Ovnovi mogu očekivati poboljšanje na poslu, Bikovima će se dopasti zanimljiva osoba u znaku Raka.

OVAN

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje na polju privatnog posla. Dolazi vam veće zarada i prilika da napredujete. Iako je nedelja ostvarićete neke važne korake po pitanju svog posla.

LJUBAV: Aspekti su veoma povoljni na vašem polju emocija i ne biste trebali da imate bilo kakve probleme i trzavice. Partner vam je maksimalno posvećen i imate generalno dobar odnos sa njim.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Imate mnogo energije u sebi i pred vama je dan tokom kojeg će vam sve ići od ruke. Ne postoji ni jedan razlog da budete zabrinuti zbog bilo čega.

BIK

POSAO: Možete da se nadate veoma pozitivnim dešavanjima kada su u pitanju poslovni pregovori ili potpisivanje novih ugovora. Ukoliko ste planirali neki poslovni sastanak ili ručak, ostavićete dobar utisak.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Raka, danas je veoma povoljan dan za početak veze sa njom. Možete da očekujete pozitivno pokretanje na polju ljubavi, bićete zadovoljni!

ZDRAVLJE: Manji bolovi u grlu vas mogu mučiti danas, pa povedite računa o tome. Izbegavajte hladna i gazirana pića, utopljavajte se, izbegavajte cigarete i duvanski dim. Čuvajte svoje zdravlje danas.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko očekujete neku isplatu tokom dananjeg dana bićete veoma zadovoljni sumom novca koja dolazi do vas. Pred vama je pozitivna atmosfera i dobro stanje na polju finansija.

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored svog partnera i zadovoljni ste jer vam je odnos kvalitetan i stabilan. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo, uzbudljivo poznanstvo preko kruga prijatelja.

ZDRAVLJE: Naglašen je pojačan apetit kod vas, kao i potreba za većim unosom hrane, proteina, jakih namirnica. Moguće je da vam nedostaju dodatni izvori energije i da ih kroz hranu nadoknađujete.

RAK

POSAO: Možete da očekujete da će vam osoba rođena u znaku Lava pomoći na polju posla i da ćete lepo sarađivati. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete uspeti da rešite neke sitne nedoumice.

LJUBAV: Dobro ste prihvatili nagle promene koje su vam se desile na polju emocija. Spremni ste za nova i uzbudljiva dešavanja! Pred vama je pozitivan dan tokom kojeg ćete biti zadovoljni emotivnim stanjem.

ZDRAVLJE: Možete biti pospani, umorni ili imati nedostatak energije. Važno je da izdvojite dovoljno vremena za san, pa makar i preko dana. Nemojte da se iscrpljujete, čuvajte svoje zdravlje.

LAV

POSAO: Možete da očekujete da ćete realizovati svoje planove i da ćete biti zadovoljni ishodom obavljenog posla. Pred vama je povoljan dan da rešite neke sitnice koje su vam predstavljale stres.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja bi mogla biti na neki način povezana sa inostranstvom. Pred vama je zanimljiva situacija i kontakt sa njom. Uradićete sve što možete da je privučete za sebe.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro i zadovoljni ste svojim životom. Ne biste trebali da očekujete probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Stanje vam je sasvim solidno.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da će poslovni saradnici biti na vašoj strani i da ćete zajedno sa njima postići veliki uspeh. Pred vama je povoljan dan, iako je nedelja, bićete veoma posvećeni poslu.

LJUBAV: Moguće je zanimljivo novo poznanstvo sa osobom koja je veoma emotivna i sa kojom možete imati lepu komunikaciju. Pred vama je povoljan dan za pokretanje novih emotivnih dešavanja.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih problema. Osećate se dobro u svojoj koži i ništa vas ne opterećuje. Možete da računate na generalno solidno stanje i stabilnu situaciju na ovom planu.

VAGA

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite poslovno napredovanje. Aspekti su vam veoma povoljni za profesionalno polje. Ukoliko budete dali sve od sebe u narednom periodu ćete biti nagrađeni.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da ozvaničite neku emotivnu vezu. Moguće je da razmišljate o ozbiljnijim pomacima. Ako ste slobodni, deluje vam da je ljubav još daleko od vas.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovnog pregleda i kontrole. Može se desiti da imate neki manji problem vezan za zube ili desni, pa povedite računa o tome u narednoj fazi.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko ste imali u planu putovanje u inostranstvo, ostvarićete veliki uspeh. Očekuje vas veoma pozitivan dan! Generalno možete da se nadate nekim lepim vestima koje dolaze do vas.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada će konačno pristati na neku vašu ponudu, možete da očekujete veoma zanimljivu situaciju. Ukoliko već imate partnera, moguće je da ćete rešiti sitne razmirice.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Puni ste energije i prija vam da budete što aktivniji na svim poljima! Možete da očekujete stabilno zdravstveno stanje na duže staze u budućnosti.

STRELAC

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje finansija. Bićete zadovoljni novonastalim okolnostima. Pred vama je povoljan dan za manje rizike koji bi mogli da vam se isplate.

LJUBAV: Možete da očekujete da će se na ovom planu desiti neke veoma zanimljive stvari. Polako se rasplamsavaju strasti između vas i voljene osobe. Spremni ste da joj pokažete svoja iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Prijaće vam bavljenje sportom. Važno je da budete dovoljno aktivni i da se trudite da zadržite dobru kondiciju. Generalno imate mnogo energije u sebi i zdravlje bi trebalo da bude dobro.

JARAC

POSAO: Očekuje vas sklapanje veoma pozitivnog poslovnog dogovora koji vam može obezbediti stabilnost u budućnosti. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da ostvarite značajne pomake.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv dan sa voljenom osobom koja za vas ima nove romantične predloge. Možete da očekujete da ćete se jako lepo slagati i da ćete uživati danas.

ZDRAVLJE: Emotivno ste sasvim stabilni i dobro se osećate zbog toga. Mirni ste duboko u sebi i imate osećaj da vam ništa ne nedostaje. Zdravstvena situacija vam je dosta dobro prikazana.

VODOLIJA

POSAO: Bez ikakvih problema obavljate sve svoje poslove i zadovoljni ste učinkom koji ostvarujete. Na ovom planu je sve jako dobro. Iako je nedelja veoma ste aktivni i posvećeni poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada iako još uvek čekate na konkretne promene. Pred vama je prilika da se prikažete u nekom malo drugačijem svetlu.

ZDRAVLJE: Povećajte unos voća i povrća. Važno je da unosite dovoljno vitamina i minerala kroz sveže namirnice, da ne koristite samo suplemente. Posavetujte se sa lekarom kako da ojačate imunitet.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da ćete od nekih rizika moći da profitirate. Očekuje vas pozitivna poslovna situacija. Takođem, moguć je neki iznenadni dobitak na sreću ili pozitivan spket okolnosti.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, danas vas očekuje novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam bude značajna. Pred vama je emotivno zbližavanje sa jednom zanimljivom i senzualnom Škorpijom.

ZDRAVLJE: Poboljšanje na ovom polju dolazi. Možete da se nadate sve boljoj situaciji iz dana u dan. Ako ste imali neke probleme, stanje na ovom polju se stabilizuje iz dana u dan sve više.

zenablic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori