Pročitajte šta vas sve čeka u sferama posla, ljubavi i zdravlja...

OVAN

POSAO: Moguće je da niste u sasvim prijateljskom okruženju kada su u pitanju vaše kolege. Pripazite se pogrešnih informacija. Moguće je da ćete imati neke poteškoće na polju posla.

LJUBAV: Dan je veoma povoljan za nova dešavanja na polju ljubavi. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji. Ukoliko ste već u braku, odnos sa partnerom je mnogo bolji nego pre.

 ZDRAVLJE: Smanjite stres i nervozu. Važno je da se potrudite da izmestite sebe iz lošeg okruženja koje vam ni malo ne prija. Pred vama je period u kojem se zdravlje može poboljšati.

BIK

POSAO: Nije povoljan dan za potpisivanje bilo kakvih ugovora vezanih za posao. Najbolje je da preskočite važna dešavanja. Posvetite se samo onim obavezama koje su baš neminovne.

LJUBAV: Prija vam flert i uživate u pažnji koju dobijate od osobe koja vam se dopada. Pred vama je zanimljiv dan tokom kojeg možete da očekujete nova dešavanja i preokrete na polju emocija.

ZDRAVLJE: Grudni koš bi vam mogao biti osetljiv. Povedite računa ako osetite ubrzano lupanje srca. Ne bi bilo loše da se posavetujete sa svojim kardiologom o tegobama koje imate.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko želite da ostvarite poslovni uspeh, važno je da date sve od sebe. Nikako nemojte da odustajete. Pred vama je period u kojem će biti novih izazova na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da će vam se desiti sasvim slučajno i spontano poznanstvo sa osobom koja će vam postati jako važna. Očekuje vas mogućnost da pokrenete veoma ozbiljnu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Vodite računa kada je u pitanju jetra. Moguće je da ćete imati neke probleme sa povišenim holesterolom. Preporuka je da se oko svega posavetujete najpre sa svojim lekarom.

RAK

POSAO: Ukoliko budete slušali svoju intuiciju nećete pogrešiti. Nalazite se pred veoma važnim poslovnim odlukama. Uskoro ćete imati mogućnost da značajno menjate svoj život.

LJUBAV: Svakodnevnica u braku nije uvek jednostavna. Ipak, zajedno sa partnerom se trudite da sve prevaziđete. Imaćete mogućnost da obnovite ljubav i strast koju ste nekada imali.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam druženje sa prijateljima. Vreme je da se malo posvetite sebi i da radite ono što vam godi. Neki vid relaksacije vam je svakako neophodan, pa se okrenite tome.

LAV

POSAO: Dolazite i do nekih važnih i novih informacija koje bi mogle da budu presudne za razvoj situacije na poslovnom planu. Možete da očekujete da ćete promeniti mišljenje u vezi nekih stvari.

LJUBAV: Očekuje vas veoma lep i zanimljiv dan koji ćete provesti u zagrljaju voljene osobe. Možete da se nadate mirnoj i harmoničnoj atmosferi i dobrom odnosu u zajednici.

ZDRAVLJE: Čuvajte se mogućih upala. Skloni ste manjim problemima sa zubima ali i sa glavoboljom, očima i predelom slepoočnice. Generalno ste osetljiviji sada nego inače.

DEVICA

POSAO: Stvari koje vas muče ćete rešiti po kratkom postupku. Nemate vremena, a ni živaca za odugovlačenje bilo koje vrste. Važno je da nikada ne radite bilo šta protiv sebe i svoje intuicije.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa novom osobom koja dolazi preko vašge kruga prijatelja. Pred vama je veoma zanimljiv dan kada je u pitanju polje flerta.

ZDRAVLJE: Prolazna gavobolja bi mogla da vam stvara manje tegobe ali generalno stanje na polju zdravlja bi trebalo da bude sasvim stabilno. Nisu vam prikazana veća otežanja.

VAGA

POSAO: Samo nastavite sa dobrom taktikom koju sprovodite već neko vreme. Na pravom ste putu ka uspehu. Poslovna situacija bi mogla da bude još bolja ako budete ulagali trud na duže staze.

LJUBAV: Prijaće vam zajednički izlazak sa voljenom osobom. Potrebno je da se malo opustite i da promenite okruženje, da izađete iz kuće. Posvetite se jedno drugome ali i društvenom životu...

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je period u kojem možete da očekujete generalno solidno stanje na svim poljima. Nema naznaka za bilo kakve veće brge i probleme, možete da se opustite.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate utisak da nije baš sve onako kako ste planirali. Plašite se da vam neke prilike ne izmaknu... Potrudite se da prevaziđete sve svoje strahove i da napravite korak napred.

LJUBAV: Ako budete iskreno razgovarali sa voljenom osobom, moguće je rešavanje problema koji vas muče. Budite sasvim otvoreni. Nema razloga da bilo šta sada gurate pod tepih.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri vas muče. Moguće je da postoje neke stvari koje niste rešili sami sa sobom. Sada je vreme da se više posvetite sebi i tome da pronađete balans koji ste izgubili.

STRELAC

POSAO: Ne preporučuje se saradnja sa osobom rođenom u znaku Blizanaca. Trenutno niste na istoj talasnoj dužini. Moguće je da vam danas generalno više prija da radite sami nego u timu.

LJUBAV: Previše ste grubi prema voljenoj osobi što ne može da donese pozitivne pomake za vašu vezu. Polako se udaljavate... Moguće je da ćete uskoro rešiti da prekinete tu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu i problemi sa sinusima su mogući kod vas. Skloni ste tegobama vezanim za zdravlje jer vam je imunitet prilično opao. Posavetujte se sa svojim lekarom.

JARAC

POSAO: Najbitnija dešavanja se sada odigravaju na vašem polju finansija. Neće sve baš biti u skladu sa vašim očekivanjima. Moguće je da ćete biti blago razočarani ishodom posla.

LJUBAV: Današnji dan vam može doneti neka razočarenja... Ne osećate se baš najbolje i niste zadovoljni situacijom. Moguće je da vam je prosto potrebno da se distancirate od svega pa i od partnera.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Važno je da se posvetite tome da lagano menjate svoje loše navike i da regulišete telesnu težinu, najviše zbog zdravlja. Važno je da se u svojoj koži dobro osećate.

VODOLIJA

POSAO: Niste fokusirani na posao. Možete veoma lako napraviti manje propuste. Pokušajte da se naterate da ozbiljnije shvatate svoje obaveze i da im posvetite ipak malo više vremena.

LJUBAV: Niste dobili ono što ste očekivali od voljene osobe. Jako ste nezadovoljni i priželjkujete kraj veze. Moguće je da ćete uskoro doći do promena koje želite za sebe.

ZDRAVLJE: Veoma ste razdražljivi i podložni ste emotivnom disbalansu koji se negativno odražava na vaše zdravlje. Važno je da nađete vremena da se posvetite stvaranju boljeg raspoloženja.

RIBE

POSAO: Moguće je da imate neke “neprijatelje” ili veoma jaku konkurenciju sa kojom ne možete sasvim lako da izađete na kraj. Ipak, današnji dan donosi preokrete u vašu korist...

LJUBAV: Nije vam lako da pokažete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada jer imate unutrašnje nesigurnosti. Potrebno vam je dosta vremena kako biste mogli da se ohrabrite za sledeći korak.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom kod vas ali generalno ne biste trebali da očekujete neke značajnije tegobe. Potrudite se da budete malo više na svežem vazduhu.

vecernjenovosti.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori