Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

 POSAO: Vama prija ubrzan tempo funkcionisanja, jer je to nešto na šta ste navikli. Čim se stvari malo uspore, odmah negodujete. Prpnađite način da iskoristite manji zastoj u poslu.

LJUBAV: Potrebno je da naučite da budete malo fleksibilniji u odnosu sa voljenom osobom i da budete spremni da popustite u nekim situacijama. Na taj način ćete popraviti odnos.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate bilo kakve probleme.

 BIK

 POSAO: Maksimalno ste uključeni u sva dešavanja koja se tiču vašeg posla i dobro ste informisani o svemu. Može se reći da imate svoju pravu malu riznicu tračeva.

LJUBAV: Moguće je da vam se ponovo javila osoba sa kojom ste nekada davno imali emotivnu avanturu. Veoma rado ćete stupiti u kontakt sa njom i pokušati da obnovite strasti.

ZDRAVLJE: Krvni pritisak vam je promenljiv ali ako budete vodili računa sve ćete dovesti pod kontrolu.

 BLIZANCI

 POSAO: Moguće je da ste danas nekako više na raspolaganju drugima i da rešavate tuđe probleme. To vam ne pada teško jer znate da će usluga biti kad- tad uzvraćena.

LJUBAV: Nadate se pomirenju sa voljenom osobom. Svesni ste toga da ste prenaglili kada ste otišli od nje. Pokažite joj kako se osećate i ona će vas primiti nazad bez mnogo dvoumljenja.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više svežeg vazduha. Prijao bi vam i boravak u sauni.

 RAK

 POSAO: Na vama je odgovornost da neke stvari u svom poslovnom okruženju organizujete tako da budu odgovarajuće za sve. Velika odgovornost spada u opis vašeg posla.

LJUBAV: Nadate se susretu sa osobom koja vam se dopada. Ne biste trebali da čekate na idealnu priliku, već da je stvorite sami. Potrudite se i videćete kako sve ide glatko.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos kofeina, mogući su manji problemi sa želucem.

LAV

 POSAO: Veoma ste uporni i jako vam je važno da sprovedete u delo sve ono što ste zamislili. Ostanite dosledni sebi i svojim principima i doćićete do ciljeva koje ste zacrtali.

LJUBAV: Vi nemate veće ljubavne dileme i lako ćete se opredeliti za ispravnu odluku. Jasno je da sebi želite sve najbolje. Pronašli ste osobu koja vam neće pružiti manje od toga.

ZDRAVLJE: Nema potrebe da se forsirate na bilo koji način, pustite da sve ide nekim prirodnim tokom.

 DEVICA

 POSAO: Vi svakako zaslužujete poštovanje od svojih kolega i saradnika. Koliko ste toga žrtvovali zarad svog posla, samo vi znate. Polako ćete početi da ubirate plodove.

LJUBAV: Polako se smiruje napetost i tenzija u vašoj emotivnoj vezi. Komunikacija sa partnerom iz dana u dan postaje sve bolja i u vama se budi nada da će sve ipak biti u redu.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv, pa povećajte unos magnezijuma.

 VAGA

 POSAO: Možete da očekujete da ćete uz pomoć i podršku svojih nadređenih ostvariti pozitivan rezultat na poslu. Ne biste trebali da imate bilo kakve veće brige na ovom polju.

LJUBAV: Priželjkujete emotivne promene i spremni ste da napravite konkretne poteze kako biste osvojili osobu koja vam se dopada. Ništa ne stoji na putu vašoj sreći.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima, bilo bi dobro da počnete da radite vežbe za kičmu.

 ŠKORPIJA

 POSAO: Možete da očekujete solidnu situaciju za ostvarivanje saradnje sa inostranstvom ili finansijsku pomoć od neke osobe iz inostranstva. Sreća je na vašem putu!

LJUBAV: Možete da očekujete veoma povoljan dan za ljubav. Srasti će se rasplamsati i uživaćete u lepim trenucima. Budite prirodni i opušteni, pa će se sve spontano desiti.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom! Fizička aktivnost je za vas od ključnog značaja!

STRELAC

 POSAO: Možete da očekujete sasvim stabilnu situaciju na polju finansija. Posao teče uredno, u skladu sa vašim očekivanjima. Ne biste trebali da imate veće trzavice ili promene.

LJUBAV: Važno je da budete sasvim otvoreni prema voljenoj osobi jer ona primećuje da se ne ponašate isto kao ranije. Pokažite joj svoje dileme i ona će vam odagnati brige.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos alkohola. Umesto toga, pijte sveže ceđene sokove.

 JARAC

 POSAO: Moguće je da planirate neke promene kada je u pitanju ugovor koji imate sa poslovnim partnerom. Nema ničeg lošeg u tome što želite veći profit za sebe.

LJUBAV: Deluje vam da sa voljenom osobom niste uvek imali idealan odnos ali i da je ljubav koju delite ipak vredna truda. Potrebno je vreme, ali na kraju se zauvek možete vratiti jedno drugome.

ZDRAVLJE: Čuvajte se od hladnoće, oblačite se toplo i slojevito. Povećajte unos čajeva.

 VODOLIJA

 POSAO: Imate dosta obaveza kojima se morate maksimalno posvetiti ako planirate da ostvarite pozitivne poslovne rezultate. Na vama je da odaberete svoje prioritete.

LJUBAV: Moguća je ljubav preko posla ili sa nekom osobom koju srećete negde u blizini vašeg radnog mesta. Zanimljivo poznanstvo jako brzo može preći u mnogo više od toga.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete veoma povoljan dan, bez bilo kakvih problema.

 RIBE

 POSAO: Veoma ste diplomatični i pazite na svoje ponašanje. Mnogi vas smatraju za mudru i odmerenu osobu. Uspećete da očuvate dobar imidž koji ste izgradili vremenom.

LJUBAV: Sasvim neočekivano se pojavljuje jedna osoba koja vas može ostaviti bez daha! Nova ljubav je na pomolu. Početak jako lepe veze je ispred vas, prepustite se emocijama.

ZDRAVLJE: Vaše srce kuca samo za jednu osobu! Emotivni balans je u najboljem redu!

astrokutak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori