Pored ovakvih muškaraca nema sreće!

# Misle da svet bez njih ne bi funkcionisao

Bilo da je reč o običnom izletu na koji on "ne može otići jer je nezamenjiv u firmi" ili o sitnoj popravci koju "niko drugi ne bi znao da uradi", narcisoidni muškarci najobičnije trenutke u vezi znaju pretvoriti u veliki monolog o tome koliko je svet bez njih jednostavno besmislen. U slučaju da pokušate da mu date do znanja da se neke stvari mogu napraviti i bez njega, očekujte veliku svađu.

# Nemaju osećaj za nikog osim za sebe

Sve što se događa narcisoidnom muškarcu, najvažnije je, najintenzivnije i najkomplikovanije je na svetu, a sve što se događa bilo kome drugom je jednostavno krajnje nebitno i preterano. Njihova potreba za dramatizovanjem je jako iritantna, pogotovo u slučaju kada se vama događa nešto puno važnije - narcisoidni muškarac će na vaše probleme samo odmahnuti rukom.

# Veoma su osetljivi na bilo kakvu kritiku

On će bez problema kritikovati vašu figuru, posao, prijatelje i životne izbore, ali ako se njemu prigovori zbog sitnice, eksplodiraće. Narcisoidni muškarci su uvereni da sve što rade, rade besprekorno, a sama pomisao na to da neko ima nešto za dodati je jednostavno neprihvatljiva.

.24casa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori