Kad je u pitanju ljubav, astrologija vam može pomoći u razumevanju odnosa među partnerima, otkrivanju kompatibilnosti karaktera, kao i u određivanju povoljnog perioda za stupanje u vezu ili uopšte kretanja u neku akciju.

Mit prvi: Kompatibilnost znakova

Stvar je mnogo komplikovanija od običnog slaganja znakova. Svaka natalna karta je zapravo mapa neba pa je u odnos i karakter uključeno i sve ono što se vrti oko Sunca (koje predstavlja osnovni horoskopski znak). Sve te jedinstvene kombinacije energije ili razore nešto što ste smatrali 'savršenim parom' ili pomažu da pređete sve prepreke s lakoćom, čak i kad je u pitanju veza 'nekompatibilnih' znakova.

Planete koji utiču na uspešnost vaše veze nisu samo Sunce, Mesec i preostalih osam planeta, već i nekoliko hiljada asteroida na liniji između Marsa i Jupitera, planetoid Kiron, kao i niz drugih stvari oko kojih astrolozi još uvek raspravljaju da bi još malo zakomplikovali stvari. A možda i učinili zanimljivijima.

Ako se zbilja dvoumite oko toga šta učiniti, najkorisnije je napraviti uporednu natalnu kartu.

Mit drugi: Savršeni na papiru - savršeni u stvarnosti

Gotovo jednako važan mit i druga strana medalje astrološke jest to da ćete biti savršen par u stvarnosti ako tako piše na papiru. Ovo je posebno korisno za one sklone pronalaženju veza preko interneta. Ako niste sigurni, testirajte svoju povezanost i skladnost uživo pre nego što donesete neku važnu odluku, pogotovo vezanu uz osećaje ili planove za budućnost.


Mit treći: Tajming je sve

Bez obzira na to što stručnjaci kažu, niko ne može sa sigurnošću predvideti kad ćete susresti ljubav svog života. To jednostavno nije moguće. Verovatnije je da će Vage doživeti romansu u četvrtak, no previše je ljudskih faktora i previše neplaniranih okolnosti koje se mogu uplesti i omesti upoznavanje idealnog partnera. Ako nakon upoznavanja niste sto posto sigurni je li to - to, radije izađite na nekoliko sastanaka pre nego što pozovete buduću ljubav svog života da prespava, bez obzira na ono što vam horoskop kaže.

Mit četvrti: Magični Mesec

Četvrti vrlo uobičajeni mit povezuje romansu i pun mesec. No samo zato što je trenutno pun mesec, ne znači da ćete doživeti neko posebno romantično veče. Period punog meseca definitivno pojačava naše emocije, ali to ne mora nužno biti dobra stvar. Pitajte medicinske sestre i dežurne policajce ako ne verujete. Dakle ipak je bolje ne orijentisati se po Mesecu ili barem ne donositi ozbiljne odluke na osnovu toga.

Mit peti: Uvek pitajte za savet

I na kraju, velika je zabluda da su astrolozi zapravo vidovnjaci na polju ljubavi. Nisu. Neki od njih čak nikad nisu imali tačne nagoveštaje svojih veza. Zato je najbolje da se u konačnim odlukama oslonite najviše na - svoj instinkt.

pressonline

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori