Ova zima većini horoskopskih znakova donosi pozitivne promene. Rakovi će se vratiti starim ljubavima, Škorpije čeka emocija za čitav život, a neke Ribe radiće na proširenju porodice. Dok veze Bikova budu na probi Sterlčeve čeka sudbinska ljubav.

OVAN
Ovnovima čije su veze tokom jeseni doživele proveru ili krah decembar donosi povratak nekim starim, ali pravim vrednostima. Nekima od vas desiće povratak u emotivnu prošlost, a neki će se konačno odlučiti na viši stepen odgovornost, ulazak u veće planove sa partnerom. Tako će mnogi od vas zimu pamtiti po promeni statusa. Veze koje budu počinjale biće mahom komplikovane. Ipak, istrajte u borbi za tu ljubav.
Za zauzete Ovnove, januar je mesec kao stvoren za avanture i ulaske u zabranjene veze. Krajem meseca moguće poznanstvo sa osobom rođenom u vazdušnom znaku.

BIK
Završetak godine biće test za većinu zauzetih Bikova, a vaše partnere će iznenaditi dodatni zahtevi koji se nižu. Ono što vas sigurno više neće zanimati to su površni odnosi. Sada idete na sve ili ništa. Decembar mesec označiće period pozitivne energije, ali i preispitivanja, posebno za Bikove koji su u slobodnijim vezama sa Lavom, Blizancima ili Vagom.
Krajem januara zauzeti Bikovi će imati nesuglasice sa voljenom osobom, ali sve će se rešiti - ne brinite.

BLIZANCI
Čak i vi koji niste skloni posesivnosti i ljubomori poželećete više od trenutne veze sa Vodolijom, Bikom ili Strelcem. Tokom prve polovine decembra Blizanci će zahtevati više partnerove pažnje, a moguće su i razne manipulacije ili izlivi ljubomore – što nije vaša šolja čaja. Mnogi slobodni Blizanci ulaze u period većih odgovornosti, a od Nove godine sreću svoju karmičku ljubav u znaku Škorpije, Ovna ili Lava. Biće to osoba koju ste sreli preko nekog s posla ili upoznali u nekoj kancelariji.
Zbog praznične atmosfer Blizanci će januar provesti okruženi gomilom prijatelja.

RAK
Slobodni Rakovi će procvetati moguća su fatalna zaljubljivanja. Veze u ovom periodu počinjaće strastveno, a emocije će biti intenzivnije nego ikad. Slobodnim Rakovima period oko Nove godine doneće istinske ljubavi koje mogu trajati večno. Mnogima od vas krajem januara vraća se i neko iz prošlosti. Dajte još jednu šansu ovoj velikoj ljubavi.
Zauzetim Rakovima zima donosi želju za decom i proširenjem porodice, te maksimalnu ozbiljnost u vezi, braku, više odgovornosti i posvećivanja.
U januaru vas očekuju velike promene, a ljubavni život će dobiti na značaju narednih nekoliko meseci.

LAV
Zauzetim Lavovima predstojeći period doneće još dublju povezanost sa partnerom, ali i ljubomoru i posesivnost. Ne dramatijujte, jer je ovo za Vas vrlo izazovno i stimulišuće. Podržite partnera u uspehu i iznenadiće vas njegova darežljivost. U novoj godini neki od Lavova počinju vezu preko posla sa nadređenim, starijom osobom, ili osobom na položaju u znaku Vodolije, Jarca ili Ovna. U januaru imate u planu da promenite nešto u svom odnosu na bolje, što će u krajnjoj liniji imati pozitivan efekat na duže staze.

DEVICA
Za neke od vas počinje period ugovora i potpisa pa je moguće i ozvaničenje mnogih veza. Kraj decembra i početak zime većini Devica donosi novitete na polju ljubavi, dece i uživanja. Zauzete Device poželeće proširenje porodice i dobiti nove odgovornosti.
Znak kad vlada Jarac, tj. prelazak iz jedne godine u drugu, je znak prošlosti pa će se neke Device krajem godine vratiti svojim starim ljubavima, a mnoge od vas očekuju sudbinski susreti. Veze koje počnu oko Nove godine predodređene su da traju večno.
U drugom delu zime shvatate da su kuća i vaši dragi izvor emocija i energije, a ne još jedna obaveza.

VAGA
Zima donesi malo posesivnosti u vaše odnose, ali i produbljivanje mnogih osećanja prema Blizancima ili Ovnu. Kraj godine slobodnim oktobarskim Vagama donosi pravu ljubav. Novu godinu dočekujete zaljubljeni. Moguće je zaljubljivanje u blizini kuće ili preko člana porodice. Na neki način ova ljubav može biti i zabranjena ili komplikovana, ali je vredna svakog maltretiranja. Iznenadiće vas duboke emocije u februaru i velika količina strasti prema Strelcu, Raku ili Devici.
Budite nežni prema voljenoj osobi u januaru jer time pokazujete da ste osoba na koju ona uvek može da računa.

ŠKORPIJA
Od dolaska hladnih dana Venera vam svojim tranzitom kroz Škorpiju dosi ljubav o kakvoj sanjate - strastvenu i zasnovanu na dubokim osećanjima sa jednom Škorpijom ili Ribom. Kraj godine nekima od vas vratiće prošlost u život, a zauzete Škorpije odlučiće se na zajednički život. Ako ih januarsko otrežnjenje ne spusti na zemlju ovoga puta napravili su posao za ceo život.
Slobodne Škorpije su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan.

STRELAC
Hladni dani donose Vam novu ljubav koja na neki način može biti zabranjena ili tajna. Ukoliko je reč o Vagi, Lavu ili Jarcu - ovo je veza koja će, uprkos svemu, opstati. Krajem godine većina Strelčeva osetiće olakšanje jer će Saturn 21. decembra konačno napustiti njihov znak. Mnogi od vas upravo pred Novu godinu mogu sresti svoju sudbinsku ljubav preko posla tako da ostak zime neće ni osetiti.
Strelčevi koji ostanu slobodni imaće novu priliku u januaru da sretnu nekog sličnog sebi. Da li je to dobro ili loše, vreme će pokazati. Osoba kola će privući pažnju Strelčeva je neobična i do sada u životu niste imali priliku da upoznaju nikog sličnog njoj.

JARAC
Vama je potrebna neka promena u svakom smislu. Doživećete jake emocije, ali ne i zaljubljivanje, vrlo je moguće da je ovo jedan Rak ili Bik koga već poznajete. Osvrnite se oko sebe, među vašim prijateljima ili poznanicima je upravo taj neko ko će vam uzburkati emocije. Konjukcija Saturna i Venere 21. decembra označiće početak perioda mnogo ozbiljnijih emocija i ljubavnih veza za vas, a mnogim Jarčevima ovo će doneti i povratak na nešto davno zaboravljeno. Januar će vam proleteti u magli. Za zauzete Jarčeve, ovaj mesec će proći bez nekih većih promena. Pokušajte da se okrenete porodici jer je ona uvek tu zbog vas ma koliko nesavršena bila.

VODOLIJA
Ljubavne veze koje su zasnovane na dubokim i strastvenim osećanjima potrajaće i svedočiće velikom uspehu, posebno one sa Ovnovima ili Blizancem.
Slobodnim Vodolijama zima može doneti ljubav preko posla, sa nadređenim ili saradnikom. Dolazi vreme da se neki vaši snovi ostvare ili da upoznate onog o kome sanjate, oko 21. decembra, može doneti očekivanu ljubav, ali i skrivanje od očiju javnosti i tajne veze. Ovo rapoloženje neće se stišati ni do proleća.
Zauzete Vodolije su izgubljene u ljubavnom plamenu, ali nemojte da se bližnji osećaju zapostavljenima.

RIBE
Slobodne Ribe se mogu odlučiti na vezu na daljinu ili će upoznati vrlo važnu osobu koja je možda u inostranstvu ili u drugom gradu. Ribe u braku ili dužoj vezi poželeće proširenje porodice ukoliko reše nesuglasice sa partnerom. Decembar većini slobodnih Riba donosi više konkretnih dešavanja u ljubavi, posebno oko Nove godine kada je moguć i povratak nekome iz prošlosti. Januar i februar donose spuštanje planova na realnu ravan. Savet vam je da dozvolite nekome koga ste pustili k sebi da vodi brigu o vama.

zenskimagazun.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori