Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

Neko sumnja u vaše praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje ili da skrenete pažnju, kao i uvek do sada upotrebite svoje glavne adute u zavodjenju.

 BIK

 Nema razloga da suviše ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila u poslovnoj saradnji. U finansijskom smislu, izbegavajte rizične kombinacije koje mogu da vas ostete više nego što je potrebno. Ako vam je stalo da neki događaji dobiju pravi smisao u razumevanju, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom.

 BLIZANCI

 Situacija koja za nekog izgleda nemoguća, za vas predstavlja moguće i dostupno rešenje, ali o tome ne treba glasno pričati. Ponekad je nužno upotrebiti neku tajnu formulu koja donosi dobitak. Potrudite se da obradujete voljenu osobu. Gest iskrene pažnje ume da očara ili da izazove velike emocije i oduševljenje.

 RAK

 Imate dobar uvid u nova poslovna dešavanja, ali ne možete uvek sve konce držati u svojim rukama. Velike ambicije treba pravilno dozirati. Procenite najbolji trenutak za akciju. Pred voljenom osobom umete da ostavite utisak koji odgovara vašim potrebama, ali zapitajte se kuda sve to vodi. Nervoza.

LAV

 Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja ili da vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Zbog različitih obaveza koje imate ne uspevate da udovoljite svima i da saslušate jednu blisku osobu. Ne smete zanemariti obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje vas prate.

 DEVICA

 Obratite pažnju na nove informacije. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate prihvatite nečiji savet. Nedostaje vam praktično iskustvo ili pouzdani kriterijumi na osnovu kojih je moguće predvideti razne posledice. Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe. Malaksalost.

 VAGA

 Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas deluje vrlo podsticajno, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Povremeno gubite emotivno strpljenje, nema razloga da se ponašate suviše zahtevno prema voljenoj osobi.

 ŠKORPIJA

 Neko uporno pokušava da vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje vam volja da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu. Neko vas dovodi u nezahvalnu situaciju. Ponekad je teško postaviti znak jednakosti, izmedju glasa razuma i nekontrolisanih emocija.

STRELAC

 Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Osnovna orijentacija u razmišljanju vas navodi na ubrzano delovanje i na izbor poslova koji donose više praktične rezultate. Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok budućih dogadjaja.

 JARAC

 Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije. Budite realni u proceni svojih mogućnosti. Izbegavajte impulsivno ponašanje i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema porodici.

 VODOLIJA

 Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina kao da nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Brinete zbog nekih ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe.

 RIBE

 Ukoliko vam je stalo da rešite različite nepravilnosti u poslovnim odnosima, upotrebite svoju praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od nekih saradnika koji imaju sumnjive namere ili negativan uticaj na vaše ponašanje. U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati lažne izgovore.

malihoroskop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori