Trigon Venere i Urana može donijeti određenu emotivnu nestabilnost koja ne mora potrajati. Postoji način da se situacija nastavi odvijati u puno boljem smjeru. 

Ovan

Mogli bi se suočiti sa materijalnim poteškoćama, ali zato ćete biti uspješni kroz intelektualne aktivnosti. Povoljan je dan za sticanje novih znanja, za rad na nekom budućem projektu, za komunikaciju i za odnose sa prijateljima. Poslijepodne savjetujemo da se posvetite problemima mlađih osoba iz porodice. Danas se možete osloniti na intuiciju.

Bik

Imaćete puno posla danas i puno problema za riješiti. Savjetujemo da se vremenski dobro organizujete kako bi uspjeli napraviti što više. Bez obzira na dobru volju, koncentraciju i dobar osjećaj za praktično, savjetujemo da prihvatite svu ponuđenu pomoć. Poslijepodne bi mogli primiti simboličnu svotu novca.

Blizanci

Samopouzdani ste i puni energije. Bićete uspješni kroz intelektualne i društvene aktivnosti. Odnos sa voljenom osobom biće odličan. Ipak, savjetujemo da više pažnje posvetite starijim osobama iz porodice.

Rak

Puni ste energije i spremni ste odraditi poslove koji zahtjevaju intelektualan napor. Ipak, savjetujemo da ne prelazite vlastite granice izdržljivosti, jer se to može odraziti loše na vaše zdravlje. Poslijepodne ćete biti pozvani na zabavu. Ne ulazite sa voljenom osobom u rasprave.

Lav

Dobre ste volje i optimistični. Odlučno ćete se posvetiti dovršavanju poslova. Imate danas dobre izglede da ostvarite dodatnu zaradu i da se istaknete u društvu. Sa voljenom osobom odnos je harmoničan i uživaćete u zajedničkim trenucima. Savjetujemo da ne pretjerujete!

Djevica

Od jutra ćete biti puni energije i spremni puno toga napraviti što ste si zacrtali. Ipak, ne precjenjujte svoju snagu, jer bi se mogli neugodno iznenaditi. Poslijepodne ćete dobiti goste ili ćete vi biti pozvani u goste. Nemojte se zanositi entuzijazmom i dopustite i drugima da govore.

Vaga

Odnosi sa drugima biće odlični, kao i okolnosti. Bićete uspješni u privatnim i društvenim aktivnostima. Finansijska situacija nije zadovoljavajuća, ali uskoro će se poboljšati. Uveče ćete ići na zabavu. Nemojte pretjerati sa šalama koje mogu nekog povrijediti.

Škorpija

U poslu ćete se dobro snaći i pokazati svoju kreativnost. Planove koje imate u vezi investicije ili novog projekta uskoro će se pokrenuti i tokom vremena donijeti vam dobit. Sa druge strane mogli bi zanemariti ljubavni život i voljenu osobu.

Strijelac

Ukazaće vam se dobra prilika usled koje bi mogli riješiti finansijski problem koji ste odlagali. Odličan je dan za druženje sa prijateljima i sa važnim osobama. Mogli bi sresti osobu koju duže vrijeme niste vidjeli i prisjetiti se nekih zajedničkih trenutaka.

Jarac

Možda ćete neočekivano morati na službeni put. Uprkos poteškoćama sa kojima ćete se susresti, vrlo uspješno ćete se snaći u situaciji i obaviti sve zadatke. Što se tiče ljubavnog života, od jutra su moguće tenzije, posebno zbog nagle promjene planova.

Vodolija

Bićete puni energije. Ljudima oko vas svidjeće se vaše ideje. Ako ste pozvani na druženje ili na izlet, savjetujemo da prihvatite poziv bez oklijevanja. Iako morate potrošiti nešto novca, svidjeće vam se i zaslužujete da se malo opustite i uživate.

Ribe

Odlična saradnja sa poslovnim partnerima konačno će donijeti pozitivne rezultate i uspješno ćete dovršiti važnu aktivnost. U ljubavnom životu izgledne su tenzije poslijepodne. Nemojte se brinuti, prijatelj će vam pomoći da lakše prebrodite krizne trenutke. Savjetujemo da se više odmarate i da se više posvetite porodici.

sensaklub.hr

Komentari

Share on Myspace

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori