajni. Zatim, ponovo ulazite u period koji će inače trajati duže i tokom kojeg će biti naglašena strast i romantika. To vas može odvesti u strastvene avanture, što može doneti i puno nevolja. Budite oprezni!

Rak

Stalo Vam je da prevazidjete »emotivnu krizu« i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, Vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog.

Lav

Ovo je period koji je za vas u znaku ljubavi. Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, nećete skidati osmeh sa lica. Ako ste u dugoj i ozbiljnoj vezi, sada može da bude odlučujući za vas kao par jer se napokon pokreću ozbiljna pitanja u vidu, pogađate, braka i proširenja porodice. Ipak, nije da vi niste spremni na to! Ako ste sami, biće vam mnogo važniji lični razvoj i rad na sebi nego ljubav. Možda odete iz zemlje zbog posla ili školovanja, a tamo vas definitivno očekuje mnogo ljubavnih avantura.

Devica

Potrebno je da profiltrirate svoje misli i osećanja. Privlači Vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu »nešto« od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »uslove« koje neko ne može da ispuni. Uživajte u onome što imate. U svom tipičnom maniru, učinite sve što je potrebno da usrećite blisku osobu. Na nivo Vašeg pozitivnog raspoloženja najbolje deluju emotivna inspiracija, dobro društvo i uzajamna razmena osećanja. Ponekad Vaša emotivna inspiracija prevazilazi nečija skrivena maštanja. Uznemirenost koju često osećate ne treba doživljavati kao »slabost«, već kao dodatni impuls. Delujete spokojno, samo kada oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.

Vaga

U pozitivnom duhu stalo Vam je da prevaziđete »emotivnu krizu« kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju želite da saopštite svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog ili zajedničko zadovoljstvo.

Škorpion

Dobar razvoj ljubavnih događaja koji niste očekivali ohrabriće vas da organizujete odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to užitak kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

Strelac

Preplavljeni ste različitim emocijama, sve što ima »ljubavni predznak« privlači Vašu pažnju i veliko interesovanje. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja Vam se dopada. Ljubavni događaji koje naslućujete, imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju Vas pozitivnim raspoloženjem. Emotivni sklad predstavlja najlepši odraz intimne sreće koja Vas prati. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. U kombinaciji potentne mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. Nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću.

Jarac

Često zračite pozitivnom energijom i delujete vrlo zanosno ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u emotivnom zanosu, mislite kako je sve moguće ili lako ostvariti. Ali, u Vašem ljubavnom životu neprekidno se smenjuju neki topli ili hladni talasi. Naglašene strasti i burni izlivi emocija u dužim intervalima, mogu delovati vrlo »intrigantno« za Vaš odnos sa partnerom. Važno je da svoje emocije, strasti i impulse podvodite pod zajednička zadovoljstva. Ne budite suviše »provokativni«, jer Vaš partner sigurno zaslužuje dodatnu pažnju i naklonost. Očekuju Vas ljubavni noviteti. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov – nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« ili uticaj.

Vodolija

U povremenim naletima velike inspiracije delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje. Nema potrebe da izbegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Imponuje Vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale, slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću i pozitivno utiče na Vašu kompletnu pojavu ili na samopouzdanje.

Ribe

Kad ste se već navikli da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osećate da biste morali.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori