Svaku vezu ili brak trebalo da krasi poverenje, poštovanje i kompromis kako bi se veza razvijala, međutim nisu svi spremni na to. neko je spreman da učini sve za sreću voljene osobe, dok drugi gledaju samo sopstvenu sreću i beže od obaveza.

OVAN

Potrebna im je jaka partnerka koja je spremna da ih izazove i mentalno i fizički. Sa njima je odnos dobar ako sve ide po planu. Više od bilo svega vole da budu u pravu, čak i po cenu veze ili braka. Teški su u sklapanju kompromisa, što ih čini jako teškim partnerima.

BIK

Ovo je najtvrdoglaviji znak među zodijačkim muževima. Oni su vrlo odani muževi i puni ljubavi, ali život pored njega može da ima samo žena koja je ne boji da izrazi svoje mišljenje i koja je čvrstog karaktera. Ali ukoliko je Bik ušao u vaš živor, on tamo namerava i da ostane.

BLIZANCI

Bez obzira što vole da flertuju na sve strane, Blizanci mogu biti vrlo čvrsti i odani partneri. Oni su tu da vam budu sve- najbolji prijatelj,strastven ljubavnik, vaša jača polovina i životni saputnik. Njima je poštovanje najbitnije, pa će tako i oženiti devojku koju poštuju i kojom se ponose. Kada takvu osobu nađu, onda je to za ceo život.

RAK

Ovaj znak je poznat kao sentimentalan i emotivan. Upravo zato su i najbolji muževi. Oni ne beže od vezivanja, odani su i sanjaju savršen život sa voljenom ženom. Kada su zaljubljeni, za njih je nebo granica, i ne postoji problem koji oni ne uspevaju rešiti. Odanost je glavni pridev kada se opisuju rođeni u ovom znaku.

LAV

Lavovi kad vole, onda vole snažno i potpuno su predanu supružnici. Međutim, ne znaju se mirno nositi sa izazovima, tako da će u teškim situacijama vrlo verovatno ispoljiti svoju mračnu stranu u vidu agresije. Život sa Lavom je ili odličan ili užasno težak, zavisno od toga da li se znate izboriti za sebe i svoja prava.

DEVICA

Više vole stabilne veze koje dugo traju nego avanture. Neće se uvek otvoriti na početku i pokazati svoje pravo lice. Veoma su zabavni i opušteni, ali nekada ih može obuzeti osećaj da su u lancima. Obzirom da su skloni analiziranju u nekim trenutcima teško procenjuju šta je istina, a šta u njihovim glavama.

VAGA

Ovaj znak jednostavno mrzi da bude sam. Može se reći da su Vage veoma zaljubljive prirode. Kada vole i kada odluče sa kim žele provesti život njihova ljubav i lojalnost se više ne dovode u pitanje. Kao prave vage one u brak unose balans, i podstiču partnera da grade vezu podjednako.

ŠKORPIJA

Škorpije važe za mračan znak. Nisu sklone tome da pokazuju svoje emocije i često su posesivni i ljubomorni, ali kad vole onda vole snažno. Ipak oni u vezu ulaze dosta oprezno i potrebno je dosta vremena da bi se izgradilo poverenje. Ono što ih čini poželjnim muževima je činjenica da kada uđu u brak, Škorpije su odane do samog kraja.

STRELAC

Oni su na zadnjem mestu ove tabele. Oni su poznati slobodni duhovi zodijaka. Veliki avanturisti koji uživaju u otkrivanju novih stvari. Upravo zbog svog slobodnog duha boje se vezivanja i braka. Misle da će ih takav način života sputavati i da neće moći da ostvare sve što žele.

JARAC

Malo reči puno akcije, to je ono što karakteriše ovaj znak. U braku su snažan oslonac pored kog se uvek možete osećati sigurno. Kroz vezu i brak idu korak po korak i ulažu puno napora u odnos. Muškarac u znaku Jarca pružiće vam mnogo mentalne i emocionalne potpore, i biće vaš glas razuma.

VODOLIJA

Ambicija, preterane individualnosti i potreba za slobodom čini ih veoma teškim partnerima. One pre svega vole prostor, slobodu i nezavisnost. Pre nego što se odluče na brak, moraju biti veoma sigurni da se partner uklapa u njihov životni stil i da im neće uskratiti slobodu.

RIBE

Ribe važe za divne partnere i nepopravljive romantike. Kratke veze i avanture nisu svojstvene ovom znaku. Kada muškarac Riba voli, vi ste onda centar njegovog sveta. Uvek će vam dati prostora koliko je potrebno, a isto tako obasipaće vas pažnjom, lepim rečima i gestovima.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori