Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreći, ali samo u zajedničkom preplitanju misli i osećanja.

Ovan

Osećate zanos i stalo Vam je da sklopite svoj »ljubavni mozaik« u skoro idealnu sliku. Novi emotivni događaji unose lagani nemir u Vaše raspoloženje. Neko u Vama pobuđuje »čarobne misli« ili plimu toplih osećanja. Uporno pokušavate da ostvarite ravnotežu između svojih misli i osećanja, ali to je nemoguće bez nečijeg prisustva. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreći, ali samo u zajedničkom preplitanju misli i osećanja. Potrebno je da iskreno razgovarate pred svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu«, zavaravajući se da je moguće zaštititi se od emotivnog razočarenja. Pokažite svom partneru, da uvek postoji neki lepši ili srećniji put do zajedničke sreće. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare.

Bik

Opuštenost i lepa atmosfera zavladaće u vašim emotivnim odnosima. Bićete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate po svaku cenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.

Blizanci

Dešava se da pod naletom snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ne želite da Vas neko dovodi u podređenu poziciju ili da vrši psihološki pritisak, stoga odbijate pokornu ulogu. Ipak, voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vašu emotivnu nesigurnost. Nema potrebe da se zadržavate na hladnoj emotivnoj distanci, svoja osećanja ne možete dozirati. Dobra volja, nežnost ili emotivna pažnja, predstavljaju najbolji odgovor. Važno je da osećate emotivni fluid i zadovoljstvo u nečijoj blizini. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može da Vas inspiriše na novo zadovoljstvo. Ljubavna romansu treba pažljivo podsticati, bez iskrenosti ona gubi svoju pravu vrednost i značenje. Krajem meseca, očekuje Vas novi uspon i »ljubavni procvat«.

Rak

U ljubavnom životu priželjkujete nove i veselije događaje. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, nema razloga da potiskujete svoje želje ili osećanja pred bližom okolinom. Na sreću, imate veliki uticaj na voljenu osobu i to Vam uliva dodatno samopouzdanje ili hrabrost. Povremeno morate da koristite i neke svoje »skrivene adute« u društvu bliske osobe. Potrebno je da sačuvate zajedničku naklonost, kao uvertiru u lepše dane. Partner dobro zna, na koji način može da »pridobije« Vašu pažnju i poverenje. Ljubavna veza treba da Vas inspiriše na pozitivne promene ili na afirmaciju u ostalim segmentima života. Ukoliko ste mladi ili slobodni imponuje Vam saznanje, da se nalazite u centru nečije emotivne pažnje i da Vas prate različiti komplimenti.

Lav

Ako se nekom udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, zanemarite prigovaranja od strane partnera. Kako nedelja bude odmicala, i ljubavne prilike će se poboljšavati. Zato idite korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji.

Devica

Voljenu osobu ste potpuno zanemarili, a njeno prisustvo u vašem životu sveli na uzgredno. Možda je to i sa razlogom. Trebalo bi ozbiljno da revidirate svoje relacije sa njom, pa čak i po cenu raskida. Pođite od toga šta zapravo osećate prema njoj. Zavirite u svoje srce, ono će vam reći sve što treba da znate. Slobodnim osobama se na poslu se već duže vreme “kuva” nešto sa osobom sa kojom rade. Osoba ka kojoj ste uperili vašu Amorovu strelu ima slična očekivanja i želje. Ali trebalo bi da budete malo diskretniji. Jer ipak se radi o poslovnom okruženju. Vaše moći i sposobnosti zavođenja će se naći na vrlo velikom ispitu. Trebalo bi da pristupite osvajanju osobe koja vas zanima na jedan potpuno neobičan način za vas. Od vas se očekuje da budete u isto vreme i distancirani, ali i romantični. Važno je biti i direktan, ali i maksimalno diskretan. Svakako, ma koliko sve to zvučalo nemoguće, potrudite se jer je vredno truda.

Vaga

Ako ste u vezi: Izabraćete pravi trenutak da partneru saopštite šta ste isplanirali da promenite u izgledu vašeg zajedničkog doma. Kako on u tom trenutku neće moći da nađe primedbu, uspećete da ga nagovorite da vam se pridruži i da zajedničkim snagama i sredstvima obavite nešto što duže vreme odlažete. Kada to završite uverićete se da je to bila dobra odluka. Nedostaju vam zajednički trenuci, izlasci i druženja. Predložićete partneru izlet, gde možete provesti lep vikend udvoje. Kako će vaš plan uspeti, dogorićete se i naredni vikend da provedete na sličan način, samo ćete ovog puta pozvati i zajedničke prijatelje. Uživaćete u provodu i bićete zadovoljni.
Ako ste slobodni: Odlučili ste da vam sloboda više ne prija i da ćete se bolje osećati ako prekinete samački život i nađete nekog s kim možete da delite zajedničke trenutke. Kako još ne poznajete osobu koja bi vam odgovarala kao budući partner, potrudićete se da je upoznate. Prilika će vam se pružiti na zabavi kod jednog prijatelja ili tokom izlaska. Upoznaćete osobu koja poseduje kvalitete koje cenite. Ako budete spontani, iskreni i šarmantni, nova veza je na pomolu. Starije osobe će biti u prilici da biraju između bar dve osobe koje će biti zainteresovane za vezu sa njima. Odaberite onu koja pokazuje lepe manire. Druga osoba je dobrostojeća ali naviknuta da sve dobija zahvaljući novcu.

Škorpion

Venera vas protežira sa dobrim aspektima, zato budite spremni na vruće pozive sa svih strana. Ako već niste u vezi, bolje se nemojte vezati za nekoga u ovom razdoblju. Moguć je iznenadan povratak "Onog koji je nestao". Osećaćete se odlično tokom narednog perioda i želite da imate slobodne večeri za sve moguće "sudare" na koje će vas pozivati. Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Strelac, Ovan, Blizanci. Zaobiđite: Škorpija, Bik, Rak.

Strelac

Osećate unutrašnji nemir i potrebu za intenzivnom razmenom nežnosti. Stalo Vam je da aktivno učestvujete u različitim dogadjajima, ali na takav način uvećavate svoje emotivne dileme. Nemojte dozvoliti da neko remeti Vaš svet intime ili da komplikuje Vaš odnos sa voljenom osobom. Između Vas i voljene osobe postoje razni nesporazumi, ali oni mogu da se prevaziđu uz dobru volju. Umesto uobičajene rasprave, iznenadite svog partnera novom ulogom i pozivom na ljubavni dijalog. Pokažite svoje iskrene namere i budite neodoljivi pred osobom koja zaslužuje Vašu pažnju. U zavisnosti od emotivne situacije u kojoj se nalazite upotrebite poznatu »ljubavnu formulu«.

Jarac

Svoje raspoloženje za sada uspešno držite pod kontrolom, zanovetanjem, kritikom i gledanjem na sat. Budite iskreni, kada ste doživeli da baš sve ide redom kojim ste vi zamislili? Opustite se i pokušajte da oprostite drugima što haos doživljavaju kao prirodnu pojavu. Krajem ovog perioda ćete promeniti ploču i pretvoriti se u lenštinu zabavljenu ružičastim mislima. Stvarno nije fer da imate dvostruke kriterijume, ali tako ste slatki - da je nemoguće naljutiti se na vas. 

Vodolija

Zahvaljujući novim i prijatnim dešavanjima u svom privanotm životu zračite pozitivnom energijom i neko pobuđuje Vašu emotivnu pažnju. Takodje, zbog novih prilika ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje emotivne namere, potrebno je da složite sve kockice u »ljubavni mozaik«. Vi ste osoba koja u ljubavnom odnosu, voli da oseti potpunu sigurnost i predavanje bez ograničavanja. Na sreću, dovoljno ste vešti da ostvarite svoje planove. U odnosu sa voljenom osobom mnoge stvari vidite drugačijim očima, što deluje podsticajno na zajednički život. Znaci pažnje ili nežnosti učvršćuju ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni, potrebno je da prevaziđete svoju emotivnu dilemu. Sreća je dostižna i proizilazi iz zajedničkih bliskosti, neko će Vam pokaziti da postoji lepši i srećniji pogled na svet koji Vas okružuje.

Ribe

Skloni ste čestim promenama u raspoloženju i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju romantičnost i nežnost. Emotivna slabost ili zanos koji osećate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari.

zenskimagazin.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori